>

вторник, 18 септември 2018 г.

PureHeals by Nature Village / Centella 90 Ampoule*

Здравейте,

Чували ли сте за азитската центела? А за билката "Готу кола"? А за билката "Tигрова трева"? А за cica-а кремовете? Всъщност и четирите са едно и също нещо - Centella asiatica. Едно растение, което искате да присъства в грижата ви за кожата. Уверявам ви!

Днес ще ви разкажа за ампулата на PureHeals с 90% екстракт от центела. Супер-концентриран продукт за по-мека, успокоена и здрава кожа.


Цика, азиатска центела, тигрова трева и готу-кола са всъщност една и съща магическа съставка за суха, акнеична, старееща, зачервяващата се, сърбяща, стресирана и чувствителна кожа. И ако предното ви се стори неочакван микс от нужди, проблеми и състояния на кожата, то това се дължи единствено на факта, че тази магическа съставка прави всичко за кожата! Както я наричат в Китай - "елексир на живота".
Ултра богата на антиоксиданти, с мощни успокояващи и противовъзпалителни свойства (подходяща при акне, екземи, розацея, екстремна сухота..), центелата кара кожата да оперира на 110% от възможни 100%, защитава, възстановява от увреждания, хидратира, заздравява кожата, повишава производството на колаген, подобрява еластичността, тушира оксидативния стрес, подсилва здравината, действа антибактериално, насища със съдържащите се в нея витамини, хранителни вещества и киселини кожата, поддържайки я здрава, спокойна, далеч от стреса и жива! Не знам дали има нещо, което това растение да не прави, но истината е, че не случаен фактът то да се съдържа в грижата ми да се превърна във фикс идея! Питайте индийските тигри! Наименованието й "тигрова трева" идва от това, че ранените из дивата природа тигри в Индия лекуват раните си, въргаляйки се в поля от зеленото и дребно растение. Цяр от природата... Но да оставим тигрите - то има хилядолетна история в индийската Аюрведа и китайската традиционна медицина, тъй като мадагаскарското растение е широко разпространено и се среща в Индия и Китай, както и в Мексико и някои Африкански острови, бивайки съставка, за чиито ползи за човека отдавна знаем, но тепърва започва вълната по нея в грижата за кожата! Наскоро американско списание "предрече", че в следващите шест месеца продуктите с тази съставка ще залеят пазара, защото тя постепенно се превръща в тотален хит, подобно на хиалуроновата киселина преди няколко години.

Нямаше по-добър продукт, който да ви представя, пред тази ампула, която съдържа 90% чист екстракт от растението! Обещава да изравни тена на кожата, да минимизира фините линии и бръчки, да успокои и тушира зачервяванията, да подобри еластичността и плътността, както и да заздрави кожата. Общо взето - да инжектира всички ползи на центелата в кожата!


Centella 90 ампулата на PureHeals идва в опаковка от тъмнозелено стъкло с пипетка. Текстурата е подобна на други ампули - безцветна, гъста, точеща се, подобна на слуз, но в същото време на водна основа и изключително ефирна. Лека и въздушна, тя се изпива от кожата като коктейл за секунди, нанесена с помощта на потупващи движения на чиста кожа след тоника и преди нанасянето на серума. Не какъв да е, а евкалиптов коктейл, заради приятния зелен аромат на леден евкалипт, който ампулата носи, действайки освежаващо и разхлаждащо както на кожата, така и на сетивата.

Говорейки за коктейли... Освен 90% чист екстракт от магичната центала, който съставлява тази ампула, в нея са добавени още много активни съставки! Той е истински витаминозен и биологично активен коктейл от билкови и растителни екстракти, които кожата изпива.. и вместо тя да се "напие" с него, както се случва с нас и много концентрираните коктейли на плажа в живия живот, тя просто усвоява невероятните му ползи, съставка по съставка, а прекаляването е невъзможно!
Сок от алое,  серамиди, витамин В3, аргинин, прополис, хиалуронова киселина и аденозин, както и екстракти от зелен чай, тамян, лайка, помело, магнолия, байкалски шлемник, пореч, ферментирала соя, японска лъжетуя, жожоба, шеа, маслина и бяла върба са само този активен микс, разтворен в центелата, която в себе си съдържа 40% азиатикозид, която контролира себума, 30% мадекасова киселина, която доставя влага и подхранва и 30% азиатикова киселина, подсилваща най-външния слой на кожата.


Какво забелязвам в кожата си след първата опаковка от Centella 90 ампулата на PureHeals?

Ампулата се усеща пенетрираща влагата - макар леката текстура, която попива веднага и не се усеща, тя видимо добавя така нужната за кожата вода, покачвайки нивото й в дълбочина. Чувства се точно като инжекция на водна основа за кожата, карайки я да се усеща по-плътна и сочна, но в същото време свежа и разхладена благодарение на абсорбиращата се бързо текстура, лека като перце. Вече съм ви говорил какво представляват корейските ампули и тази е точен техен представител - чисти и богати единствено на активни съставки, те са една допълнителна стъпка, която няма да накара грижата ви да натежи, а само ще я зареди с полезни вещества във високи концентрации, от които е направена. Тя е точно като коктейл, буустър за кожата, съдържащ само активни съставки, без нищо излишно, включително вода. Не замества серума и другата грижа и не забравяйте употребата на такава след нея - гледайте на ампулите като на допълнително оръжие в арсенала си, което е изключително силно и мощно.

В дългосрочен план едно нещо ми прави силно впечатление - колко успокоена е кожата. Не се раздразва толкова лесно, по-устойчива е, не се зачервява така силно и толкова често и най-важното - чувства се добре и здрава. Ако мога да определя с една дума тази ампула, тя определено е "успокояваща", защото този ефект е видим върху моята кожа и може да се усети.
По-малко стресирана и уморена, тя е е по-спокойна и се чувства добре. Огромен ефект видях в тази насока и ако имате реактивна, стресирана и по-чувствителна кожа, смятам ще видите за какво говоря. Особено ако кожата ви в увредена по какъвто и да е начин, успокояващият и заздравяващ ефект се усеща бързо. Оксидативният стрес е туширан, а кожата се радва на един по-спокоен ритъм както на живот, така и на работа, без да се напряга, докато лечебното свойство на центелата я заздравява и прави по-устойчива.


Лятото е сезонът, когато сухата ми кожа в Т-зоната се омазнява и ми излизат по-често пъпки, заради жегите и да си призная - прекаляването със сладките храни през това време от годината. Определено ампулата подпомага контролирането на производството на себум, но в същото време тушира сухотата. Центелата просто балансира състоянието ви на кожата, за да имате нормална, здрава и спокойна кожа, независимо дали се използва от много мазна или много суха кожа.
Що се отнася до несъвършенства, единственият ефект, който виждам, е върху зачервяванията, следствие на тях, но не и върху образуването и по-бързото им излекуване, което ампулата не обещава, но пък центелата има като свойство да прави. Ivan Lam е човекът, който ме накара да включа точно ампула с центела в рутината си, макар да имаме много различен тип кожа и нужди. В неговата рутина точно центелата е тази, която го предпазва от образуването на пъпки и огромния му проблем с акнето, който е имал в миналото, но при мен ефект в тази насока не видях, което за пореден път просто показва как всяка кожа реагира различно на всеки продукт и съставка, както и как това е съвсем нормално - не можем да очакваме едно нещо да работи еднакво върху всички. За сметка на това пък, ампулата ми помогна за няколко петънца, които имах.

Що се отнася до цялостното състояние, макар на младата ми кожа, определено тя е по-мека, чувства се еластична и стегната, както и свежа, без blotchy вид. По-хидратирана и най-вече успокоена, чувствителността е намалена, а тя е заздравена, възстановена от уврежданията през лятото и поела от магията на центелата - "елексира на живота". Точно такъв елексир е и ампулата Centella 90  - на живота.. но за кожата ви, дарявайки я с нов, по-здрав и спокоен такъв!

Независимо дали впрегната в рутината на една по-млада кожа, която има нужда от успокояване при забързания начин на живот или пък на старееща кожа, която има нужда от мощно антиоксидантно действие, тази ампула е подходяща за всеки, на всяка възраст, с всеки тип кожа, нужди и дори проблеми, заради високата си поносимост и лечебно действие. Centella asiatica просто трябва да присъства в рутината ви! А ако не вярвате на мен - просто потърсете медицинските изследвания с центелата и ползите й. Не мисля, че има нужда или проблем на кожата, за който това растение да не се препоръчва и да не помага.


Ще откриете ампулата, която е най-високо концентрирания такъв продукт на нашия пазар, както и останалите продукти с центела на PureHeals, в сайта на Kocos.bg, като 30 мл. от нея струват 52 лв., а опаковка стига за четири седмици ежедневно ползване сутрин и вечер.

А що се отнася до марката, PureHeal by Nature Village хармонично комбинира свойствата чистата природа и съставките от нея, в лечебни формули за една също толкова чиста кожа и естествена красота. Естествена красота чрез естествена козметика, която е против тестването върху животни и има безопасни формули, които освен това не дразнят кожата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар