>

четвъртък, 29 август 2019 г.

Sisley Paris Creme Reparatrice Restorative Body Cream*

Здравейте,

Макар жегите навън, лятото е към своя край, а с него - и време  да помислим освен за по-топли дрехи, които май няма скоро да ни се наложи да обличаме, и за грижата за кожата. Съвсем скоро ще разкажа как мисля да посрещна есента в грижата за лицето, за да неутрализирам ефектите на слънцето и топлото време върху нея, но преди това исках да се спра на нещо, което често изпускаме - грижата за тялото. Тя е също толкова важна след края на летния сезон, защото има нужда от възстановяване, ревитализиране, мощна хидратация и подхранване. Именно заради това днес ще ви разкажа за Creme Reparatrice възстановяващия крем за тяло на Sisley. Един продукт, чиято слава не е случайна!

Creme Reparatrice - магичен крем, за който се говори, че лекува дори рани, а клиенти на Sisley по целия свят обожават. Той има толкова мощни възстановяващи и регенериращи свойства, че хора използват като локална терапия върху заздравяващи рани, кожни проблеми, възпаления, изгаряния и подобни състояния на кожата, когато тя е раздразнена, с нарушена функция и имайки нужда от облекчаване, заздравяване и компенсиране на липиди, вода и микронутриенти. Представете си каква е силата му да регенерира кожата!
Представете си го сега и във версия за тяло.. това именно е Creme Reparatrice Restorative Body Cream-а, който е любимата моя премиум грижа за тяло, даваща едно ново ниво грижа.


В удобна за ползване (и дори за път, тъй като е със заключващ се механизъм) продълговата тубичка с помпа се крие кремът за тяло Creme Reparatrice. Кадифената му и нежна като коприна текстура съдържа великолепен френски аромат, с който лично аз свързвам Sisley - аристократичен, винтидж и много изискан. Не може да сбъркаш това ухание и че така ухаят продуктите на френския бранд. Свежи цитрусови нотки, алдехиди, розови листенца и букет от цветя, смесени в една кремообразна, млечна милувка, която обгръща и ароматизира тялото - винтидж, много френски и някак като онези ненатрапчиви, ефирни и деликатни ухания от средата на миналия век. Някак чист и невинен, но и носещ синя кръв аромат, който обожавам и който е емблематичен за марката.

Кадифената и свежа текстура на Creme Reparatrice за тяло се стапя бързо и лесно, оставяйки копринен филм, който се усеща като захранващ кожата. Без лепнене, тежест или мазно усещане, кожата изпива крема, а върху нея се усеща само мекотата от деликатния му воал, правещ я копринено мека, гладка и приятно ароматизирана. Защо обаче казах, че се чувства така, сякаш този крем захранва кожата? Защото тя буквално пие от него и далеч не само вода!

Кремът за тяло съдържа активен комплекс, който защитава от загубата на вода, подпомага водните цикли в кожата и задържането на водата вътре в клетките.  Този комплекс регенерира кожата отвътре навън, а от опъването, дехидратацията, загубата на еластичност, зачервяване, загрубяването, щетите от слънцето и околната среда няма и следа! Как?!

В базата на крема се съдържа масло от шеа, което подхранва и възвръща липидите в кожата, които слънцето, студа или друг външен фактор е разрушил. Масло от ядки на андироба е богато на омега мастни киселини и омекотява, стимулирайки възстановяването на кожата, фитосквален - допълнително подхранва, а комплекс от захариди образува невидим филм върху кожата, който я насища с хранителни вещества.
Растителен глицерин привлича водата от въздуха в кожата, докато екстракт от морков и китайска ремания за първи път са използвани във формула на Sisley, подобрявайки задържането на водните молекули в клетките, в комбинация с екстракт от конски кестен, който подпомага еластичността и регулира водните цикли.
Алантоин действа успокояващо и тушира усещането за дискомфорт, а вит. Е действа е мощен антоксидант, който е бори със свободните радикали, водещи до стареенето на кожата и спомага за по-здрава кожа.

Какво прави и защо толкова харесвам този крем?

Защото е върховен за истинско възстановяване на кожата на цялото тяло! Слънцето, морската вода, жегата, повечето прекарано време навън - всички тези фактори се отразяват върху нейното състояние, затова и когато летният сезон свърши, те могат да се отразят на цялостния й вид.  Creme Reparatrice за тяло успява наистина да накара кожата да работи така, както трябва да работи, възстановявайки я от увреждания, премахвайки дискомфорта и спомагайки хидратацията й на пълни обороти, подмомагайки водните цикли на самата кожа. Самата кожа започва да работи по-добре!
Опъване, сухота, зачервяване, липса на еластичност, сърбеж - всички тези неприятни усещания са облекчени, за да се чувства кожата мека, гладка като коприна, подхранена, овлажнена и еластична. Това може да се усети особено след нанасянето на крема след излагане на слънце или някакви активности навън - успокоена е, а жаждата й е моментално утолена! Хидратант като никой друг!

Този крем е като спасителен пояс, насищайки с влага, липиди, захари и облекчаващи агенти. Ден след ден, кожата е като нова, затова и казвам кремът е идеален след летния сезон, морската почивка или дори през зимата, когато кожата също има нужда от защита да не губи влага и възстановяване, следствие на излагането на студ, сух въздух в помещенията и вятър.


Creme Reparatrice възстановяващият крем за тяло не е просто овлажнител. Той е интензивна грижа, която да накара кожата да работи оптимално, подпомагайки нейните функции и възстановявайки я от увреждания, следствия на излагането на неизбежните фактори на околната среда. Той е комплексен и биологически активен продукт, който наистина работи и в който аз виждам смисъл, защото съм изпитал действието му. Комбиниран с любимия ми енергизиращ ексфолиант за тяло на Sisley, който премахва мъртвите клетки, енергизира и успокоява сетивата, ефектът е на кожа като нова - обновена, възстановена и защитена.

Ако и вие искате да поглезите кожата на тялото си с аристократична и интензивно възстановяваща грижа за новия сезон, ще откриете Creme Reparatrice Restorative Body Cream-а  (200 мл. - 263 лв.) в обектите на Douglas и Beautyzone, както и онлайн.

Няма коментари:

Публикуване на коментар