>

неделя, 24 март 2019 г.

Herbae par L'Occitane Eau de Parfum*

Здравейте,

Всеки има моменти в живота си, когато усеща копнеж за бягство и приключения. Като огън, който тлее вътре в нас и очаква с нетърпение да бъде пуснат на свобода. Той е провокиран от книгите, които четем, от историите, които са развълнували нашето въображение, от ежедневните задължения, които ни затрупват и преуморяват, от мечтите, които преследваме...

Преди дни посрещнахме астрономическата пролет, а с нея исках да ви разкажа за едно ново, пролетно и много зелено ухание, което идеално се вписва в новия сезон и новото начало. Едно свободолюбиво ароматно сърце, което въплъщава дивата, неопитомена красота на природата, която разцъфва през пролетта в Прованс. Ухание, благодарение на което можем да избягаме от напрегнатото всекидневие и да усетим свободата. Ухание, което задоволява нашия копнеж за бягство: Herbae - новият парфюм за жени на L'Occitane en Provence. Зашеметяващ, различен и див! Не сте срещали такъв аромат!


Прованс, Югоизточна Франция през пролетта - време, в което всичко диво разцъфва, начело със зелените треви, които са същността на Herbae. Диворастящи, тяхната ботаническа сила се увеличава от интензивността на слънчевите лъчи, а ароматът им е сладък, зелен и тревист. Наситено и интензивно, тяхното диво ухание завладява Herbae, който сякаш разцъфва сред зелената поляна. Ода на диворастящите треви, на природната сила, събрала това автентично изящество, в което семена амбрете (мускусен слез) имат успокояващо действие, което ви държи далече от всекидневните проблеми.

Бяла коприва - сякаш ще те ужили. Остра, зелена и интензивна, тази нетрадиционна съставка има билков, зелен дъх, който контрастира със сочна къпина, която омекотява остротата й. Богатата на сокове и плодово ухаещата къпина се преплита със зелените нотки в Herbae, за да се постигне един баланс в многофасетния аромат. Див, необуздан и сякаш пренасящ ни в една дива гора, в която птичките пеят, слънчевите лъчи се прокрадват през дърветата, дивата трева е обзела земята, а след нея се прокрадват коприва, къпини и.. дива роза.


В тази роза, чието ухание е идеално за топлия сезон, се усеща маслодайна и мощна флорална нотка, напомняйки, че топлото време идва! В комбинация с есенция от бергамот и розов пипер, в зеленото и диво ухание започва да се усещат една цветна, свежа, искряща и приятно гъделичкаща обонянието приказка!

През цялото развитие на Herbae, който е изключително интензивен парфюм, зеленината не изчезва. Именно диворастящата трева, копривата и флоралните нотки на дивата роза, както и остротата от леката киселинност на къпината, се усещат неспирно. В ритъм с пулса ви, те отделят ли отделят от дивото си благоуханието си...


Финалните акорди на уханието подчертават сладката и особена страна на диворастящата трева, чиито топли и ванилови нотки се обагрят от медните, подчертано дървесни и подправъчни нюанси на кашмеран, докато нежно докосване на мускус придава на палитрата от ухания красива, пудрена и анималистична завършеност.


Още в началото казах, че това е ухание, което не сте срещали. И аз не бях... толкова е различен Herbae. Остър, труден, но в същото време свеж и носим. Интензивен, но искрящ като светлина. Зелен, но и топъл. Толкова е особен! Каращ те да изтръпнеш и настръхнеш, сякаш ще те "ужили", но и излъчвайки нежност, чувственост. И все пак, Herbae е див. Това е думата, която го описва най-добре.


Поривът на вятъра люлее грациозните и стройни диворастящи треви, приканвайки ги да танцуват от наслада, за да разкрият своята зелена и освежаваща чистота на истинската и спонтанна красота. Зелената флорална сърцевина, която впечатлява със своите наситени нотки, съблазнява със сладката си острота и провокира цялото изящество на истинската женственост. Това е природата със своята спираща дъха красота. В контраст с първоначалната свежест на аромата, топлите вибриращи и обгръщащи акорди улавят уханието на диворастящите треви в едно цяло. Това е Herbae. Но и не е ... той е див, неочакван, необуздан, свободен.. не знаеш в кой момент какво ще изскочи из високата, зелена трева! Затова трябва да го пробвате... той е строго индивидуален и различен. Не всеки е готов да се гмурне в неговата зелена реалност и да почувства свободата му...но всеки трябва да го усети, защото е различен и уникален. Ще се убедите!


Идеален за топлия сезон и идващ в пролетен, семпъл стъклен флакон с панделка от рафия, Herbae (50 мл. - 127 лв. и 90 мл. - 174 лв. ) ще откриете в двата бутика на L'Occitane (на Витошка и в "Сердика Център") и в техния сайт. Предлагат се още и ароматизирани продукти за тяло - душ-гел (29 лв.), сапун (12 лв.), лосион (47 лв.) и крем за ръце (16 лв.), както и травъл сет с парфюмната вода и продукти за тяло.
Herbae просто е аромат, който въплъщава дивата, неопитомена красота на природата!

Няма коментари:

Публикуване на коментар