>

събота, 3 юни 2017 г.

Dior Capture Totale DreamSkin Advanced / Perfect Skin Creator

Здравейте,

Не знам как да започна този пост - наистина не знам! Просто днес ще ви говоря за продукт, който преобърна  представите ми за грижата за кожата и мога да кажа, че е едно от, да не кажа най-невероятното нещо, което съм ползвал.
Всичко надолу е посветено на магичния DreamSkin Advanced на Диор от от серията Capture Totale.


Какво представлява? Глобална противостарееща грижа  за перфектна кожа, чиято обновена формула има допълнителни екстри. Всъщност, това е новата, advanced версия на иконата-бестселър на Диор (от 2014 г.), лансирана февруари 2017 година. Обновената формула освен обещания да направи кожата ви съвършена и да се бори с всички фактори на стареене и бръчките, тушира разширени пори, петна, червенини, неравномерен тен, дребни несъвършенства и умора.


Казвайки анти-ейдж, това е грижа, подходяща за всички възрасти, типове и цветове кожа.
Не е грим продукт, нито е тип праймър - това си е точно грижа за кожата, но на едно много различно ниво и непознато за ритуалите ни.
Накратко - това е продукт, който обещава да ви даде перфектната кожа!
Дали го прави?


Текстурата на кожата ви просто се променя след няколко дни употреба - гладка, мека и като полирана. Тенът - сияещ и равномерен, като дори обичайните ми зачервявания стоят някак естествено и меко на лицето. Кожата ви изглежда, чувства се и показва колко е добре.
Дребни несъвършенства и особено умората, от която страда кожата ми, биват туширани - сияен вид, перфектна текстура и усещане.
За разширени пори и бръчки не бих могъл да говоря (нямам просто), но определено има софт-фокус ефект, който "блърва" кожата, но моля ви, не бъркайте това с онова усещане/ефект на базите за грим. Това няма нищо, ама нищо общо!
Що се отнася до анти-ейдж ефект, след една опаковка мога да кажа, че определено контура е по-стегнат.
DreamSkin Advanced филтрира сиянието на кожата и я кара да изглежда свежа, отпочинала и сияйна, в същото време осигурявайки матов ефект и перфектен вид на кожата. Изключително странно е, защото кожата ви изглежда свежо, сияйно и добре, в същото време е с много one of a kind матов завършек. За пример, ако нанеса вечер, на сутринта от носа ми няма да има обичайното натрупване на себум, което кожата е отделила, т.е. регулира омазняването и кара кожата да работи на такива обороти, че да е в перфектно балансирано състояние. Самият матов ефект е дълготраен, но в същото време не се губи онзи сияен вид, благодарение на технология за отразяване на светлинните потоци.


Текстурата на самия продукт е прасковена на цвят и много лека, подобна на серум, която се нанася самостоятелно или над обичайната грижа. Аз нанасям винаги сутрин и вечер като последна стъпка (но под слънцезащитата), защото самият продукт няма хидратиращи или подхранващи фунцкии, т.е. неговата идея е съвсем друга, а именно - да накара кожата да изглежда и да бъде перфектна. Не очаквайте хидратация!
Попива за секунди и не се чувства тежащо, напротив - сякаш не сте сложили нищо.
Ефектът обаче е моментален - всичко описвано може да се види още след първата употреба!
Ухае н-е-в-е-р-о-я-т-н-о! Флорален аромат, който е наистина уникален!  Ако го имаше като парфюм, бих го грабнал веднага!  Държи челната позиция в топ 3 на личната ми класация за най-добре ароматизиран skin care продукт.


Как прави всичко това? С помощта на специална слюда, полимер и екстракти, които са впрегнати в биомиметична формула, комбинираща наука и природа, създавайки киборг, само че skin care такъв.  Да, държите творение на науката, което комбинира технология, инженерна мисъл и биологично активен потенциал!
Вложени са аденозин, витамин С, витамин Е, хранителни за кожата захари и разбира се, чисти и редки екстракти от градините на Диор - екстракт от семена на специален вид ръж, бяла ружа, водорасли "Дулсе", оризов протеин и чист екстракт от жасмин.
Голямата магия крият Опилиа, набрана от Буркина Фасо (Африка) и Лонгоза (от Мадагаскар). Първата се грижи кожата ви по естествен път да стане абсолютно идеална, а втората е събирана дива и обработвана в процес, продължаващ месец, за да се извлече във вид, който се бори с бръчките, загубата на еластичност и отпускането на контура. Семената на Лонгозата се наричат "райски", което съвсем не е случайно


Кожата с него наистина е перфектна, той обещава това, което прави  Моментален, но дълготраен ефект - кожата не се държи така само, докато е с продукта върху нея. Не, тя става такава - ден след ден, разбирате какво значи идеална кожа. Перфектен вид, перфектно състояние, цялостна и глобална грижа. Кожата е като нова, като на гейша - свежа и изглеждаща здрава, повдигната, с изравнен тен, еластичност, подобрена и съвършено гладка текстура. Регулира омазняването, несъвършенствата, петната и зачервяванията, не оставя никаква видима умора и кара кожата да сияе по естествен начин.


Вчера от Дебенамс купих втора опаковка от него, а първата ползвам откакто излезе през февруари. Много отлагах това ревю, макар още на втората седмица да видях невероятен ефект, но исках да изчакам до последно. Мисля, че купувайки нова опаковка и не искайки да остана без него, говори достатъчно - сега разбирам защо този продукт е бестселър по целия свят и защо се казва DreamSkin - защото той наистина осигурява мечтаната само в сънищата ви кожа!


Цената за 30 мл. е 200 лв., а за 50 мл. - 268 лв.. За мен това е продукт, който просто трябва да се притежава - той обръща света на грижата за кожата с главата надолу и неслучайно няма друг продукт на пазара, който да не носи наименованието серум, емулсия, флуид.. а "създател на перфектна кожа" - той е такъв и учените на Диор наистина са създали нещо, единствено по рода си, което както казах, трябва да притежавате!


"Създава съвършенството, разкривайки естествената красота" е точното описание за DreamSkin Advanced.

Няма коментари:

Публикуване на коментар