>

петък, 15 декември 2017 г.

Holiday Gift Guide / For Him

Xo,xo,xo,
Merry Christmas!
Ох, чакайте - подраних! Първо трябва да ви покажа моите предложения за подарък за него! Не съм забравил!

Аромати:

Що се отнася до ароматите, много хора залагат на подобен подарък, но често трябва да се имат в предвид вкусовете. Когато не ги познавате достатъчно добре или получателят няма добре изявени такива, заложете на сигурното - лесно смилаеми и харесваеми аромати. Може да заложите и на бестселъри, които са масово познати.  Ето две идеи от мен за вкусово по-универсални аромати:

Boucheron Quatre Pour Homme е аромат, който би харесал всеки мъж, според мен. Съдя и по себе си! Свеж, мъжки и елегантен.
Отваря се със бергамот и сочен, кисел лимон. Има силна, свежа цитрусова нотка, която е обогатена с листа от виолетки, на които липсва пудреността, характерна за виолетките.
Добавени са чувствен жасмин и роза. Жасминът прави композицията малко по-"сладка" и топла, но много чувствена. Розата не успява да се развие отчетливо на моята кожа, за разлика от наситена дървесина, мускус и кашмир, които правят свежестта на аромата много елегантна и изискана. Свежо, класическо мъжко ухание, което ще грабне всеки мъж, според мен.


Hugo Iced е едно от мъжките лансирания на марката на пазара през 2017 г., които ме грабнаха от първа проба! Името му говори достатъчно - "Iced". Ухае на студен чай! Мента, цитруси, чай носят точно ухание на питие, което е поднесено добре изстудено. Хвойна и дървесина пък засилват мъжкото присъствие вътре. Усеща се коктейлно и кремообразно  - не е типичното спортно ухание. Подходящ аромат е за модерния, градски мъж, носейки му енергия и свежест. Идеално ухание е както за по-топли сезони, така и сега за зимата! Обожавам го и не спирам да се пръскам!
Лесно харесваем е, а и ако е за подарък: Hugo Boss - класика!


Ако желаете по-различен аромат и сте уверени, че подобно ухание ще му хареса, може да заложите на Rochas Man. Ухае на капучино! Идва ти да отпиеш от бутилката! Вкусно, сладко, топло питие! Има страхотна гурме ванилия вътре, както и свежа лавандула, която го прави леко десертен, тип крем "Брюле" с лавандула, придавайки свежа, мъжка нотка. Кремообразен е, не е натъртващ и носи чувствена, млечна нотка на сандалово дърво - великолепно направен. В момента е наличен в "Дъглас" с подарък - душ-гел за коса и тяло, така че подобен импровизиран сет с толкова интересно ухание си е попадение.


Грижа:

Много хора избягват подаряването на бяла козметика, заради различните типове кожи и предпочитания. Характерно за мъжката кожа обаче е, че е по-дебела, има повече мастни жлези и най-често производителите наблягат на определен тип текстури, които да са подходящи, така че може да заложите и на това!

Хидратираща емулсия за мъже на Диор е страхотно попадение за мен! Лека, но достатъчно хидратираща и осигуряваща глобална грижа. Има хиалуронова киселина в нея, антиоксиданти и дори антибактериален комплекс, което я прави идеална и използвана като автършейв продукт. Не лепне, не е силиконова, остава semi-matte вид и е един от най-добрите мъжки продукти за грижа за лицето, които познавам!


Grooming:

Често се набляга на продукти за бръснене като подарък, което е разбираемо, защото може би с този тип продукти главно се свързва грижата за мъжа от потребителите. Ако разчитате на класическото бръснене, ето моите прeдложения:


Ако ще залагате на продукти за бръснене, спрете се внимателно какъв продукт избирате.
Що се отнася до пяна/гел за бръснене, тези двамцата са идеални. Ако имате по-висок бюджет, алое гелът за бръснене на Клиник е страхотен (околов 45 лв.)! Има зелен свят, пухкав е, въпреки, че е гел и е много приятен за употреба. Съдържа алое и лайка, които успокояват и хидратират кожата. Ако нямате такава възможност, мъжката серия на Дъглас предлага гел, който също ще е чудесен подарък, на чудесна цена (под 20 лв.) В този на Дъглас могат да се открият минерали, хидратиращи съставки и антибактериален комплекс, което още повече затвърждава качеството му.
Не показвам автършейв грижа, тъй като ако вземете някой от тези два гела, най-добре е да заложите на продукти за след бръснене от същата линия. А ако ги има като сет - още по-добре!

И разбира се, за къде е този пост без MGK3080 на Браун? Страхотно устройство, което покрива всяко измерение на поддръжка за мъжа. Подходящ от главата до петите, той е 9 в 1, а цената му е повече от приемлива, особено за качеството и мултифункционалността, която получавате. За него ви разказах повече тук:


Кратки и простички исках да са моите предложение, затова - толкова от мен!

Няма коментари:

Публикуване на коментар