>

събота, 17 ноември 2018 г.

Pepe Jeans / For Her* & For Him*

Здравейте!

Когато доскоро чуех Pepe Jeans London, първото нещо, което ми изникваше в главата, беше - дънки. От близо месец обаче, това се промени, защото марката, създаваща творения от дънкови платове, роди две ароматни творения, които "подари" на младата си публика или генерацията Z - онази млади хора, които са родени след 1995 г. и които освен готини дънки, вече могат да открият и своите ухания сред продуктите на марката. Днес ще ви разкажа именно за Pepe Jeans за него и Pepe Jeans за нея - дебютът на марката в парфюмните среди, който дава живот на младостта в две различни ухания, които припомнят, че животът тече тук и сега. Жизнерадостни и игриви, те припомнят да се радваме на живота и да си дадем едно по "наздраве!" в забързаното ежедневие, когато често го забравяме.. в случая - една нестандартна ароматна наздравица.


Различни и като аромат, и като концепция, тези млади, ярки и бунтарски ухания идват в необичайна форма - на питиета. Фасетираните стъклени флакони, обсипани с малки призми, илюстриращи оптимистичният, позитивен и уникален характер на марката, който цели да грабне всяко ваше сетиво, комбинирайки иновативност, елегантност и автентичен стил.

Изисканият флакон на мъжкия аромат е вдъхновен от културата на барманите - елегантен и дързък шейкър за него. Pepe Jeans внася иновативен и модерен дизайн със стъкления флакон фасетиран в призми и оцветен в най-харатерния цвят за марката - дънковото синьо. Един бунтарски дизайн за мъже с характер.


Дамският флакон на Pepe Jeans е шедьовър на лукса и оригиналността. Оформен като чаша за мартини, новият аромат изразява желанието да се наслаждаваме на живота. Стъклената повърхност е изцяло с релеф от призми и е с ярък и елегантен розов цвят. Металическата капачка в цвят розово злато, е в основата на флакона и го придържа по елегантен и неочакван начин. Неочакван и оригинален, дизайнът ни изненадва и с позиционирането на флакона – с капачката надолу


И двете опакови са масивни, тежки и оставящи усещането на лукс - нещо, което често марките пренебрегват, когато създават продукти, които за милениъли. Това, че таргетът е млад, не значи, че трябва да ги лишаваме от това усещане, опростявайки неща. Pepe Jeans не го правят, създавайки не просто оригинални, нетипични и грабващи окото красиви опаковки, но и също толкова красиви аромати. Зад фасетираните тематични опаковки се крият два жизнерадостни, елегантни и игриви аромата, които сякаш ще се пръснат от живот! Те не са party animals, както очаквах, а елегантни уханни миксове с внимателно подбрани от парфюмерситите им съставки.


"Shake, shake, shake" - разбъркайте добре всички съставки, за да получите дръзкия и ярък аромат за него! Pepe Jeans тоалетната вода е уникален микс, който въплъщава характера на марката – дръзка версия на изтънченaта и мъжествена свежест.

Френска лавандула, която е като свеж, хладен полъх, отваря уханието. Усеща се в стил "Прованс", приятно остра и много свежа, досущ сякаш сте посетили barber shop, тя задава хоризонта на един микс от съставки - микс, който само един шейкър като този може да побере!
Типично за коктейл, усеща се и лека нотка на водка, в която сякаш лавандулата плува и насища с благоуханието си. Казвайки последното.... Pepe Jeans за него съдържа масло от лавандула от Франция, произведено с грижа за околната среда. Отглеждането на лавандулата се бори срещу ерозията на почвата и промотира използването на устойчиви практики с минимален разход на вода, а от Pepe Jeans подпомагат не само планетата, но и производителите на суровини, лобирайки за справедливи цени. Но да продължим..

Приятни цитрусови нотки добавят допълнителна изискана свежест в този коктейлен микс, сякаш на току-що изцеден сок от лайм. Но какво би бил един приятен коктейл без плодов сок?! А когато е от тропически плодове - още по-добре. Палав сок от ананас се влива в свежата лавандула, придавайки мека сочност, плодова и juicy нотка на тоалетната вода, която едва сега разкрива същността си. Зад това свежо и ободряващо начало, подобно на летен коктейл, се крие топла същност..

Изпечено кафе, амбра и топла ванилия сгорещяват страстите, опиянявайки ви в гурме прегръдка! От ободряващ коктейл, който бихте пили в полунощ, Pepe Jeans за него се превръща в чаша топло и добре подсладено капучино.
Кафе и мляко се смесват в шейкъра, а гореща ванилия и амбра ги затоплят и карат да ухаят като току-що приготвена кофеинова напитка, с която да се стоплите. Доза ориенталски привкус, който носи усещането за топла сутрешна напитка за сетивата, която да ви сгрее, преди да излезете в студената реалност навън.

Наистина един истински микс от свежи, топли и сладки съставки, който е изключително маскулинен и който е идеален за идния сезон, тъй като е приятно свеж, но и топъл, чувствен и уютен. Макар младежката му насоченост, може да се носи от господа на всяка възраст, защото самото ухание е зряло и изключително специфично, напомнящо на аромати стил Rochas Man и fresh-spicy миксове, имайки класически акорди лавандула, мъжествени ванилия и кафе, които го подслаждат и младежки облик, който сокът от ананас и опаковката добавят.
Мъжествен, свеж, топъл и много уютен за носене, независимо от повода, денем или нощем - това е Pepe Jeans тоалетната вода за него през моите сетива. Ежедневен, класически свеж и новаторски представен.


Дамският парфюм Pepe Jeans е вдъхновен от модерния коктейл. Един чувствен елекcир за дръзки жени, които се наслаждават на всеки момент в живота. Перфектен микс от съставки с абсолютен УОУ ефект, подчертаващ женствеността и оригиналния характер на парфюма, който е елегантен, чувствен и пудрен.

Бадемово мляко, носещо приятни млечни  и маслени нотки на ядки, в което плуват меките бонбони маршемоулс. Така изгрява на хоризонта Pepe Jeans за нея - сладко, бонбонено, но чувствено. Коктейлът, от който се носи суха нотка джин, е сладък, изгарящ и пудрен, действайки изкусително, но елегантно ефирен. Не тежи, като е приятно "подслаждащ" аксесоар, който по-късно придобива мек, интимен и пристрастяващ развой, благодарение на ефирен мускус, който се развива и който го прави още по-изкусителен, особено за мъжете.

Pepe Jeans за нея, подобно на този за него, съдържа амбра и нотки от уникална натурална ванилия от Мадагаскар. Тя се отглежда без да уврежда околната среда, запазва био-разнообразието чрез техники щадящи почвите и повторно залесяване, а марката осигурява достатъчен доход за отглеждащите я, както и достъп до образование и здравеопазване.
Една идея по-пудрена от мъжката ванилия, тази е с още по-силен гурме привкус и сладост, в една база от джин и ядково мляко, в която плуват бонбони.

Носен в делници или празници, той е приятна глътка топлина, интимност, пудреност и чувственост в хладните дни на този период от годината. Не е натрапващ се, деликатен и е заради оптимистичният му характер, го виждам като идеален аромат за идните празници - Коледа и Нова година, заради това, че илюстрира точно празнично настроение. Елегантен, sensual и фриволен, но обран, без да тежи на вас или другите. А пръснат върху шала ще ви държи топло дори в най-големия студ!


Нещо любопито е, че базата и на двата е съставена от амбра и ванилия, и дори направени от различни парфюмеристи, те се допълват изключително добре и дори да не знаех, че са ароматна двойка, със сигурност щях да позная, че са такава. Можеш да усетиш симбиозата, привличането, взаимните чувства! До степен, че дори понякога ги пръскам заедно върху себе си и нося паралелно, защото така свежите мъжки нотки се комбинират със сладките пудрени дамски нотки, образувайки истински коктейлен микс, който съм готов да разбъркам в шейкър.
Млади като дух, но за хора на всякакви възраст, те са интелигентни и добре направени аромати, които не са поредното парфюмно лансиране на модна марка, която да отбие номера, а напротив - личи си вниманието, което им е отделено и наистина са много добри творения на своите създатели-парфюмеристи. Ежедневни, универсални и непретенциозни, но в същото време елегантни, чувствени и емоционални, можейки да се носят при всякакви поводи - разходка, излизане в клуб, вечеря, на работното място и т.н., носени както с риза, костюм и малка черна рокля, така и с oversized пуловер, пантофки и широки панталони.


Двете ухания за него и нея на Pepe Jeans ще откриете ексклузивно и само в Douglas/Beautyzone у нас, като най-хубавото им е, че са изключително достъпни като цени.
Дамският, идващ в EDP концентрация, струва 68 лв. за опаковка от 50 мл. и 89 лв. за 80 мл. В момента при покупка на голямата получавате мартини чаша, а отделно има и празничен сет на цената на голямата разфасовка, в който се съдържат както аромата, така и лосион за тяло.
Мъжкият идва в EDT концентрация, като се предлага на цена от 68 лв. за 50 мл. и 89 лв. - за 100 мл. Наличен е и сет с душ-гел на цената на тоалетната вода, както и в момента получавате подарък-шейкър при покупка над 89 лв.
И двата аромата идват в масивни и големи картонени опаковки, имитиращи фасети по повърхността си, които са в ярки цветове (червена за дамският и синя за мъжкият) и са идеални за подарък (и за опаковане) за предстоящите празници, който подарък да е на добра цена, да е добър като качества, да има уникална, празнична и грабваща визия, както и да е лесно харесваем (safe избор са като аромати).


Няма коментари:

Публикуване на коментар