>

неделя, 6 октомври 2019 г.

Korres Cucumber Bamboo Shower Gel* & Body Milk*

Здравейте,

Лятото свърши. Официално. Но нищо не спира спомена за него да остане с нас, нали?!
Има и ароматни помощници за това.

Обичате ли водата с краставица, директно извадена от хладилник? Студена и много освежаваща, тя има онзи специфичен краставичен вкус, който е способен да ни охлади и в най-големите жеги. Точно така, както ще направи и разходка около красиво, зелено езеро, заобиколено от бамбук, в което плуват лилии... именно това ухание носи новата Cucumber Bamboo линия за тяло на Korres.


Свежа, воден и сочен дъх на краставица: разхлаждаща като чаша вода с резени от нея през лятото, тя се комбинира със зелените, природни нотки на бамбук, за да се получи зелената експлозия, в която Cucumber Bamboo  ви пренася под душа и след това. Водна и зелена свежест, подобна на тази, която носи малко езерце с лилии и бамбук. Истинска природна, зелена картина, в която чувате водата, усещате зеленината и.. пиете освежаваща вода с краставица от скъклена бутилка! Имено така ухае новата линия на Korres, която е повече от освежаваща и идеална за сутрешен душ дори в най-мрачния есенен ден.


Душ-гелът Cucumber Bamboo е формулиран с 87,1% съставки от натурален произход.
Богат на овлажняващ сок от алое, той почиства нежно кожата, оставяйки я мека и хидратирана. Пшенични протеини имат подхранващо действие, корен от лечебна ружа има защитаващо и успокояващо действие, оставяйки деликатен филм върху кожата, а аминокиселината аргинин - регенериращ и заздравяващ ефект.

Душ-гелът на Korres има богата, кремообразна текстура, която при допир с вода прави обилна пяна, която измива отлично кожата на тялото. Мека и подхранваща, тази пяна не премива кожата, не я кара да "опъва" и не изсмуква естествената й влага след душ. Напротив - нещо характерно за душ-геловете на гръцката марка е, че те оставят лек филм върху кожата, подобен на грижа, който кара кожата на тялото след къпане да се чувства много мека и хидратирана. Обгрижена и защитена, тя е мека като кадифе, чиста и.. деликатно ароматизирана.

Идеалната последваща стъпка не само за засилване на краставичения, воден и зелен аромат, но и за пълна грижа за кожата, е Cucumber Bamboо млякото за тяло.


Комфортно и много подхранващо, това гръцко мляко е формулирано с 92% натурални съставки. Подхранващи бадемово олио, слънчогледово масло и масло от карите, привличащ влагата глицерин, овлажняващо алое вера, успокояващ пантенол (провитамин В5), полезни за кожата минерали (магнезий, цинк) и пречистващ розмарин: само част от активните съставки в това зелено ухаещо мляко.

Текстурата му на бял, плътен крем се разнася изключително лесно върху кожата, а млечната му същност го кара да попие бързо, без нужда от чакане и усещане за тежест. То е изключително подхранващо и хидратиращо, способоно да тушира сезонната сухота, оставяйки кожата обгрижена, еластична и мека като кадифе, насищайки я с влага и липиди. Без да оставя неприятен филм и да отнема време за попиване, то е идеално след сутрешния душ и преди излизане за работа, за да бъде кожата защитена от засушаване, овлажнена и приятно ароматизирана през целия ден. Уханието на краставица и бамбук в млякото е интензивно и оставя върху кожата в продължение на часове за максимална свежест.


Душ-геловете и млеката за тяло на Korres са едни от любимите ми имам с няколко различни аромата в банята си. Макар за по-хладния сезон да предпочитам любимите "Бадем и череша" или "Бергамот и жасмин", новите продукти "Краставица и бамбук" се наложиха като нужната ми глътка  свежест в мрачните, дъждовни и хладни есенни дни. Като чаша вода с краставица, но под душа, способна да ви държи свежи, огрижени и приятно ухаещи през целия ден.
Нямам търпение лятото на другата година да започвам горещите летни дни с това ухание!

Ще откриете Cucumber Bamboo душ-гела (16 лв./250 мл.) и млякото за тяло (22 лв./200 мл.) в магазина на Korres на ул. Кракра, в Beauty Lab на Шишман и в официалния им онлайн сайт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар