>

понеделник, 6 май 2019 г.

Alien Men* / Mugler

Здравейте,

Едва ли има човек, който да не познава, да не е усещал или виждал поне веднъж Alien.. не, не говоря за извънземни, а за един извънземен аромат: Alien на Mugler. Онази мистериозно лилава, сякаш скъпоценна опаковка, подобна на талисман, от която се разлива уханието на топла бяла амбра, пудрен жасмин и мека дървесина.  Иконично и класическо ухание за нея, което най-после откри своята мъжка половинка: Alien Men. Един парфюм, който е сякаш наполовина бог, наполовина човек, зареден със сила, хъс, мъжественост и амбиция. Един аромат с истински, човешки характер.



Тъмен, мистичен и загадъчен, Alien Men отваря своята композиция с наситен, металически дъх на кожа. Мека острота, по животински арогантен намек и приятна дълбочина се открояват още в началото на развитието на този полубог, получовек в ароматна форма. Мек анасон се долавя, заедно с мъжествена дървесина (кашмирено дърво и бук), превръщаща този Alien  в наситения, интензивен и пленяващ парфюм, който е: още първите мигове на кожата и той вече демонстрира своята сила.

В електриковото начало, стръкчета копър добавят лек подправчест дъх на Alien Men, заедно с черен пипер, който долавям, правещ го приятно гъделичкащ небцето.  Многопластов, потаен и красив  аромат, напомнящ свечеряване: сякаш тъмнината се спуска над земята, а вие се потапяте в нея.. сред мрака, има лъч светлина. Лъч, който успява да пробие тъмнината със своята амбиция и мъжка сила.

Османтус - лунното цвете е специалната съставка в Alien Men. Не можещ да те остави безразличен със своето неповторимо ухание, долавящо се от километри, както древни китайски мислители разказват. Oсмантусът е символ както на мрака, така и на светлината: фатално привличащ, нежният аромат на цвят от османтус пленява и завладява вас и околните. 

Зад тази мъжка сила и амбиция се крие човешко, крехко сърце... Кехлибарен дъх на бяла амбра затопля Alien Men по време на носенето му, добавяйки приятна чувственост, огнена страна и топлина. Страстен, завладяващ и чувствен, Alien Men крие човешка, топла, спокойна и емоционална страна, свързваща го с дамската му половинка. След мрачното начало изгрява светлината... 

За мен това е ухание за повод, ухание, което искате другите да забележат и ухание, което да направи впечатление - няма ден, в който да съм го носил и да не са ме питали за него. Мистериозният му чар е неустоим. Особено носен в по-хладно и мрачно време, вибриращата топлина и чувственост е много красива върху кожата! За мрачните пролетни дни като днешния е разкош да го усещате при всяко ваше движение... 



Магнетичен и завлядяващ, Alien Men е аромат-произведение за мен. Успява да разкрие многоизмерността на нотките, които съдържа, да открои характер, да илюстрира сила и най-вече: да улови мъжествеността в парфюмна форма. Силен, амбициозен и решителен, носещ интензивен дъх на кожа, дървесина и други ароматни нотки, това е ухание, което е естествената половинка на Alien и ухание, което всеки мъж, търсещ аромат с характер, трябва да усети. Извън зоната на комфорт и изцяло в стила на Мюглер, който не може да те остави безразличен.

Alien Меn ще откриете в парфюмерии Douglas и Beautyzone, предлагащ се в концентрация на тоалетна вода в опаковки от 50 мл. (113 лв.) и 100 мл. (156 лв.). Идва в масивна, изчистена и геометрична опаковка от дебело стъкло, която при допир със светлина отразява наситено сини и лилавеещи отенъци. Визуално и ароматно съвършенство! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар