>

понеделник, 5 август 2019 г.

Lush "Rump" Bottom Rub*

Здравейте,

Изкуствено оранжево, мазно, иска да направи една определена географска зона great again, да построи стена и да ви хване за дупето! Това е "Ръмп", но не го бъркайте с президента Тръмп, с който само звучат еднакви. За разлика от втория, Rump поне не е задник (макар да се ползва върху тази зона), може да свърши нещо, добър e в това, което прави и мазният му вид не е следствие на джънк храна! Плюс не е сексист, расист, ксенофоб, хомофоб, лъжец и фашист. А и дори има блясък в себе си! Запознайте се с bottom rub-a на Lush, носещ името "Rump", за който искам да ви разкажа днес.

Rump идва с посланието "Make Your Derrière Great Again"! и да, той наистина ще направи дупето ви велико отново!


В черната, рециклирана стандартна за Lush опаковка се крие една оранжева, гъста и прелестна текстура  с множество ползи за кожата и с политическо послание. И с малко блясък за разкош! Какво обаче е Rump? Как ли да обясня на кратко..  Ами лосион за задни части! Идеален за любители на тесни дънки, бегачи или колоездачи, които обичат да показват среден пръст на споменатия президент, Rump ще помогне да влезете лесно и бързо в спортното облекло, ще улесни спортуването и няма да позволи на ликрата да ви grab-не за места, които не искате да биват пипани: практиката на президента Тръмп с жените. Подобно на лубрикант и образуващ филм между кожата и спортното облекло, той превръща спортуването в лесно занимание, осигурявайки комфорт там, където слънце не oгрява! Рай за атлети! И либерали! 💛


База от подхранващи масла (купуаку, авокадо, жожоба и мурумуру) дават гъстия, подобен на твърдо масло вид на Rump и основното "плъзгащо" усещане. Успокояващи агенти (розово масло, алое, синя лайка, розова вода) ще спомогнат успокояването на кожата, която е подложена на потене и протъркване от спортното облекло или седалката на колелото, а тонизиращи, дрениращи и стягащи съставки (сироп от агаве, гуарана, кофеин, портокал) пък  подпомогнат стегнатият вид на дупето ви, тонизирайки тонуса на кожата и повишавайки кръвообращението в зоната. Бензоин действа антибактериално в сгъвките, а свеж флорален аромат зарежда сетивата и приятно ароматизира.


Подхранва, защитава, тонизира, стяга, омекотява дупето и кара спортното облекло да се плъзга върху кожата, без да я протърква или уврежда. Това прави Rump, освен че се подиграва на оранжевото недоразумения в Белия дом! 😉 И е само за външна употреба - единствено Мелания може да го понесе за вътрешна! Oops.. I said it.

Ако сте с много суха кожа като мен - може да го нанасяте и върху цялото тяло, както обичам да правя в много студени дни! Лактите и колената също много го обичат! Твърдата му текстура се стапя при досег с топлината на кожата и я обгръща в богат, маслен воал, който мощно подхранва, туширайки дори много сухи зони върху тялото и спомагайки за справянето със сухотата. Оставя деликатен филм върху кожата и не попива изцяло, но това е нормално - продуктът е направен за дупе и спорт, но може да се ползва и по други начини, включително върху други части от тялото, които са облечени със спортно облекло (напр. сгъвките на крака, корема и навсякъде с повече търкане).  Но пък друго си е да намажеш този оранжев и флорално ухаещ разкош върху дупето, визуализирайки политическото вдъхновение зад него.. някак си наистина върху задните части му е мястото на Rump! Той ще построи защитна стена не между Мексико и Щатите, а между дупето и спортното ви облекло. Седалката на колелото вече няма да се чувства като убиваща и пречеща тухла, която ви идва да взривите като мексикански наркопласьор гранична ограда. И не, няма Мексико да плати за тази стена! Но кожата ви ще е много благодарна за нея, а дупето ви няма да иска да пуска имигранти! Сухотата. имам предвид, де.


Ако сте спортист, омръзнало ви е от протърквания и дискомфорт, искате лесно преминаващи треноровки и комфорт, докато носите спортното облекло - Rump е вашия продукт. Ако мразите и президента  Тръмп - той направо си е задължителен!

Ще откриете този готин, идеен, но и ефикасен лосион за задни части на спортисти в магазините на Lush (Serdica Center, The Mall), както и онлайн,https://lush.bg/Rump-Cheeky-Balm а цената на огромната опаковка, способна да покрие нуждите на цял отбор либерали (225 гр.) , е 41, 25 лв.

"There's a crack in everything, it's how the light gets in.", не забравяйте...

Няма коментари:

Публикуване на коментар