>

събота, 30 март 2019 г.

Antipodes Worship Skin Defence Antioxidant Serum*

Здравейте,

Знаете ли кои са Antipodes? Идваща от далечна Нова Зеландия, марката комбинира сурови плодове и натурални съставки, извлечени от тамошната природа, с високотехнологична наука за производство. Резултатът от това е  чиста, натурална козметика, чиято ефективност е осигурена и доказана от науката. Основателката им - Елизабет Барбалич, която е биолог, дъщеря на пастор и учителка, работи в голяма хирургическа корпорация в САЩ дълги години, където разбира значението на иновациите за науката, обучавайки хирурзи в Австралия и Нова Зеландия как да използват най-модерната апаратура в света, за да спасяват животи. Съпругът й - Зоран, имащ отношение към здравословния начин на живот, приготвя за семейството чиста храна, сурови и пълни на нутриенти сокове и избира най-добрите хранителни добавки, за да са здрави всички в тяхния дом. Този интерес води до това домакинството им да започне да търси натурални почистващи препарати без химикали, както и козметика, която да се справи със сухата кожа на Елизабет. Тъй като тя не открива подходящ за себе си крем при натуралните брандове на пазара, които не хидратират достатъчно кожата й и текстурите им не се усещат приятно, тя решава да си го направи! Натурална грижа, която обаче се усеща приятно като конвенционалните продукти и доказано работи. Така се ражда Antipodes, чието име идва от начина, по който наричат всеки жител из географските ширини на Австралия и Нова Зеландия: antipodean. Чисти, органични и направени с пресни съставки от незамърсената природа на Нова Зеландия продукти, които са безопасни и не вредят.

Единственият бюти бранд в света, избран за официален партньор на WWF. Бранд, изповядващ зелен етичен етос, който е приятелски настроен към природата и не й вреди (напр. рециклируеми и биоразградими опаковки). Бранд, произвеждащ продукти без химикали и животински продукти, 100% натурални, само с чисти природни съставки. Един от тях е серумът Worship: нещото, за което искам да ви разкажа днес!


Worship Skin Defense антиоксидантният серум укрепва клетките на кожата и ги защитава от преждевременното стареене и свободните радикали чрез използване на мощните антиоксиданти в отглежданите в Нова Зеландия супер-плодове.

Идващ в затъмнена стъклена опаковка с пипета, серумът Worship има изключително интересна водна текстура като наподобява намачкани горски плодове и техните естествени сокове, ухаейки умопомръчително на малини и други дребни червени плодове. Всъщност, тя не просто наподобява, тя е това!
При допир с лицето, самият серум оставя лек червеникав цвят, подобен на този, който се получава при намачкването на ягоди, изчезващ при масажирането му в кожата. Усещащ се изключително лек и много заглаждащ, той попива бързо и кожата след него е мека, енергизирана и приятно хидратирана. Без да оставя филм, кожата сякаш пие от този плодов коктейл, пълен с антиоксиданти!


Както гласи и името, този серум е като истинско "преклонение" към вашата кожа, защото я дарява с ценни съставки: 100% от натурален произход и 95% от тях - органично сертифициранни.
Вместо обичайна вода, Worship е направен с чист и органичен малинов сок, в който е добавен специален комплекс от супер-плодове, съдържащ бойсенбери, касис, киви и може би най-специалното във формулите на Antipodes: специален сорт совиньон блан грозде,  най-богатото на полифеноли и  антиоксиданти в света, растящо във винения регион Марлборо в Нова Зеландия. В него се съдържа революционния Vinanza Grape антиоксидант, който е голямата иновация на бранда, който добива всички екстракти в продуктите си само с помощта на чиста вода и без химикали, което запазва свойствата им и не оставя следи от химически агенти.
Акай-бери, кофи бери, вит. Е и галактоарабинан (полизахарид, извлечен от кора на растение, набъбващ и абсорбиращ вода, хидратирайки мощно кожата) също се съдържат в този плодов серум.


Какво прави с кожата?

Хидратира, енергизира и зарежда кожата с антиоксиданти. Не знам дали да го наричам серум или по-скоро буустър, защото за мен той действа като такъв. Наситен само с активни съставки, той буквално зарежда батериите на кожата, предпазвайки я от оксидативния стрес, преждревременното стареене и свободните радикали. Мощен, семпъл и върховен като усещане. Сякаш глезите кожата си пресни плодове от Нова Зеландия, които тя изпива като плодов сок! Без филм, остатък или усещане, серумът попива изцяло и остава кожата много мека и гладка. Тя е по-енергизирана, бистра и заредена с антиоксиданнти, а тенът й е една идея по-свеж и жив, благодарение на лекия цвят на текстурата.


За мен това е идеален, семпъл и наситен на активни съставки буустър/серум, който да използвате през новия пролетен сезон, защото ще събуди кожата от зимен сън, ще я енергизира и ще я дари със силата на супер-плодовете от Нова Зеландия.
Нанасян сутрин и вечер (като серум или преди обичайния ви серум, за да проникне по-добре /като booster/), той е добър избор за всички типове кожи, които искат да добавят в грижата си за лице нещо богато на така важните антиоксиданти.

Ще откриете Worship Skin Defense антиоксидантният серум (30 мл. - 92,99 лв.) и останалите продукти на марката Antipodes в NaturalCare.bg, които са официалните вносители у нас, както и в магазин за чиста козметика "Шипка" в София.



1 коментар: