>

петък, 19 май 2017 г.

Dior and Bloggers Evening

Здравейте,

Тази сряда в Interpred се проведе събитие по повод новите неща на любимците ми от Диор. В приятна компания, заедно с целия екип на марката и заобиколени от много нови продукти, се потопихме в малко откраднато за нас време, с прекрасна гледка към София.


На събитието всеки от нас можеше да се докосне до новите продукти, да получи персонална "спа" терапия и грим.




Диор представиха последните си лансирания на пазара - обновената серия "Life" за грижа за кожата, включваща мицеларна вода, дегримиращо олио, ексфолиант-пудра, пяна за лице, серум-есенция, основна грижа и няколко маски с различно предназначение.



Освен хидратация и цялостна грижа, новата линия залага на запазване на флората на лицето, благодарение на меки, активни растителни съставки от градините на Диор.


Прекрасната Надя изпробва Life серията
Фон дьо тени, пудри и последно лансирания къшън бяха "базата", подплатена с новите красиви червила Addict Lacquer Stick и спиралата Diorshow Pump'n'Volume, с които дамите можеха да получат персонална грим сесия от гримьорите на марката, които знаете - обожавам!




Прекрасната Адри 

Запознаване с новата мицеларна вода на марката
Новият аромат J'Adore In Joy също намери своето местенце във вечерта... за него ще ви разкажа скоро, тъй като го нося още от лансирането му тук в първата седмица на април и затова няма да изпадам в подробности!



Една приятна вечер с Диор! Надявам се съм ви потопил в атмосферата и ще се радвам да споделите кое ви се вижда най-интересно от новите неща!



Няма коментари:

Публикуване на коментар