>

събота, 30 март 2019 г.

Antipodes Worship Skin Defence Antioxidant Serum*

Здравейте,

Знаете ли кои са Antipodes? Идваща от далечна Нова Зеландия, марката комбинира сурови плодове и натурални съставки, извлечени от тамошната природа, с високотехнологична наука за производство. Резултатът от това е  чиста, натурална козметика, чиято ефективност е осигурена и доказана от науката. Основателката им - Елизабет Барбалич, която е биолог, дъщеря на пастор и учителка, работи в голяма хирургическа корпорация в САЩ дълги години, където разбира значението на иновациите за науката, обучавайки хирурзи в Австралия и Нова Зеландия как да използват най-модерната апаратура в света, за да спасяват животи. Съпругът й - Зоран, имащ отношение към здравословния начин на живот, приготвя за семейството чиста храна, сурови и пълни на нутриенти сокове и избира най-добрите хранителни добавки, за да са здрави всички в тяхния дом. Този интерес води до това домакинството им да започне да търси натурални почистващи препарати без химикали, както и козметика, която да се справи със сухата кожа на Елизабет. Тъй като тя не открива подходящ за себе си крем при натуралните брандове на пазара, които не хидратират достатъчно кожата й и текстурите им не се усещат приятно, тя решава да си го направи! Натурална грижа, която обаче се усеща приятно като конвенционалните продукти и доказано работи. Така се ражда Antipodes, чието име идва от начина, по който наричат всеки жител из географските ширини на Австралия и Нова Зеландия: antipodean. Чисти, органични и направени с пресни съставки от незамърсената природа на Нова Зеландия продукти, които са безопасни и не вредят.

Единственият бюти бранд в света, избран за официален партньор на WWF. Бранд, изповядващ зелен етичен етос, който е приятелски настроен към природата и не й вреди (напр. рециклируеми и биоразградими опаковки). Бранд, произвеждащ продукти без химикали и животински продукти, 100% натурални, само с чисти природни съставки. Един от тях е серумът Worship: нещото, за което искам да ви разкажа днес!


Worship Skin Defense антиоксидантният серум укрепва клетките на кожата и ги защитава от преждевременното стареене и свободните радикали чрез използване на мощните антиоксиданти в отглежданите в Нова Зеландия супер-плодове.

Идващ в затъмнена стъклена опаковка с пипета, серумът Worship има изключително интересна водна текстура като наподобява намачкани горски плодове и техните естествени сокове, ухаейки умопомръчително на малини и други дребни червени плодове. Всъщност, тя не просто наподобява, тя е това!
При допир с лицето, самият серум оставя лек червеникав цвят, подобен на този, който се получава при намачкването на ягоди, изчезващ при масажирането му в кожата. Усещащ се изключително лек и много заглаждащ, той попива бързо и кожата след него е мека, енергизирана и приятно хидратирана. Без да оставя филм, кожата сякаш пие от този плодов коктейл, пълен с антиоксиданти!


Както гласи и името, този серум е като истинско "преклонение" към вашата кожа, защото я дарява с ценни съставки: 100% от натурален произход и 95% от тях - органично сертифициранни.
Вместо обичайна вода, Worship е направен с чист и органичен малинов сок, в който е добавен специален комплекс от супер-плодове, съдържащ бойсенбери, касис, киви и може би най-специалното във формулите на Antipodes: специален сорт совиньон блан грозде,  най-богатото на полифеноли и  антиоксиданти в света, растящо във винения регион Марлборо в Нова Зеландия. В него се съдържа революционния Vinanza Grape антиоксидант, който е голямата иновация на бранда, който добива всички екстракти в продуктите си само с помощта на чиста вода и без химикали, което запазва свойствата им и не оставя следи от химически агенти.
Акай-бери, кофи бери, вит. Е и галактоарабинан (полизахарид, извлечен от кора на растение, набъбващ и абсорбиращ вода, хидратирайки мощно кожата) също се съдържат в този плодов серум.


Какво прави с кожата?

Хидратира, енергизира и зарежда кожата с антиоксиданти. Не знам дали да го наричам серум или по-скоро буустър, защото за мен той действа като такъв. Наситен само с активни съставки, той буквално зарежда батериите на кожата, предпазвайки я от оксидативния стрес, преждревременното стареене и свободните радикали. Мощен, семпъл и върховен като усещане. Сякаш глезите кожата си пресни плодове от Нова Зеландия, които тя изпива като плодов сок! Без филм, остатък или усещане, серумът попива изцяло и остава кожата много мека и гладка. Тя е по-енергизирана, бистра и заредена с антиоксиданнти, а тенът й е една идея по-свеж и жив, благодарение на лекия цвят на текстурата.


За мен това е идеален, семпъл и наситен на активни съставки буустър/серум, който да използвате през новия пролетен сезон, защото ще събуди кожата от зимен сън, ще я енергизира и ще я дари със силата на супер-плодовете от Нова Зеландия.
Нанасян сутрин и вечер (като серум или преди обичайния ви серум, за да проникне по-добре /като booster/), той е добър избор за всички типове кожи, които искат да добавят в грижата си за лице нещо богато на така важните антиоксиданти.

Ще откриете Worship Skin Defense антиоксидантният серум (30 мл. - 92,99 лв.) и останалите продукти на марката Antipodes в NaturalCare.bg, които са официалните вносители у нас, както и в магазин за чиста козметика "Шипка" в София.2 коментара:

  1. Съдържанието изглежда интересно, бих го пробвала.

    ОтговорИзтриване
  2. This is really nice to read content of this blog.If you are looking for new ways to advertise your blog, it is important to stay in touch with the latest updates from the search engines. for more details Contact with us How To Get New Followers On Instagram

    ОтговорИзтриване