>

събота, 9 юни 2018 г.

Karl Lagerfeld + ModelCo Collection / #KissMeKarl / Lip Balm* (Pink Case)

Здравейте,

Още в края на месец април разбрах за едно много възлннуващо събитие - лансиране на грим колекция от страна на Karl Lagerfeld в колаборация с австралийския бранд ModelCo. Колекция, за чието съществуване и лансиране беше обявено глобалнo на 14.05, а ето че от седмица - вече е налична и у нас! Няма как да не сте чули тази новина вече!

Какво представлява? Колекцията включва над 50 лимитирани продукта за лице, очи, устни и дори аксесоари. Продуктите комбинират висококачествените формули на козметичния бранд ModelCo и иновативните tech опаковки с артистичната естетика на Karl Lagerfeld, която е софистицирана, модерна и готина. Глосове, червила и четки със силуета на Карл заложен в дизайна им, палитра във формата на Шупет със слънчеви очила, хайлайтъри, стикери, дори клъч с мини продукти в тях.

Но все пак аз ще ви представя един продукт, който смятам заслужава пълното внимание, което ще му отделя: балсамът за устни от линията! Тъй като е единствения продукт-грижа в тази грим колекция, нямаше как да не го отразя в блога, защото определено има своя уникален чар!


Освен, че идва в лика и формата на главата на Карл, той се предлага в два варианта на опаковката - розов и сив. Независимо кой ще изберете, съдържанието вътре си заслужава!

Балсам с неутрален оранжев цвят, който носи свеж аромат на горчив портокал с меки нотки кайсия за сладост. След "отвъртването" на "черепа" на Карл, продуктът е поместен във вътрешността на главата - изключително готино е направена опаковката - съдържанието е сякаш "мозъка" на продукта. Не само буквално, но и преносно.

Обогатен с восъци, масло от карите, масло от жожоба и витамин Е, този балсам е като plumping инжекция за моите устни, правейки ги огромни. Големи, сочни и сякаш готови да се пръснат! Сякаш ги инжектира с влага, оставяйки ги сочни като от реклама. Много сочни!

Усеща се маслен, подхранващ и восъчен, което много харесвам, тъй като не понасям балсами, които се топят като олио. Обичам по-твърди, кремообазни и богати текстури, какъвто носи този. Восъчен, гъст и точещ се, взимате нужното количество с пръст и разнасяте върху устните. Апликацията е лесна, а крайният ефект - неочакван.


Хидратира, подхранва, омекотява устните до съвършенство, оставяйки маслен, восъчен финал. Има блясък, който е деликатен, но видим. Не е тип "глос", но има натурален стъклен ефект, което много харесвам, а съм човек, който не обича устни с блясък, а е фен на матовите.
Много специфичен е блясъка му, което се дължи на това, че балсамът е създаден основно от заместваща ланолина субстанция от мастни киселини, която служи за емолиент, заедно с добри стар вазелин, който винаги е рай за устните му.
Натуралният стъклен ефект ги прави да изглеждат точно така, сякаш ще се пръснат - сочни, обемни и juicy. Иде ти да целунеш огледалото! На последното събитие, накоето бях, получих няколко комплимента, така че определено си личи и сред другите! Видим ефект! А на тези, на които разказвах за линията, първото нещо, което казвам е: да пробват балсама!


Освен него, четките също са прeвъзходни и първи избор за проба, а аз купих сет след лансирането им преди седмица.
Меки, вършат чудесна работа и са с толкова добро качество, каквото признавам - не очаквах! Косъмът е много качествен и са страшно попадение!

Както казах, линията съдържа също така глосове и течни червила в опаковки с огледало и лед светлина на апликатора. High-teck, арт и готини, подплатени с интересни и добре пигментирани формули.


Сред нещата за очи се срещат освен дуо сет спирала + фибри за ефект "изкуствени мигли", така и очна линия с накрайник за щампи с лика на Карл или котето му - Шупет.
Разбира се, както казах, лимитираната и колекционерска колекция съдържа над 50 неща, които няма как да изчерпам, а само споменавам. Цените им също за прекрасни - балсамът за устни се предлага на цена от 23,99 лв., което много приятно ме изненада, заедно с останалите цени, което правят линията must-try от люботелите, които биха открили своите продукти вътре. А за колекционери да не говорим!



Колекцията с всички продукти може да намерите ексклузивно и единствено в обектите на Дъглас и Бютизон у нас, където линията е заредена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар