>

сряда, 29 май 2019 г.

Narciso Rodriguez Pure Musc For Her

Здравейте,

Любовта е изкуството да превръщаш всяка дума в чувства, казват. Любов е и да създадеш аромат, който го прави и превръща всеки ваш дъх, спомен, преживяване и докосване в чувство. Един толкова чист, нежен и интимен аромат, който улавя една непостижима красота, съвършенство и любов. Хипнотичен, почти като мираж, представям ви Pure Musc For Her парфюма на Narciso Rodriguez. Един аромат, който е любов.. един аромат, за който ще ми е трудно да ви разкажа.. той е толкова специален, сякаш е истинска жена, уловена в бутилка!


Интимност. Спокойствие. Комфорт. Красота. Чувственост. Чистота. Невинност. Изящество. Пудреност. Светлина. Еротика. Оптимизъм. Мускус... каквото и да кажа повече, едва ли ще опише по-добре Pure Musk,  отколкото тези ключови думи, които това ухание, дело на Соня Констант, "разказва" сетивно.

Цветя, сред които и чуствен жасмин. Пролетни, живи, бели и много женствени, те сякаш улавят периода на младостта, през който всяка дама преминава. Невинни, с бяла като порцелан кожа, която прозира и с много хъс за живот Така се усещат цветята в Pure Musc - загатнати, много невинни и красиви, улавящи женствеността, ефирността и младостта, която всяка жена носи. Без пудреност, те са като флорална песен, която е кристално чиста и монотонна.

Мускус. Много мускус. Не животински и мръсен муск, а толкова чист и мек, колкото падаща снежинка, която при допир със земята се стопява. Почти носещ лек bubbly, сапунен vibe и чистота на току-що изпрани дрехи, той носи истински комфорт - сякаш носите сатенена пижама или лек памучен пуловер. Дори върху голо тяло, този аромат оставя усещането за завоалирана дреха. Крехък, мек, пудрен и невероятно чист, този мускус е завладяващ. Опиянващ е по-правилната дума - приятно секси, много завоалиран, еротичен и дори интимен. Мисля, че улавя изцяло еротичното излъчване на една жена в невероятна ароматна форма - красиво, омайващо и възбуждащо сетивата, без да е вулгарно, натрапчиво и пошло. Кара те да се влюбиш в нея! За мен Pure Musc е жена - той има излъчването на такава и улавя женствеността по неповторим начин.Еротична, сексуална нотка мускус, която обаче сякаш е прикрита със сатенено бельо и остава всичко на фантазиите ти. Изящество, красота, съвършенство...  истински специална жена!

Не е случайно, че самият Нарцизо Родригез нарича това ухание "ултимативната интерпретация на мускуса". Той наистина е такова: като почитател на Musc Ravageur на Фредерик Мал, който е може би най-запомнящия се мускус в нишовата парфюмерия, Pure Musc ме отвя с различността си, която надскача дори другите for her аромати, поне за мен. Чиста чувственост и чиста дестилирана красота, без тежест и сила! Някак женствен, уязвим, но и силно емоционален.


Казах, че трудно мога да го опиша. Наистина е така. Чувствам го с всяка клетка на тялото си, побърква ме, успокоява ме, усмихва ме, кара ме да настръхна, но ми "захапва" езика. Не мога да говоря за него така, както искам.. Той почти не е реален, имплементирайки в себе си дуалността на женската природа, резониращ между противоположности. Напомня светлина, но и полумрак, когато тази красота разцъфва; на сила и уязвимост; на привличане до полуда и спокойствие; на комфорт и обсесия. Точно като опаковката, чието черно илюстрира мистичността, завоалираността и бялото, което е символ на чистотата и невиннноста.  Това е този парфюм. Чаровна опасност, благодарение на един по-фин, кремообразен, чист и крехък като снежинка мускус, който е пристрастяващ както за дамите, които го носят, така и за господата, които го усещат, стоящ на ръба между еротика и секс, привличане и истинска любов, комфорт и лудост.

Върховно, опияняващо и пристрастяващо удоволствие е Pure Musc. На финала си, това усещане засилва и кашмеран. Комбиниращ се върховно с мускусни и кремообразни цветни нотки, той има приятен топъл, чувствен дъх, носещ още по-сенсуално усещане. И ако досега Pure Musc си играеше с фантазията ви, сега вече те докосва. Истински, сякаш човек докосва кожата ти и те кара да настръхнеш от това докосване. Комфорт, спокойствие, топлина и емоция.

Носен самостоятелно или в комбинация с другите NR аромати, Pure Musс е аромат за всеки повод, включително в офиса, на разходка, на специална и важна вечеря, сложен преди сън, докато четете книга, очаквайки любимия или просто, докато си стоите на дивана. Той не е просто аромат и ухание на мускус. Той е емоция. Той е чувство, Той е любов. Той е страст. Той е чистота. Той е спокойствие. Той е комфорт. Той е еротика. Той е красота. Той е изящество. Той е съвършенство. Той е жена. Той е Pure Musc for her - едно от най-силните дамски лансирани от началото на годината за мен, който меко казано ме побърка! Просто го обичам и не мога да го обясня! Усетете го и ще ме разберете... ще го почувствате! Хипнотичен е!
Ако белият цвят можеше да ухае, щеше да ухае на него!

Pure Musc for her парфюмът на Narciso Rodriguez ще откриете в Pretty shop, бутиците за селективна парфюмерия (например "Скандал" на Графа), обектите на Douglas и Beauty zone, включително в техния сайт, както и в други физически магазини, които предлагат марката у нас. Парфюмът се предлага в три разфасовки (30, 50 и 100 мл.), а цените са както следва - 114 лв., 167 лв  и 227 лв.


Няма коментари:

Публикуване на коментар