>

За мен

"Здравейте!

Добре дошли в едно място, което месеци събирам кураж да създам - моя личен блог! И да, вероятно помислихте, че това е поредният блог на хоризонта... Е, изненада - този ще бъде воден от мъж!
Години наред се интересувам от козметика и лайфстайл, следя доста чуждестранни блогъри, но винаги ми е липсвало мъжкото присъствие (особено в козметичен план) в България. Обожавам да чета мъжки блогове за красота като тотален любимец ми e manface.uk ! Но в България все още няма(ше) мъжко бюти съдържание, затова.. Така, събрах смелост да направя тази крачка и да създам един мъжки блог по темата (и не само), първият в България!
Той ще бъде насочен към всички - ще се убедите в това! Независимо дали сте мъж, дали сте дама и търсите подходящ продукт за половинката си или за вас, то добре сте дошли!

Надявам се прекарвате чудесни мигове с писанията ми!"

(01.11.2015 г.)

Към днешна дата искам да благодаря на всички за интереса, ежедневните посещения на блога и всички мили думи, които ми казвате! Също благодаря за доверието, което ми гласувате и че цените винаги обективното ми и искрено мнение, което с изненада откривам, че за някои от вас е коректив (че и го чувам във вериги и дори от консултанти) - надявам се, добър! Надявам се и да продължа да оправдавам очакванията ви, да поддържам интереса, който превърна това малко местенце в нещо наистина голямо и да предлагам все по-качествено съдържание!
Казах ли вече... "Благодаря"?!

За мен:
От София, на 24 години. Skincare-junkie съм, а интересите отвъд блога са ми съсредоточени върху човешките ресурси и изследванията на градската среда, по-конкретно - морфологията на градовете. Занимавам се с управление на проекти в същите области.
Адресът на блога - по моя идея - LIF (от заглавието) "Life is fun (LIF)" style (НЕ lifestyle).
Псевдонимът - дълга история, която си изисква отделен пост, но Джейс ме наричат приятелите ми от чужбина, тъй като името ми е трудно за произношение на Запад..


10 коментара:

 1. Добре дошъл и успех с блога! Смело начинание, но пък да си първи, носи и своите позитиви. Желая ти най-вече да се наслаждаваш на това, което правиш!

  ОтговорИзтриване
 2. Добре дошъл!!! Май си ни единственият мъж на хорзонта!!! Успех с начинанието!!!

  ОтговорИзтриване
 3. Радвам се да видя, че и мъжката част вече може да разчита на обективно мнение! Браво и успех! :)

  ОтговорИзтриване
 4. Здравейте! Пишете увлекателно, добре структурирано и някак естествено...Беше ми много приятно и полезно :).

  ОтговорИзтриване
 5. Чудесна публикация. С удоволствие изчетох цялата пулбикация. Успех с този блог и с развитието му!

  Приятелски препоръчвам да посетите нашият проект за линк билдинг и SEO техники за по-голяма популярност в Интернет

  ОтговорИзтриване
 6. Страхотна публикация! Браво на авторът! Поздрави и успех с развитието на този блог!
  Дигитална агенция Висео

  ОтговорИзтриване