>

понеделник, 18 юни 2018 г.

L'Occitane еn Provence / Amande / Delightful Body Balm*

Здравейте,

Ако трябва да говорим за истински изкушаваща, пленителна и луксозна грижа за тяло, която е близка до природата, достъпна и със своя философия, то няма за коя друга да се отнася това твърдение, освен до Локситан.
Днес ще ви разкажа точно за един такъв продукт, който идеално илюстрира защо грижата за тяло на марката е една от най-добрите на нашия пазар и високо ценена навсякъде по света, носеща щипка френски лукс, традиция и социално послание.
Не просто кремове, не просто лосиони, не просто грижа - едно следващо ниво! Илюстрация на това е тяхното ново лансиране - възхитителният балсам за тяло с бадем.


Какво представлява?
Един продукт, който ще ви донесе не само за физическа, но и душевна наслада!

Богат, маслен и подходящ за масаж, този балсам е седмичната доза релакс и pamper грижа, която да си доставите в домашни условия. Обогатен с бадемово масло и с умопомрачителния вкусен аромат на линията, той ви отвежда в полята с бадеми в Прованс.
Идва в метална опаковка с винт, която съдържа гъстия и напомнящ на десерт продукт. Има текстура, която наподобява маскарпоне - гъста, балсаместа и маслена, но в същото време  пухкава.


Защо това е повече от хидратиращ и подхранващ продукт за тяло, ще се запитате?

Балсамът се препоръчва да се ползва 1-2 пъти седмично, като лично аз обичам да го нанасям след употребата на измивното олио от серията или след ексфолиращия сапун.
При употреба потапям нежно пръсти в балсама, след което нанасям върху кожата си с масажиращи движения в продължение на няколко минути, правейки си своеобразен масаж на всички зони на тялото. Правя го най-често всеки петък, за да завърша седмицата подобаващо и да се отдам на заслужен душевен ритуал!

Идеален за нанасяне чрез масаж и въртеливи движение, този балсам е като един кадифен wrap, който обгръща кожата ви. Нанасяйки го по тялото, текстурата му се стапя като масло, а усещането е сякаш мажете кожата със сладкарски крем. Balm-in-oil, той ухае вкусно, усеща се кадифено и сякаш вие сте десерт, който гарнирате със сметанов крем! Вълшебно чувство!
Вкусният, апетитен и гурме аромат също много помага за цялостното чувство, а ако сте чели предишни постове за линията в блога, то знаете, че обожавам уханието - нотки сладък бадем,  цветчета бадем за флорален привкус, сметанов дъх.. като бадемов десерт!

Създаден от пресни съставки от полетата в Прованс - слънчогледово олио и бадемово масло, в комбинация със справедливо търгувано масло от шеа от Буркина Фасо, този балсам е като кадифен подхранващ филм за кожата! Усещането е много особено, тъй като не се изпива от кожата изцяло, а оставя един деликатен, фин и много нежен филм върху нея, който е като копринен шал . Не се чувства мазно или тежко, а кара кожата да се чувства сатенено мека, подхранена, гладка и еластична до следващото взимане на душ. След нанасяне, тя е като обгърната във вкусен, подхранващ и хидратиращ воал. Носи наслада за сетивата, а умопомрачителният аромат оставя за часове кожата ароматизирана for the Gods, много апетитна и с усещането за френски лукс.
След като съм завършил ритуала, който както казах обичам да правя всеки петък и особено преди лягане, обличам пижамата и лягам под завивките, заспивайки блажено като бебе. На следващата сутрин магията му още се усеща по аромата по завивките и кадифено гладката ви кожа, която е претърпяла катарзис! Мека, без усещане за сухота или опънатост, бивайки гладка и усещаща се подхранена.


Подходящ за всеки сезон, използван сутрин, през деня или вечер, текстурата на балсама не е мазна и тежка, но за сметка на това обгръщайки кожата в кадифена мекота и подхранващи масла, които се грижат за нея и доставят истински ефект, подхранвайки, хидратирайки и защитавайки, без чувство за тежест. Този продукт не просто ще достави блажено удоволствие за сетивата, благодарение на текстурата, нанасянето през масаж и великолепния вкусен аромат, но и ще достави истински ефект върху кожата. Физическо и духовно благоденствие! Това е магията на козметиката - да те накара да се почустваш обгрижен, че правиш нещо за себе си, снемайки проблемите и оставяйки те насаме с твоето тяло, което тя обгръща и те кара да обичаш, карайки те да се чувстваш добре в собствената ти кожа. Това и прави този възхитителен балсам!

Като десерт за тялото - само за чревоугодници! Апетитен, вкусен и доставяш сетивно удоволствие, балсамът е вече наличен у нас, а опаковка от него (100 мл.), която ще ви стигне използвана 2 пъти седмично за около месец и половина-два, струва 55 лв. Ще намерите онлайн или в двата бутика на марката (на Витошка и в Сердика Център).


Няма коментари:

Публикуване на коментар