>

вторник, 23 юли 2019 г.

Lush "Scrub, Scrub, Scrub" Shower Scrub

Здравейте,

Питали ли сте се някога "How many scrubs could a scrub scrubber scrub if a scrubber could scrub a dub scrub ?" Ако не сте - значи сте живели напразно! Трябва просто да отворите един върховен продукт, за да отговорите на този майсторски литературен въпрос ..

Какво ще се получи ако смесите пюре от къпини и фина морска сол? Ами един великолепен душ-ексфолиант за тяло, наречен "Scrub, Scrub, Scrub" и дело на любимците ми от Lush.


Отваряте продълговата и рециклирана стандартна за марката черна опаковка, а там ви очаква също толкова черно съдържание, което носи възхитителния аромат на къпини! Сякаш шепи със свежи, узрели и черни къпини. С мек намек на свеж и стипчив касис, борова свежест и плодова сладост, ароматът на ексфолианта улавя многоизмерността на уханието на малките горски плодове - приятно сладко, леко кисело и много свежо. Почти подобен на желирани бонбони, той е наистина възхитително приятен и е способен да те усмихне до уши!


Потапяте ръка в текстурата и.. усещате морска сол. Фина и без да се пести от нея като количество, тя е потопена в истинското пюре от къпини, което съдържа "Scrub, Scrub, Scrub". В комбинация с активен въглен, текстурата е наситено черна и носи изключително естетичен вид ако сте фенове на този цвят. Но за солта говорих, де.. Загребвате и започвате да масажирате върху мократа ви кожа под душа, а солните кристали ексфолират и полират тялото, докато възхитителният аромат ви залива, а черният цвят действа на визуално равнище. Още преди да сте отмили тази черна и благоуханна смес, усещате тялото си поглезено, а сетивата - отпуснати, заради богатото съдържание на етерични масла - от розмарин, бор и африканският храст бучу.


Пускате водата и черната магия на "Scrub, Scrub, Scrub" си отива лесно и без усилие! Черна магия, която омагьосва кожата и я преобразява след душ. По-мека, гладка и чувстваща се еластична, но и видимо по-тонизирана и енергизирана е кожата, а това постигат освен ексофлиращите кристали, така и богатите на витамини пюрета от пресни къпини и от лайм. Богати на вит. С, кожата изглежда видимо по-свежа и тонизирана, както и е балансирана. Тя е и по-чиста, благодарение на активен въглен, който изсмуква замърсяванията и по-гладка, без мъртви клетки, заради мощта на морската сол. Черна дупка за замърсявания, сухи участъци, умора и мъртви клетки!

Ексфолиантът не съдържа масла, но въпреки това докато се отмива се усеща свеж филм върху кожата, който се дължи именно на пюретата от пресни плодове.


След подсушаване кожата е перфектно мека и гладка, готова да нанесете последваща грижа върху нея. Макар фината морска сол, ексфолиращият ефект на "Scrub, Scrub, Scrub" е интензивен, затова и не трябва да се подценява - той може да се ползва както върху цялото тяло, така и само върху по-груби зони като лакти, колене и стъпала. Моята чувствителна кожа го усеща много приятно, но винаги след ексфолиране е препоръчително да нанесете грижа върху обновената кожна повърхност, която по-пълноценно ще усвои продукта и ще спомогне нейното възстановяване, тъй като от мъртвите клетки няма и следа.


Мекота, комфорт и върховен почти желиран аромат на къпина крие самоконсервиращият се душ-скраб "Scrub, Scrub, Scrub" на Lush.  Богат на въглен, сол, плодови пюрета и ароматни масла, той отпуска, грижи се за кожата и най-важното: върши перфектно работата си на скраб. За по-чиста, мека и тонизирана кожа, "Scrub, Scrub, Scrub" е върховният продукт. Използван веднъж или два пъти седмично, той държи сухотата, мъртвите клетки и лошото настроение надалеч!

Ще го откриете в магазините на Lush у нас, както и онлайн, предлагайки се в опаковка от 300 гр. (33,50 лв.) и 625 гр. (61, 95 лв.). И ако опитате тази черна магия, наречена "Scrub, Scrub, Scrub", то отговорът на въпроса "How many scrubs could a scrub scrubber scrub if a scrubber could scrub a dub scrub ? веднага ще изскочи в съзнанието ви!



Няма коментари:

Публикуване на коментар