>

вторник, 13 март 2018 г.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil*

Здравейте,

Осемчасовата серия на Елизабет Арден е една от най-любимите ми в козметичния свят! Като се замисля, няма нужда да ви казвам това - само колко пъти сте чели за продукти от нея в блога... Историята й, невероятните продукти, които съдържа, превъзходните им формули, начина, по който помагат на кожата... Ах!
В днешния пост ще ви разкажа за още един продукт от Eight Hour Cream - олиото за цялостна грижа.


Какво представлява?! Мултифункционално олио за лице, тяло и коса, което съдържа в себе си всичко, от което вашата кожа има нужда - омекотяване, защита, подхранване и хидратация. Продължавайки идеята на осемчасовия крем, олиото има множество приложения и не една полза. Както подсказва и името, кожата ви ще бъде обгрижена в следващите 8 часа след нанасяне, а според клиничните проучвания, при олиото този период е... 12 часа! Олиото събира в себе си идеята на легендарния и култов крем, преобразувайки я в изцяло нова концепция, форма и нетипична формула! Олио за тяло, лице и коса!

Олиото идва в 100 мл.-ова опаковка със спрей помпа. При повечето олиа за тяло на пазара в такива опаковки, подобен тип помпи разпръскват струя. При тази това не е така - тя разпръсква облак от олиото. Абсолютно феноменална е,  без съмнение една от най-добрите подобни помпи, които съм срещал. Олиото се разпръсква като облак и попада и се разпределя равномерно на тялото ви - пълен разкош! Изключително икономично е при употреба и дори при използването на много помпички наведнъж, количеството в опаковката не помръдва!


Самото олио има яркожълт цвят, като текстурата му е течна, което позволява на помпата да го разпръсква в облак. Не само, че е течна, тя се усеща водно - няма грам мазно или тежко усещане в текстурата. Това е най-голямото предимство цялостно на това олио, според мен. То е толкова леко, комфортно и приятно за употреба, че дори сухите олиа изглеждат мазни пред него! Сериозно, великолепна текстура, не знам как са я постигнали!
Самата тя е свежа и носи свежест - толкова е лека, приятна и ефирна! Разбирате ли какво значи да няма грам, ама грам мазно усещане за тежест?! Сякаш е олио, което съдържа всичките предимства на такова, но се държи и е леко като вода. Той е като течна коприна!

След като напръскате нужното количество от олиото, достатъчно е да го масажирате в кожата и то щя е я остави идеално обгрижена. Тя се усеща се омекотена, подхранена, много свежа, жива и хидратирана.  Няма силен блясък, нито оставя неприятен филм - кожата изпива олиото, оставайки гладка, мека, подхранена и хидратирана за часове напред!

Идва още по-превъзходната част - неговият аромат! Сериозно, това е един от най-великолепните аромати на козметичен продукт, на които съм попадал наскоро! Очаквах да е с типичния за линията легендарен аромат, който обожавам, но се оказа по-хубаво! Олиото ухае слънчево! Да, слънчево е най-доброто описание - флорални и цитрусови нотки го правят ухаещо на лято, светлина и чистота. Изключително свеж и чист аромат! Носи spa и много отпускащ дух, но и зареждащ позитивно аромат! Оптимистичен и много слънчев! Обикнах го на секундата, в която отворих олиото! Знаех, че искам да ухая на него веднага! Дори майка ми, която е по-капризна и от мен на аромати, се влюби веднага и каза, че навсякъде у нас иска да ухае така, питайки "Какъв е този великолепен парфюм, който носиш?", докато минавах покрай нея. Да, освен всичко е и траен аромат, който запечатва своята оптимистична аура във вас - наистина, чувствам се позитивно настроен, спокоен и изключително зареден с позитивни мисли след употребата на олиото! Часове наред! Сякаш слагам "розовите" очила! Ухае на микс от букет от цветя, слънчеви лъчи, сочни цитрусови плодове, морски бриз и чисто пране! Ухае на светлина и чистота! Не мога да го опиша просто! Сякаш е лек, свеж летен парфюм!


Както казах, може да използвате по най-различни начини. Лично аз предпочитам употребата върху лицето и тялото. Върху лицето не пръскам директно, а върху дланите си, след което затоплям олиото и масажирам до попиване. За моята суха кожа са ми нужни четири-пет помпички.
Върху тялото пръскам след душ като хидратираща грижа - оставя кожата ми гладка, мека като кашмир, хидратирана и подхранена. Макар леката текстура, кожата ми остава защитена и в най-тежки студ - това е осемчасовата магия, идваща от крема! Кожата е винаги напълно защитена и обгрижена, въпреки обстоятелствата! Подходящ е както за по-нормални кожи, така и за по-сухи, имащи нужда от дълбоко подхранване и хидратация. Ключът е в нанасянето на правилното за нуждите на кожата количество. Може да нанесете толкова тънък филм от олиото, че почти да не го усещате, но може и да постигнете богат, подхранващ ефект.

Любимото ми нещо е след душ да използвам олиото от главата до петите - буквално се омазвам целия, след което се чувствам зареден, оптимистично настроен, обгрижен и спокоен. Кожата ми е получила най-доброто, а аз се наслаждавам на умопомръчителния аромат, който докосва всяко мое сетиво!

И все пак, има още много приложения - върху косата може да го ползвате от корените до краищата. Не тежи изобщо, не омазнява допълнително (казвам го като човек с мазна коса) и не отнема от обема. Добавя приятен блясък и заглажда перфектно! Страхотно е за коса, просто аз не поддържам такава "в наличност", че да го ползвам така. За сметка на това, на всеки, на когото казах да го пробва, каза, че се държи като професионално масло за коса. До един!
Може да ползвате върху ноктите като подхранваща терапия и да омекотите кожичките около тях. Може да ползвате и след бръснене, за да успокоите зачервяванията и да подхраните кожата. Може да използвате за озаряващ финиш на лицето, върху по-сухи зони, за да туширате кейки ефекта от грима.. списъкът е отворен! Особено го препоръчвам за лятото при слънчев загар - докато масажирате олиото, яркожълтият цвят невероятно подчертава тена и дори го засилва. Да, цветът на олиото прави тена сияещ и много красив - казвам го като човек със скандинавски бяла кожа! Много приятно озарява кожата!
И т.н., и т.н, - нали ви казах, че е за цялостна грижа?! All-over в името го подсказва!
И понеже знам, че има скептици, които не биха сложили продукт предназначен И за тяло върху лицето си - хора, изпускате много при този продукт! Има олиа за лице за стотици левове, които не са и грам толкова добри, колкото това!


И цялата магия на това олио се крие, разбира се, във формулата, която е невероятен микс от съставки. Напук на първоначалните ми очаквания, олиото няма нищо общо с формулата на осемчасовия крем. Нищо! Бях изненадан, но веднага разбрах как е толкова ефективен - той е просто една бомба от благинки за кожата!
Основата на олиото е изцяло маслена, като дори липсва вода: оризово олио, олио от гроздови семки, кайсиево масло, маслиново масло, масло от авокадо, слънчогледово масло и рициново масло. Центърът обаче е маслото от Цубаки - магично масло, познато в японската култура! Извлича се от цветовете на камелията, богато на омега мастни киселини, подпомага синтеза на колаген, подобрява текстурата на кожата и я поддържа в перфектно състояние! Маслото има не една ползи, а в тази формула, то е основна съставка! Японките го обожават използвано върху косата - поддържа я в перфектно състояние, мека, гладка и сияеща, без цъфтеж. Именно в него се крие тяхната тайна за перфектна коса!
В олиото се съдържа още микс от антиоксидантни съставки, които се борят със стареенето, енергизират кожата и подобряват състоянието на кожата: екстракт от розмарин, витамин Е, екстракт от корен от джинджифил и няколко вида смоли.
Формулата на продукта ще грабне и ценителите на натуралната козметика, заради огромния си заряд само и единствено от природни продукти.

Не знам какво да кажа освен, че това е един умопомръчителен продукт, който е поредния уникат в линията. Колко скромно ще е да кажа, че осемчасовата серия на Елизабет Арден за мен е една от най-добрите в козметичния свят изобщо?! Май вече съм го казвал, а това е поредно доказателство! Както гласи името - да, това олио е miracle! То е чудо! То е магия! То е просто толкова добро, че не ти се вярва! Ако не вярвате на мен, то просто отворете интернет или сайта на марката и прочетете ревюта на потребители! Представете си за колко уникален продукт говорим, щом помага за поддържането в добър вид на кожата на хора на химеотерапия!
Без значение дали сте в своите двадесет или сте на зряла възраст, без или с дълбоки бръчки, мъж сте или жена, имате суха или мазна кожа/коса, това олио e must-have и спокойно мога да го кажа! Забравете другите мултифункционални масла на пазара за лице, тяло и коса, защото това може да скрие шапката на всяко едно. Няма да изреждам имена, но нито едно от тези, за които се сещам и в които потребители се кълнат, не струват пред това. Сериозно! Давам си сметка колко силни думи и те са напълно заслужени, можейки го сравня с другите. Както виждате, дори имам мини, което нося с мен при пътуване! За да се случва това, определено има защо!

И за позитивен финал - добрата новина е, че олиото ще намерите вече и в България. Цената за бройка е 63 лв., като може да пробвате и да го закупите в парфюмерия "Скандал" и notosgalleries, където бранда се зарежда от официалните вносители у нас. Enjoy!


Няма коментари:

Публикуване на коментар