>

понеделник, 1 май 2017 г.

Pick n Dazzle / May

Привет,

Май е тук! ... а с него и поредната ми кутия на Pick n Dazzle!


Няма да ви губя време с излишни приказки - повече за кутията съм ри разказвал тук, а последните две кутии вижте в постовете ми тук и тук.

Започвам направо със съдържанието!



1. Kueshi млечен скраб за лице / цена: 7€ (≈ 14 лв.)
2. Kueshi почистващ гел за лице / цена: 8€ (≈ 16 лв. )
3. Sally Hansen  - Double Duty заздравяваща база и топ лак (2 в 1)  / цена: 5$ (≈ 9 лв.)
4. Adidas стик против изпотяване / цена: ≈ 8 лв.
5. Mades Greetings душ-гел / цена: 125₴ ( ≈ 8 лв.)
6. Magnum компактно огледало / цена: ≈ 7 лв.
7. Мостри / 3 бр.

Сумарна цена на продуктите в кутията:  ≈ 62 лв.
Цена на кутията: 35 лв.



Както виждате, кутията е доста пълна този месец.

Kueshi ми стават все по-любима марка и нямам търпение да пробвам още и още техни продукти.
Скрабът е в огромно количество и с помпичка, като съдържа много масла (какаово, бадемово и от пшеничен зародиш), а ексфолиращите частички са изцяло от смлени костилки от орех.
Успях да го пробвам и съм очарован (а не ползвам подобни продукти)! Ще му отделя пост след време!
Почистващият гел пък е като желе и на лицето се усеща така - мокро-желирано-раздребняващо се на малки парченца. Тази сутрин успях да го пробвам - ухае страхотно на дъвка "Турбо" (отличителен аромат на нещата на марката!), почисти добре и остави кожата ми мека... но не се пени особено, което не харесвам.

Огледалото е компактно и ще ми свърши добра работа, защото никога нямам навика да нося/ползвам подобно нещо (понеже ползвам екрана на телефона, разбира се) - идва в прекрасна опаковка и става за подарък.



Стикът на Адидас е мъчителен за отваряне, но успях с триста зора - ухае на диня и изглежда приятен. Не ползвам по принцип подобни продукти, но този ще го пробвам от любопитство.

2в1 базата на Сали Хенсен е много хвален продукти и ще пробвам в комбинация със задравителя, който видяхте в предната кутия.
Душ-гелът вече успях да пласирам, тъй като знаете, че не ползвам такъв тип почистващи продукти, заради екземата ми.

Ами... май е това. За пореден месец съм доволен от полученото, спрямо цената на кутията и интересните марки вътре. Ще се радвам да кажете какво мислите за поредното издание в коментар :)

1 коментар:

  1. Поръчах кутията в най-високата категория и още не съм отворила нито един продукт от нея. Срам! С малки изключения, в нея има марки, които не познавам изобщо и това не ми допада особено, защото нямам очаквания. А аз обичам да имам очаквания, те да са оправдани, или да не са и да ми дават повод за размисъл. Дори не мога да остойностя кутията, защото едната марка, от която имам 3 продукта, не мога да я намеря да се продава изобщо в интернет, на дребно, извън сайта на Pick and Dazzle, от които поръчах и аз кутията. Хубавото е, че всички продукти са пълноразмерни и получих не една, а две кутии пълни с продукти, просто защото всичко не се е събирало в една. Лошото - няма как да ги изхабя, а хич не обичам браковете :) :) Ще ти следя постовете за тази кутия, защото имат интересна концепция, но на този етап няма да инвестирам повече в нея. Тя обърква и без това обърканата ми природа :) :) :)

    ОтговорИзтриване