>

неделя, 13 октомври 2019 г.

Lush Catastrophe Cosmetic Fresh Face Mask

Здравейте,

"I'd like to keep it one, please" - иконична фраза на drag кралицата Валентина, която за много хора все още носи war flashbacks, тъй като само моменти след изричането й, тя ще напусне надпреварата за короната и награда от 100,000$. Истинско бедствие в реалити телевизията, разбило сърцата на хиляди нейни фенове из цяла Америка, Мексико, Бразилия и Европа.. бедствие, което метафорично ние можем да избегнем с магията на боровинките!

Несъвършенства, зачервявания, раздразнения - искате да ги скриете, за да не ги виждат другите, нали? Така, както Валентина искаше да скрие, че не знае текста на песента "Greedy", която трябваше да представи през съдиите в шоуто! Но не ви трябва грим за скриването на тези несъвършенства. Трябва ви маска! Не, не като на Валентина, а малка чудна маска за лице, която ще успокои, пречисти и зареди с антиоксиданти кожата. Маска, която няма да искате да свалите така, както Валентина не искаше да свали нейната: свежата маска Catastrophe cosmetics на  Lush.


Пъпчици, възпаления, червенини? Край на козметичните катастрофи! Catastrophe cosmetics е за онези моменти, в които катастрофата е видима или все още в зародиш, за да се предотврати. Създадена за нуждите на всички кожи, дори за най-чувствителната, тя комбинира специален бленд съставки, за да успокои и омекоти кожите.

Но какво са свежите маски на Lush? Ами.. маски за лице, но направени със свежи, пресни съставки, които имат минимален срок на годност, заради което трябва да се ползвaта бързо (три седмици) и да се съхраняватe в хладилник. Какво обаче ли съдържа точно тази?!

Наличието на истински, цели боровинки - вероятно така феновете на Lush познаваме свежа маска! Те се виждат в текстурата й, а разкошното ухание, подобно на йогурт с дребни плодове, е като наслада за сетивата! Боровинките обаче не са за хапване! Богати на антиоксиданти, витамини (А, С и Е) и минерали, те са истинска свежа бомба, която да насити кожата със съдържанието си на нутриенти, за да я предпази от увреждане и да я енергизира.
Вместо обичайната глина, каламин на прах е основата на необичайната боровинкова текстура на свежата маска Catastrophe cosmetics - съставка, която мощно успокояа кожата и тушира симптоми като сърбеж, зачервявания и раздразване, както и има антисептично действие. Каламинът, по същността си розова смес между цинков оксид и железен оксид е медицинска съставка, позната с мощни успокояващите свойства - толкова, че дори се използва при варицела, изгаряния и всякакви обриви, включително след контакт с отровни растения. В грижата за лицето той е една от най-силно успокоявашите съставки, приятел на най-проблемната и чувствителна кожа!
Именно каламинът и боровинките дават специфичната текстура на маската - много гъста, кремообразна и засъхваща по специфичен начин.

Масло от синя лайка успокоява и действа антисептично при вече появили се несъвършенства като пъпчици, розово масло също има мощни успокояващи свойства, глицерин омекотява и привлича влагата в кожата, гел от ирландски мъх омекотява и лубрикира кожата, масло от сладък бадем подхранва и тушира изсушаващият ефект на каламина, а есенция от сладък портокал приятно освежава тена.


Какво прави Catastrophe cosmetics обаче?

При редовна употреба свежата маска видимо кара кожата да е по-чиста, мека и успокоена!
Идеята на Catastrophe cosmetics  е да предотвратите козметичните катастрофи върху кожата, за да може тя да е красива и здрава на вид. А това става с правилна превантивна грижа! Дори случили се обаче, свежата маска съдържа мощния медицински каламин и други активни съставки, които ще спомогнат само след едно нанасяне кожата да бъде по-спокойна, ще намали зачервяването и ще изсуши несъвършенствата, но не и самата нея, оставяйки я мека, почистена, овлажнена и гладка като бебешко дупе. Да, гелът от ирландски мъх прави кожата толкова мека след употреба, че дори не мога да го опиша!

Текстурата на Catastrophe cosmetics е гъста и се разнася почти като на "пластове". Оставя се върху лицето за 10-15 минути, след което се отмива с топла вода. Не препоръчвам маската да се оставя пвоече на лицето, тъй като каламинът изсъхва и започва да пада върху вас. Отмиването на маската е много, много лесно, а освен боровинките, галещи кожата, разкошният кремообразен, berries аромат ви кара да искате да си хапнете от свежата маска. Но тя е само за въшна употреба!

За предотвратяване на козметични катастрофи по лицето или при нужда от моментално успокояване на вече съществуващи такива, Catastrophe cosmetics свежата антисептична и успокояваща маска на Lush е идеален избор, за да тушира зачервяването, сърбежа и възпаленията по лицето само след десет минути с нея! Бързо, ефективно и.. приятно! Без притеснения, че имате активна пъпчица или че кожата ви е зачервена, няма да имате нужда от грим или от отлагане на среща, а само от десет минутки за вас и лицето ви.

Ще откриете свежата маска Catastrophe cosmetics в магазините на Lush и онлайн, като опаковка от нея (75 мл.) струва 21,95 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар