>

петък, 8 март 2019 г.

Dolce & Gabbana "The Only One 2" Eau de Parfum*

Здравейте,

Международният ден за жената. Вярвам, че всеки ден трябва да сме благодарни и да празнуваме любимите ни жени, които ни даряват с живот, любов, грижи, приятелство, знания т.н., както и онези личности от днес и от миналото, които са счупили "стъкления таван", държали света и цели индустрии в ръцете си, направили възможно представителите на нежния пол да се изкачват на високи позиции и счупили стереотипите на ролята на жената, спомагайки за еманципирането на поколения напред. Но както каза наскоро първата жена-държавен секретар на САЩ - Мадлин Олбрайт, заемаща четири години най-високата длъжност във федералното правителство след Президента, "It's not done!". И наистина е така, а го казвам неслучайно: днешният ден възниква не от някаква древна традиция, а от борбите на жените преди нас за правата, които днес приемаме за даденост. Един петък, в който по целия свят почитаме борбите на жените, самите тях и дори женствеността.

И все пак 8 март е празник, който ни дава повод да покажем любовта си и да усмихнем любимата жена, приятелка, майка, дъщеря.. и ден, който ни дава повод да покажем признанието си към нелеката роля да си жена и майка.

И какво се замислих... кой аромат би уловил точно това. Кой аромат бих сложил, подарил и насърчил да се носи на днешния ден?! Отговорът бързо изплу в съзнанието ми - "The Only One 2" на Dolce & Gabbana. Едно ново, червено, еманципиращо и елегантно продължение на "The Only One", което съвсем неслучайно избирам да покажа днес. Нека ви разказа защо!


Красив, елегантен и изискан, улавящ женствеността във всичките й форми.. това представлява продължението на "единствената" на D&G.  Името улавя точно това - това е продължение на миналогодишното лансиране и негова втора част. Като втора част и продължение на филм, но за разлика от някои филми, чиито продължение не струват, тук не е така. Една нова глава, която чества жената The Only One – силна, стилна и неустоима. Сега, повече от всякога, тя е в центъра на вниманието. Уникална, завладяваща и магнетична, тя знае какво иска и как да го постигне!

Кърваво червено - наситено, дълбоко, тъмно и ярко. Това е първото нещо, което виждате в това ухание. Красивата картонена опаковка и стъкления, луксозен флакон са наслада за окото, способни да ми докарат душевен оргазъм.
Блестящ като скъпоценен камък, украсяващ бижу от колекциите Alta Gioielleria на Dolce&Gabbana, флаконът е изработен в нюансите и с блясъка на обработен рубин. Златният пръстен под капачката символизира блясъка и елегантността на жената The Only One, a ръкописно изписаната цифра 2, пресичаща надписа, напомня на нейния съблазнителен и женствен силует. Заедно, всички тези елементи създават непреходна привлекателност. А уханието във този красив и любовен флакон... то също е скъпоценно, дълбоко, ярко и червено!


Сочни и червени горски плодове - така започва "The Only One 2". Чувствен и червен плодов воал от свежи малини и наситен дъх къпини, из който се прокрадва сочна и водна круша, ухаят плодово, свежо и вкусно. Сочността на дребните горски плодове и месеста круша се усеща ярко, олекотявайки дълбокият привкус на класическия The Only One. С ефирна лекота, сякаш маскарпоне с малини и чаша шампанско, в която плуват къпини, от него струи сочност, елегантост и плодов дъх. Приятно сладък, леко стипчив, леко загадъчен и много сочен, благодарение на крушата.

Сърцето на този аромат е още по-червен. Какво по-чувствено, женствено и емблематично от червената роза?! Цветна и красива, тя разцъфва като букет, в който липсват етеричните нотки на растението, а се усеща типичния дълбок, приятно пудрен и червен аромат на женственото цвете. В добавка с фрезия, едно от най-ароматните цветя, което познаваме, сърцето на "The Only One 2" е като букет, който ви усмихва, извисява и напомня момичешки невинна, но чувствена елегантност.

И тук вече разбирате защо продължение... "The Only One" излиза на хоризонта. Иззад червената, елегантна, сочна и червена същност изкача една по-дръзка, още по-женствена и наперена страна,  в която нотките кафе, виолетка и пудрена ванилия от първият аромат излизат наяве.Сладост, пудреност, сила, интензитет, подкрепени със зърна тонка и пачули. Интензивен и наситен микс, който завладява!
Нахакан и уверен, финалът напомня същността на единствената, а сочните червени нотки и цветя преди това са просто направили това ухание още по-неустоимо в тази нова си версия.

Пареща чувственост, неустоимост и женственост в тази интензивна парфюмна концентрация, която не оставя и околните безразлични към червената си, рубинена красота! Подходящ е за моя вкус за вечерно носене с рокля, токчета и червено червило или пръснат зад дебелия шал на врата през деня в хладен ден. Приятната сочност на плодовете го прави по-подходящата версия за носене на "единствената" на D&G и в по-топло време, както и спомага за олекотяването наситеността на силните гурме нотки за почитателите на по-ефирни и искрящи ухания.


И като един рубин, "The Only One 2" е специален и скъпоценен дамски аромат, който въплъщава страст, женственост и изисканост. Неустоим микс, който завладява, не оставя незабелязан и в който всички се влюбват. Наситен и дълбок, той е за уверени жени, които могат да носят червената му, пудрена аура, въплъщавайки това, което е той. Струя елегантност, стил и изисканост. Като червена рокля, като червено червило, като червени токчета... незаменим дамски аксесоар, улавящ женствеността в себе си, която чества и която струи от него!

Ще откриете новия The Only One 2 парфюм на Dolce & Gabbana  във веригите и бутиците за селективна парфюмерия у нас в опаковки от 30 мл. (125 лв.), 50 мл. (175 лв.) и 100 мл. (248 лв.)


Няма коментари:

Публикуване на коментар