>

петък, 15 юни 2018 г.

Dolce Garden* Eau De Parfum / Dolce & Gabbana

Здравейте,

Лято е! Ако вече не сте го усетили по високите температури, слънцето и цветните мотиви, които хората носят, значи живеете в пещера, на хладно, в гората! Искрено завиждам за последното, но шанса да има такива сред вас е малък, тъй като за да четете този пост ви трябва поне електричество, устройство за това и интернет!
И докато аз искам своя пещера, далече от града, единственото нещо, което ме спасява в жегите са ароматите! Не са ли именно те онези неща, които ни пренасят духом някъде, където искаме да сме? А къде искаме да сме лятото, вместо в града? Не, не в пещера, а на плажа, на някой тропически остров, далеч от всекидневната реалност... е, за аромат, който ни отвежда в такава, ще си говорим днес!

Ако мислейки за аромат на лято се сещате за Bronze Goddes... съжалявам. Имам нещо в пъти по-добро за вас - новото попълнение в Dolce семейството на Dolce & Gabbana - Dolce Garden.


Новото цвете в колекцията на марката цъфна тази година и идва от прелестна Сицилия. Той не е просто цвете, той е една тропическа градина - такава, която да направи лятото по-сладко, весело  и изкушаващо! Градина от... кокос и франджипани!

Dolce Garden е гурме и много кремообразен троопически микс, който те кара да ухаеш вкусно, изкусително и страстно! Афродизиак, много страстен, игрив, весел и летен!

Започва с много кокос, който се усеща месесто, сочно и млечно. Няма я изкуствената, "суха" нотка кокос, а напротив - сякаш тук пробивате кокосовия орех, млякото от него потича, а вие вкусвате със сетива от месестата му бяла част, която лично аз обожавам за хапване. Сладък, но свеж и естествен аромат на кокос, който бива допълнен от много сладка гурме ванилия, превръщаща този микс в тропически десерт. Макар да носи отчетлив пудрен привкус, не е натъртващо сладка, напротив - млечните нотки на кокоса омекотяват ванилията, което носи лек Пина Колада дух. А току-що откъсната мандарина е свежата фасета в Dolce Garden, придавайки му доза свежест и лекота.


И как този аромат да стане още по-летен, напомнящ на плаж, море и почивка?! С франджипани! "Цветето на красотата", което ви кара да ухаете на тропика, слънцезащита и целуната от слънцето кожа! Бленднато по неповторим начин, франджипанито е сладко, екзотично и пренасящо ви в Хавай. По своята същност перфектно се комбинира с добавеното вътре бадемово мляко, което има лека нагарчаща, млечна и ядкова нотка.
Този микс прави аромата изключително кремообразен и млечен, сякаш ухаещ на слънцезащитно масло, с което искате да се омажете от глава до пети! Вкусно, екзотично и страстно! Определено франджипанито е центъра на този аромат!
Още по-слънчева и сладка е магнолията, която допринася за луксозния и аристократичен дух, който Dolce Garden съдържа. Не просто летен гурме аромат, а летниЯ гурме аромат!
В концентрация на парфюм, тази Долче версия е изключително трайна, с мощен интензитет и сила. Напомня ми на онези слънцезащитни лосиони с тропически аромат, който дори след къпане в брега на океана остава все така вкусен и слънчев. С привкус на загар, страстен и много млечен. Сякаш целува кожата ви!

И ако си мислите, че приказката няма как да стане по-млечна.. Подпис от сандалово дърво! Чувствено, кремообразно и сладко, комбиниращо се с още по-чувствен иланг-иланг, който крещи любов!


Това, което Dolce Garden оставя в съзнанието ми, е един тропически плаж на брега на Хавай, заобиколен от горещ пясък, кристално чиста вода и кокосови палми. Крайбрежният вътър събаря кокосовите орехи на земята, а местни с типичните гердани от франджипани, приготвят от тях коктейл, счупвайки орехите с мачете. Вие сте обгърнати в слънцезащита, слънцето целува кожата ви, предусещате летния загар, а в близост до брега чувате музика. Надниквайки, виждате как млади хора със загар танцуват и се веселят, усещате настроението им от въздуха, виждате искрата в очите им. Един летен, страстен и незабравим купон. Решавате да се присъедините, а там освен веселие, срещате и любовна авантюра - такава, характерна за лятото и морето: бърза, изгаряща и много страстна.. ох, да се върнем в реалността!
Плаж, бриз, тропически коктейли, десерти, страстни авантюри, купони, местни с гердани - една незабравима приказка в Хавай! Точно там ви отвежда мислено Dolce Garden, което е вкусното лятно цвете, което разцъфва на хоризонта и със своята кремообразна сладост ви пренася в тази приказка. Екзотична, сладка и страстна!

Бутилката и капачката във формата на розов цвят са в пастелно розово, което контрастира с  зелен надпис "garden" (градина), който илюстрира свежата му, натурална страна. Черна пандeлка, характерна за всички Dolce аромати, символизираща елегантност и стил, препращайки към ризите с подобни от иконичните модни ревюта на марката преди години.
Бутилка, от която сякаш тече тропическо и много вкусно мляко, завладяващо сетивата ви!


И ако трябва да го обобщя - Dolce Garden е парфюм, който ухае на плаж, море, слънцезащита, тропически плодове, летни страсти, веселие и кожа със слънчев загар. Ежедневен, идеален за летните дни - независимо дали в града или на плажа, той оставя усещането за приятни емоции под слънцето. Must-have за морската почивка, той ще ви зареди с плажно настроение и страст, а в града мислено ще ви отведе в Хавай.
Кремообразен, млечен и много вкусен - едно истинско лятно и екзотично гурме изкушение за дами, улавящо целия дух на сезона!

Носещ изключително слънчева, лятна и плажна аура, ще намерите Dolce Garden във веригите за селективна парфюмерия и козметика, като цените за различните милилитри са както следва: 30 мл. - 132 лв., 50 мл. - 176 лв. и 75 мл., които виждате на снимките, на цена от 229 лв.


Няма коментари:

Публикуване на коментар