>

петък, 25 октомври 2019 г.

K by Dolce&Gabbana* / #OwnYourCrown

Здравейте.

Какъв за вас е образът на онзи мъж, който е крал в своето ежедневие?
Той следва своя собствен път и поставя семейството си и хората, които обича преди всичко останало. Той е естествено чаровен и не се страхува да покаже своята сила или уязвимост. Той е верен на себе си и корените си - уважава традициите, но същевременно е модерен и съвременен. Съпруг, баща и успешен в професионалния си живот, такъв крал в своя собствен свят за Dolce&Gabbana e Мариано ди Вайо - лицето зад кампанията на новото им ароматно творение, илюстриращо онзи мъж със собствена корона. И макар да виждаме Мариано по билбордове и реклами, аз исках да покажа и аромата зад красивият флакон и мъж, държащ го.

Dolce&Gabbana Beauty представят K by Dolce&Gabbana: един аромат за мъже, който слага началото на нова ера в мъжествеността.


Това е един скъпоценен аромат - буквално и преносно.
K by Dolce&Gabbana носи харизматичен и пищен дух. Това е аромат, който пленява и вдъхновява, оставяйки трайна диря на бавно съблазяване.
K by Dolce&Gabbana е плод на работата на две признати парфюмеристки - Дафни Бугей и Натали Лорсон – всяка, вложила своя личен поглед в характера му, изобразявайки ароматно онзи мъж, половинка, приятел, баща, син, успешен бизнеснем и т.н., носещ собствена корона.


Първото нещо, което виждате в него, е флакона. Разработван няколко години, той съчетава традиция и модерност. Изваяната, семпла, геометрична бутилка контрастира на майсторски изработената, пищна корона на върха. Всяка капачка е ръчно изработена и уникална, покрита е с микрочастици 24-каратово злато, а след това индивидуално патинирана. Тази модерна корона е украсена със сини топчета, подредени под купол, имитиращ лапис лазули (скъпоценен камък), също уникален за всяка изработена капачка, поради процеса на пресъздаване на естествените жилки на камъка. Върху флакона, коронованата буква К, е истински кралски символ, изработен с модерна семплост.
Солиден, елегантен и педантично изработен, К by Dolce&Gabbana отразява характера на аромата, който носи и перфектно улавя духа на модерната мъжественост.

На какво ухае К by Dolce&Gabbana? Некави разкажа моята приказка за него!

Средиземноморско обедно слънце и свеж, земен мирис на гористите тоскански хълмове: така започва своето олфактивно начало този аромат. Като слънчев изгрев!
Микс от изцедени цитруси - грейпфрут, сицилиански лимон и червен портокал откриват една свежа, слънчева и чиста картина, в която се усещат енергизиращите кисели плодове. Искрящи, кипящи цитруси, след които поемате дълбоко въздух.. и усещате дробовете си пълни! Хвойна оставя онова ледено усещане за кристално чист въздух и борови гори, които ви заобикалят - сякаш сте в тосканска провинция и отваряте очите си под красивата, зелена картина на изгрев! Очертава се красив ден, а вие чувствате свободата!

Под прозореца в красива тосканска къща в селцето Монтепулчано растат здравец и градински чай, чиито деликатен мирис долавяте, а посягайки към гардероба, за да се облечете, от него се носят нотки на лавандин: нотки хибриден сорт лавандула, камфор, мащерка и цитруси. За малко магията на Тоскана заприличва на Прованс, но средиземноморският пейзаж, който споделяте с половинката, съвсем скоро ще ви залее..


Денят продължава. Слънцето започва да напича... вие усещате необичайна топлина, успяваща да пробие над дебелата сянка от боровите дървета. Кехлибарени, топли и чувствени нотки правят развитието на К by Dolce&Gabbana като кадифе - някак кремообразно и красиво, дори приятно сладнещо! Сякаш мед ще прокапе от флакона. Като тънка копринена тениска, която сте облекли, а върху нея усещате аромата от вчера - деликатно, чувствено и някак кремообразно, skin-like усещане на мъжествен подпис, в който деликатно се долавя плодова сладост и суха дървесина.

Но слънцето пече ли, пече.. съвсем скоро ще ви идва да съблечете дори тънката си тениска!

Чушки Пименто придават една огнена, в стил кипяща италианска кръв същност на К by Dolce&Gabbana: люта и пикантна. Изгаряща топлина! И време за разходка в града..
Изкарвате винтидж мотора, карате из тесните провинциални, калдаръмени пътища, заобиколени от лозя, за да стигнете града, а толпината ви пронизва така, както и деликатният бриз, слизащ от планината.

Работа, пазар, смях с приятели в града, хубави моменти... Не усещате как деня свърша! Времето в Италия просто тече различно! Мракът се спуска, а тосканските хълмове ви зоват.

По пътя наобратно виждате запален огън и горяща дървесина, запалена от почитатели на тъмното небе. Иска ви се да се присъедините - у вас има приключенски дух, но любовта ви тегли в друга посока! Хладната нощ може и да се спуска, но сърцето на К by Dolce&Gabbana и на неговия господар туптят все така силно. Туп-туп! Очертава се страстна вечер, която сякаш кара K да придобие един секси, изкусителен и харизмачен дървесен финал: чувствен кедър се слива със земен ветивер, преди да отсъпи място на сладката пикантност на пачули. Магнетичен и безпогрешно мъжествен, той подсилва ествествената харизма на един съвременен крал, за който нощта свършва огнено насред малката къщичка в безоблачната, хладна тосканска нощ под звездите...  Как завършва всичко ще оставя на въображението ви. Само ще добавя и предложение за чаша бяло вино, споделена с половинката!

Идва нов ден и слънцето отново изгравя.. поне К by Dolce&Gabbana го кара да изгрее в съзнанието ми! Аромат на онзи мъж, който се чувства уверен и който носи собствена корона. Мъж, който сам вярва в себе си и има своите успехи. Съблазнителен, харизматичен и господар на себе си. Той не се поддава на социалния натиск и има свои принципи: верен на убежденията си традиционалист, "облечен" и приел модерна форма.  Един мъж с главно "М", който те кара да искаш да бъдеш като него... модерен крал, който всеки от нас може да бъде!

K by Dolce&Gabbana е изключително красив мъжки аромат, който ми трябваше време да опозная и да усетя по начина, по който ви го разказвам. Той е вдъхновяващ, уверен и силен: нещо, което аз не винаги съм и по-често ми се иска да бъда. Може би и затова и искам да приличам повече на него в моментите, в които имам нужда от вдъхновение да бъда своя собствен крал в ежедневието си. Засега съм само принц като че ли, но K by Dolce&Gabbana ми дава онази ароматна, вдъновяващ корона, от която имам нужда.. и италиански дух, който ме кара милено да избяга от реалността в града!
Тосканска приказка в стилна, мъжествена бутилка, ухаеща мъжествено по начин, по който марката като че ли не ни е представяла досега. Мъжествен. Автентичен. Завладяващ.


Ще го отриете в оторизираната търговска мрежа и парфюмерии Douglas и Beautyzone (както и онлайн в сайта им), където беше лансиран ексклузивно през август. Гамата предлага тоелетната вода K (50 мл./132 и 100мл./184 лв.), душ-гел (63 лв.) и афтършейв лосион (106 лв.). Подходящ е за носене както от млади, така и от зрели господа, а красиво бленднатите нотки го правят свеж и красив избор за всякакви поводи и носене навсякъде - в офиса, вкъщи, на вечеря.. или в страстна вечер с половинката. Носенето му не тежи и позволява наслагване, тъй като K by Dolce&Gabbana излъчва деликатно своите слънчеви, ароматни лъчи, които ви стоплят мислено!

Няма коментари:

Публикуване на коментар