>

вторник, 27 март 2018 г.

Hugo Boss / Boss "The Scent" Parfum Edition - For Her* and For Him*

Здравейте,

Малко преди Свети Валентин ви показах една нова ароматна двойка на пазара. Днес е време да кажа малко повече за нея... нещо повече за ТЯХ!

Boss The Scent Parfum Edition - първата съвместна модна и парфюмна колекция на Hugo Boss в лимитирани скъпоценни колекционерски издания! По-тъмна, по-мощна и по-луксозна интерпретация на оригиналната класика, съчетаваща афродизиак нотките с нови изключителни натурални съставки.


През 2018 година, модата и парфюмерията на Boss се срещат в тези две бутикови творения, олицетворения на лукса и класата. Новата модна колекция - черно черна капсулна колекция и Boss The Scent парфюмите се срещат в една незабравима и много, много черна комбинация! Черно черна! Защото черното е вечно, непреходно и винаги стилно.

Капсулната модна колекция съм сигурен, че може да видите и да й се порадвате с бърз Гугъл сърч. Е, за парфюмната мисля, че мога да кажа нещо повече от това, което ще видите! Да започваме по моята част!


Опаковките са първото нещо, което среща модата и парфюмерията:
Стилна, черна и тежка интерпретация на стандартната The Scent опаковка оставят усещането за лукс, непреходност и класика в дамската половинка на това дуо. С възглавничка, тази черна и масивна бутилка е сякаш потънала в тъмнина, отразявайки светлината и сияйеки като диамант. Бутикова, изящна и невероятно красива! Като елегантно бужу, което принцеса е готова да закачи на врата си, заедно с черната официална рокля, която носи. Уникално бижу, което струва толкова, колкото не можем да си представи, имащо нужда от собствена закрила, както и короната на Кралицата.


Мъжката е тотален контраст, макар и тя потънала в тъмнина. Черно матово стъкло обвива мъжкия парфюм, някак правейки го мистериозен, недостъпен и потаен. Сякаш таен агент, криещ държавни тайни зад черен смокинг. Обаятелен, но криещ оръжие на колана си, с което е готов да те повали. Сякаш пазител на горното бижу, покровителстващ и пазещ го на всяка цена.

И двете опаковки са творения изцяло в стила на Бос,огромен рай на очите и сетивата ми. Стилни, черни и елегантни, носещи своя енергия. Обожавам черния, мистичен дух и на двете, сякаш криещи истинската си същност. Истината е, че черната обвивка крие едни луксозни и богати композиции, на които е време да се спра по-подробно, разкривайки тайните им пред вас!


Ароматът за НЕЯ идва в 20% парфюмна концентрация, в която се усещат невероятно печено какао, сочна медена праскова и османтус. Чувствен, женствен и различен. Много наситен, много женствен и сериозен дамски аромат, който е за ценители. Сериозен, много лускозен и изискан, като го виждам върху дами, които наистина не са част от масата и искат да го покажат. Аристократичен привкус носи! Носи бутиков дух на съкровище, за което само определен притежател би могъл да открие пътя.

Османтус абсолют етеричното масло разкрива една черна страна на цветето, усилвайки наситения му привкус и правейки аромата цветен, пудрен, но и мистичен. Мистериозна нотка носи цветето лавдан, което оставя огнен знак върху композицията. Напомня мириса на амбра, което се дължи на високото съдържание на етерични масла в листата на растението. Топъл, чувствен и пламтящ!
Печено какао, в комбинация със сочна праскова, е може би най-любимото ми в тази пирамидата. Какаото е балсаместо, тъмно, наситено, дори нагарча леко, имайки кожен привкус. Изключително какао, което е силен афродизиак и може да полуди мъжкия пол! Сочната медена праскова е сладка, месеста и много сочна. Презряла и пълна със сокове, тя дава лек свеж, сладък и плодов привкус, който идеално констрастира с печеното какао.


Получавате един тъмна, изгаряща и сладка смес, което е като магнит за противоположния пол. Носи еротичен, секси привкус, сякаш забулен в мистерия. Такъв, до който трябват специални усилия, за да го достигнеш. Носителката му не се дава лесно, знае какво иска и е здраво стъпила на земята. Те я е чувствена, изгаряща, но само правилния мъж ще я накара да покаже тази си страна, отвъд аристократичната и недостъпна външност.


А ето го и него - правилният мъж за нея...

В микса за НЕГО (17% парфюмна концентрация) ще откриете скъпа кожа, наситено пачули, любимия ми джинджифил, тютюнев привкус, ирис и плодове на манинка. Обожавам всяка секунда от развитието му!

Той носи изцяло духа на Бос. Помирисвайки го, мога да кажа, че е на марката, но тук има една доза мистерия, тайни и задкулисие. Сякаш е бронирана кола, в която се крият тайни, недостъпни за обикновените хора. Тайни, подлежащи на дешифриране, обаче.. ароматно дешифриране!

Изключително скъп ирис отваря композицията. Много земен привкус, много чувствен и романтичен, страшно елегантен! Ако обичате ирис като мен, тук е много интензивен!
При базата на уханието фронта държи пачули - много наситено! Топлина, загадъчност и много дълбок, интензивен и чувствен привкус, контрастиращ с меки свежи цитрусови нотки.
Тъмните аспекти вътре се дължат на плодовете от манинка, които носят съблазняващ дух, благодарение на това, че са мощен афродизиак. Именно това е нотката, която ще съблазни дамската половина и която е позната от оригинални аромат The Scent!

Макар, че не съм много съгласен с последното... Далеч по-съблазняващо, мъжко и опияняващо за мен са тютюниевите, дървесни и кожени нотки на уханието, които превъзходно се допълват от джинджифил, който би подлудил и мъже, и жени! Мека острота, специфичната му свежа, но и люта нотка, в комбинация с кожени и тютюниеви акорди направо ме подлудяват! Много мъжки, елегантен и мистериозен! Побъркват ме! Ах...! Обожавам и нося с удоволствие!


И двата аромата, както виждате от съдържанието на парфюмни масла, са много концентрирани, трайни и наситени. Това не са обикновени аромати, които може да срещнете навсякъде. И двата носят специфичен дух, много луксозно и бутиково усещане, улавяйки техния лимитиран и ексклузивен произход. Външния вид (картонените опаковки и бутилките), ароматните композиции и концепцията - заслужава си да видите това срещане на мода и парфюмерия!

Ако мога да ги опиша с една дума - афродизиаци. И двата имат съблазняваща, секси и дори възбуждаща нотка. Еротични, играещи със сетивата и наситени. Улавят флирта, улавят привличането между двата пола, улавят любовните искри. Именно затова обичам аромтни дуота - можете да усетите симбиозата между тях и как са създадени, за да са сродни души! Един за друг! Сякаш истинска двойка!


Ще откриете Boss The Scent Parfum Edition двата аромата в бутиците и веригите за селективна козметика, като дамският се предлага в опаковка от 50 мл. на цена от 195 лв., а мъжкият - 100 мл. за 233 лв. Побързайте - искате да притежавате тези колекционерски творения!

Няма коментари:

Публикуване на коментар