>

петък, 9 август 2019 г.

L'Occitane en Provence "Marmalade kiss" Delicious Lip Scrub*

Здравейте,

С какво свързвате лятото?! Едно от любимите ми неща в този сезон са пресните сезонни плодове! Пъстри, сочни, сладки, вкусни и пълни с витамини, те са толкова полезни не само за хапване, но и като ги използваме върху кожата си.

Именно от провансалските пазари и тези очарователни плодови аромати, които се носят във въздуха, провокиращи обонянието, е вдъхновена новата грим линия на L'Occitane. Те напомнят за лениви, спокойни уикенди и кошници, пълни с плодове за вкусни пиршества. Малини за закуска, мандарини и портокали за освежаване през деня, смокини за сочна и хрупкава торта... и едни устни, готови за целувки!
Грим колекцията, ориентирана върху красотата на устните, съдържа множество плодови изкушения - скрабове, балсами, червила, маска. Има предястия, основни ястия и десерти за устните - по нещо за всеки вкус! Абсолютно неустоими и вкусни, и много, много слънчеви, те ще извикат усмивка на устните ви, сияние на лицето ви и енергия в походката ви!

Днес обаче искам да се спра на един от най-любопитните за мен продукти, който ме накара да искам да се потопя в тази плодова козметична градина още, щом я зърнах: вкусният скраб за устни Marmalade kiss - сочният ордьовър в линията. За меки, гладки и сочни устни!


В миниатюрно стъклено бурканче, подобно на буркан със сладко, се крие изкушаващата и караща те да ти потекат лигите текстура на Marmalade kiss. Отваряте и.. мармалад от мандарини! Така изглежда и ухае вкусният скраб, а на вас ви идва да гребете с лъжичка! Но не, той не е за ядене.. макар устояването да не си близнете от него е трудно!

В подобната на конфитюр гъста и желирана текстура се крият малки частички, напомнящи на плодови семки. Да, семки - забравете за захарта или солта, традиционно използвани в този тип продукти. Marmalade kiss скрабът разчита на нетрадиционна съставка - семена от луфа. Дребни, нежни, но много ефективни, те обновяват кожната повърхност върху устните, премахват ефективно сухотата, кожичките и мъртвите клетки, разкривайки свежи, красиви и сияйни устни. Нанасяте на сухи устни от Marmalade kiss, масажирате, изплаквате и.. воала! Като нови и готови за целувка, приятно ухаещи на сладко от мандарини.

За разлика от повечето ексфолианти за тази крехка зона, които могат да бъдат агресивни, след този на L'Occitane няма опъващо усещане, нито се долавя нужда от допълнителна грижа. Вкусните скрабове са толкова грижливи, че оставят устните свръх меки, овлажнени и гладки, заредени с витаминозната сила на плодовете, потопени в глицеринова база. Множество плодови изкушения във формулата се грижат за устните и са както свеж коктейл с витамини и минерали: масло от нар е богато на антиоксиданти, екстракт от морков избистря, свежи френски цитруси (мандарина, помело) са пълни с плодове, слънчогледово олио подхранва, а вит. Е и супер форма на вит. С борят свободните радикали заедно с всички тези плодове! Витаминозна бомба за устни с провансалски и средиземноморски свежи комбинация - без силикони, минерални масла и съставки с животински произход. Марката L’Occitane събира голям набор от напоени със слънце градински съставки от сърцето на Средиземноморския басейн и ги използва за създаването на тази разкрасяваща устните линия.

Вкусният скраб Marmalade kiss е идеален за всяка дама (или господин), който иска да се радва на красиви, меки и гладки устни без следи от сухота, загрубяване и мъртви клетки. Независимо дали използван преди нанасяне на червило, преди романтична среща с любимия/та или просто, защото искате да се поглезите с тази конфитюрена прелест, от която ви потичат лигите, Marmalade kiss скрабът ще покрие всичките ви очаквания! Мармаладената текстура ще се стопи върху устните ви, разкривайки върховния пресен аромат на мандарини, а с помощта на пръст ще е нужен само лек масаж! Толкова е просто! За финал изплаквате и се радвате на нови устни... по-меки, по-гладки, по-свежи и по-красиви! А искате ли летен съвет от мен? Сложете Marmalade kiss скрабът в хладилника преди да го използвате за още по-освежаващ ефект. Но само не го забравяйте вътре, за да не бъде изяден от някой член на семейството! Толкова е апетитен, но не трябва да се яде... колкото и да ви потичат лигите по него. Само мислейки и ми се прияжда конфитюра на баба!


Новата плодова грим колекцията на L'Occitane ще откриете в магазините им в София (в Serdika Center и на бул. Витошка), както и онлайн в техния сайт. Вкусните скрабове се предлагат в още два вкуса - смокиня и малина, а цената на бурканче от 11 мл. е 31 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар