>

петък, 1 декември 2017 г.

Balea wünscht frohe Weihnachten - Adventskalender 2017 - limitierte Edition

Здравейте,

Време е да започнем отварянето на коледният адвент календар на Балеа!
През първите 24 дни на декември в този обновяващ се всеки ден пост ще виждате какво се пада ден по ден, след което ще чуете финалното ми мнение и дали съм останал доволен.


Коледният календар на Балеа определено буди окото, а приятната му цена го прави идеален ако отваряте такъв за първа година или имате ограничени финанси.
Най-големият му недостатък, според мен, е формата, която хич не е удобна за такъв голям календар, тъй като лично аз предпочитам тези, които се сгъват/затварят на две като книга. Като плюс отчитам наличието на дупка за стена, защото може да се закачи.
Това, че ще се запозная с продуктите на марката, които цялостно не познавам, заедно с коледната им тематика на опаковане, са най-големия плюс за мен, заедно с ниската цена (малко над 30 лв.).

Но... време e да започваме!

Ден 1: Душ-крем "Magic Winter" с аромат на теменужки и малини (50 мл.)
Festive и превъзходен аромат носи, а ярко лилавата текстура допълнително усилва настроението, заедно с празничната опаковка! Ухае вкусно, десертно дори. 



Ден 2: Почистващ и дегримиращ 2 в 1 гел за лице "Magic Winter" (20 мл.) Съдържа успокояващ кожата пантенол.


Ден 3: Дневен крем за лице "Magic Winter" със SPF15 (20 мл.). Има вкусно, десертно ухание. Няма да го използвам, но заради богатият състав, може би ще се хареса на сухите кожи като моята. Съдържа масло от шеа, вит. Е, вит. С, пантенол и екстракт от бамбук.


Ден 4:  Зимен нощен крем за лице "Magic Winter"с Q10 (5 мл.).  В първия момент помислих, че ще е балсам за устни, но уви. Много симпатична опаковка! Отново няма да използвам, но изглежда интересен продукт. Текстурата е гъста и питателна, а в съдържанието се откриват сусамово масло, масло от шафран, пчелен восък, пантенол, вит. С, магнезий, захари, уреа, аминокиселини и др. Ще се хареса  на зрели кожи определено, особено сега през зимата!


Ден 5: Масло за коса (20 мл.) без силикони. Съдържа бадемово масло, масло от шеа и богат микс от добавени протеини.


Ден 6: Душ-крем с аромат на меденка (50 мл.) Наистина ухае на меденка! 1:1! За съжаление, хич не обичам меденки, но не мога да не отчета невероятно пресъздадения аромат! Наситен и много интензивен! Ако искате в банята ви да ухае на меденки - това е нещото! 


Ден 7: Балсам за ръце и нокти (20 мл.) със соево масло, кератин и пантенол 


 Ден 8: ББ крем (10 мл.)


Ден 9: Маска за лице за след спорт (16 мл.) Интересно звучи, не знам каква по-специална функция изпълнява след спорт и какво е специфичното й, но определено от любопитство ще пробвам след тренировка! 


Ден 10: Измивен пилинг-крем за лице с розова глина (20 мл.) Звучи интересно, не знам какво представлява, но ще пробвам със сигурност. Трябва само да прочета как се ползва. 


Ден 11: Лосион за тяло с аромат на чай с подправки и мляко (50 мл.) Съдържа соево масло, масло от макадамия и бадемово масло. 


Ден 12: Крем за крака (20 мл.) Подходящ е за суха кожа на краката и е с аромат на магнолия и слива. 



Ден 13: Защитаващ шампоан за коса (50 мл.) 


Ден 14: Балсам за изтощена коса (50 мл.)


Ден 15: Душ-пилинг (50 мл.) Има приятно ухание, но ми изглежда от типа душ-гелове с частички, които не правят нищо. 


Ден 16:  Лосион за тяло с аромат на ванилов сладолед (50 мл,) Прекалено изкуствен и натъртващ е аромата. Не е сполучливо докаран сладоледа, според мен.


Ден 17: Хидратиращ лосион за лице (20 мл.)


Ден 18: Маска за лице с екстракт от жасмин и чай (16 мл.)


Ден 19: Освежаваш и фиксиращ спрей за грим (50 мл.) Много съм ентусиазиран за този продукт, за мен е може би най-интересния до момента. Ухае свежо, помпичката е хубава, а опаковката е със страхотно златисто, блестящо покритие. Ще го видим! 



Оставям долните продукти без снимки, тъй като 4 дни преди края, реших да отворя оставащите дни от календара, тъй като исках да го разкарам, че заемаше място, което отрупах с коледни подаръци

  Ден 20: Пилинг за устни (8 мл.) Хубав продукт, с удобен апликатор, но не ми харесва толкова, колкото любимия ми скраб на Лъш, който може и да се хапва! Ммм!

Ден 21: Маска за коса (16 мл.)

Ден 22: Крем за лице с брокат (20 мл,) Според опаковката, кремът е за селфита

Ден 23: Душ-крем с аромат на портокал и канела (50 мл.) Чудесен аромат, ако беше оранжева текстурата, щеше да е идеален!

Ден 24: Кърпа/хавлия. Готино!

Окончателно мнение: Календарът е чудесен за цената си - съдържа много добри размери на продуктите, както и разнообразие, макар някои повтарящи се продукти (маски за коса, душ-гелове). Определено любимите ми продукти са скраба за устни и спрея за лице.
Но през моята призма - календарът не успя да ме ентусиазира, може би заради ценовия клас на продуктите - подхождах с лека снисходителност. Не са продукти, които бих купил, нито такива, които бих използва в ежедневието си - в крайна сметка май взех календара , заради готините коледни мотиви на опаковките и цялата празнична тематика.. дори festive  ароматите. В равносметка, няма да използвам повече от 80% от съдържанието.
Смятам календара за страхотен, но не и за мен, който предпочита висок клас продукти и е "сноб". Ако догодина Балеа пуснат отново такъв, вземете си - за цената определено си струва! 



Няма коментари:

Публикуване на коментар