>

събота, 2 декември 2017 г.

Dolce & Gabbana / "The One" Eau de Toilette*

"She is the One"! Трябва ли да казвам нещо повече?! Добре, де, айде...

Когато в началото на октомври при нас се появи новият дамски аромат "The One" Eau de Toilette, представляващ по-свежа и лека версия на иконата "The One" от 2006 г., още от първа проба бях грабнат! Направо прегърнат от тази тоалетна вода, което ме запрати в еуфория!

Трябва да призная, че факторът да пробвам аромата беше рекламната кампания. Видя ли паста и италианска храна, очите ми светват. В допълнение с Емилия Кларк като лице, директно влязох в "Дъглас" и просто реших да видя за какво става въпрос. Е, видях! И го обикнах!


Новата "The One" Eau de Toilette версия за мен беше любов от първо помирисване и първи тест на кожата! Започва искрящо  - превъзходен бял лилиум, в комбинация с пудрена ванилия, сочна бяла праскова и свеж привкус на личи. Върху мен се усещат най-силно личито, което преплита екзотичността си със сладка ванилия, превръщайки аромата в свеж, сладък и жествен микс. (При майка ми, например, превес взима прасковата.) Прасковата усещам сочна, месеста и пълна със сокове. Идва ти да впиеш зъби!
Носим е от дами на всякаква възраст - направен е изключително красиво, улавяйки женствеността във всяка възраст, форма, цвят... Ароматът е като символ на женствеността във всичките й проявления.

Лилиумът, с помощта на ванилията, създава една илюзия, която обожавам - усеща се точно, сякаш сте допрели носа до растението. Листата ухаят свежо, бяло и женствено, а тичинките - пудрено и доза сладко. Дори е хваната онази лека флорална острота - невероятно е пресъздаден лилиумът, според мен. Неслучайно е сърцето и центъра на този аромат!

Изключително цветен е цялостно - лилиумът е страшно наситен, а компания му правят чувствените жасмин и иланг-иланг, заедно със свежи портокалови цветчета и момина сълза. Жасминът е изключително наситен в композицията, а ароматерапевтичната нотка на иланг-иланг просто я обожавам! Топъл, дълбок и чувствен!
След като "The One" Eau de Toilette се развие, от свежестта и сладостта остава наситения лилиум, който прави композицията мека и блендната като крем. Самият аромат се усеща кремообразно, а и в крайна сметка не случайно другото име на лилиума е "крем". Всички сме усещали великолепния му аромат...

Този кремообразен микс носи аура на жена - елегантен, красив, изискан и женствен.
Дори гледайки само нотките, той крещи "жена"!
Дали нежната и срамежлива дама (момина сълза),  чувствената и романтичната (жасмин), екзотичната и енергичната (личи), момичешки сладката (ванилия) или елегантната (лилиум), той успява да улови всичките й проявления в една бутилка.


Чувствената композиция завършва с мек мускус, амбра и мъх, които завършват цялостната картина, добавяйки топлина, заедно с кехлибарен и изтънчен привкус.

Носим е както денем, така и вечер - обичам да го пръскам и преди лягане, защото този букет от бели цветя и чувствени съставки ми действа успокояващо и отпускащо. Нежен и женствен, той е като прегръдка, която те унася и кара да се извисиш над реалността. Позитивен, изключително оптимистичен аромат е, зарежда и мотивира.
За мен е едно от изключително ярките дамски лансирания за годината, което обикнах и което ще продължа да обичам. Казвайки обичам - наистина го обичам! Той е от ароматите, в които се влюбваш от първи дъх и става "твой". Той кара сърцето ти да бие по-бързо и да искаш да пръснеш  и още един, и още един облак от него...  Само който се е влюбвал в аромат знае чувството! Омайва те, грабва те, взима ти съзнанието! Кара те да се чувстваш по-добре в кожата си! Не мога да опиша с думи колко го харесвам! Наистина... Ask my mom!
Не съм го казал и не сте го чули от мен, но "The One" Eau de Toilette се превръща в едно от най-любимите ми дамски ухания ever! Улавя те, сякаш е твой собствен! Кара те да полудееш по него! Еуфорията, която той ти предизвиква, не стихва!

Казвайки последното, моята интерпретация на рекламната кампания, включваща семейно тържество на целия род, празнично настроение и различни поколения на една маса, е именно такава - "The One" Eau de Toilette е ухание, което е като наследство. Представям си го как е бил носен от майката през целия й живот,  превръщайки се в неин почерк, което кара дъщеря й да го заобича и започне да го носи,  превръщайки го в символ, отличителна черта и спомен за нейната майка, което се повтаря и предава по следващите носителки на рода. Един аромат, който улавя женското началото и го превръща в символ. Един аромат, който виждам как върви по поколенията и оставя своя отпечатък...

Лек, кремообразен, пудрено-сладък, искрящ, чувствен и женствен - това е новия "The One" Eau de Toilette. Както започнах този пост, "She is the One"!


Няма коментари:

Публикуване на коментар