>

петък, 12 април 2019 г.

L'Occitane en Provence / Cherry Blossom Bath and Shower Gel & Shimmering Lotion

Здравейте,

Пролетта вече е сред нас, начело с цъфналите дръвчета! Това усещане винаги съм успявал да пренеса и под душа вкъщи, благодарение на серията "Черешов цвят" на L'Occitane en Provence - една от най-обичаните ароматни серии на френския бранд, за която от години се каня да ви разкажа и ето, че дойде моментът в този дъждовен петък..

Черешовите дървета са традиционна част от пейзажа на Прованс. Те са широко разпространени в регион Апт, Люберон. Всеки сезон се окичват с нови цветове - истинско вдъхновение за художниците: чисто бяло през пролетта, искрящо червено през лятото, меко зелено през есента. Такъв е и ароматът на техния цвят: флорален, свеж, искрящ, приятно зелен и приятно цветен, а от L'Occitane успяват да го уловят така, както френски майстор-художник го улавя на картина. Ароматът на цъфналите дръвчета в бутилка - красив, естествен и пролетен. Именно чрез душ-гела за тяло и вана, както и бляскавият лосион за тяло от серията "Черешов цвят" обичам да се пренасям в света на цъфтящите череши из френските покрайнини...


Душ-гелът с черешов цвят идва в прозрачна продълговата тубичка във формата на ромб, върху която има релефно изображение на цъфтящо клонче череша. Уханието му също е такова: приятно свежо, искрящо и цветно, усещайки се меките зелени нотки току-що цъфтящ цвят, леката сладост и мощната, привличаща пчеличките флорална страна на уханието. Много пролетно и красиво, в същото време съдържащ мекотата, естествеността и невинността на благоуханието на цъфтящите черешови клонки.

Без значение дали използван директно върху кожата на тялото, нанесен с помощта на гъба или пък изсипан във ваната, душ-гелът образува богата и пухкава пяна, обгръщайки вас и цялата баня в превъзходния си аромат. Кремообразната и мека пяна почиства идеално тялото, без да изсушава, оставяйки я мека, чиста и приятно парфюмирана
Едно от многото неща, които харесвам в продуктите на L'Occitane е, че те не залагат само на ухание и име, а и на съставки. Не само уханието, но и душ-гелът съдържа и екстракт от черешов цвят, добит от Люберон, Южна Франция, богат на антиоксидантни, обновяващи и енергизиращи кожата свойства.

Идеален за употреба както сутрин, така и вечер, този луксозен душ-гел с изтънчен френски аромат на току-що разцъфнала череша ще върне пролетното ви настроение и ще ви усмихне. А ако това не ви стига... малко блясък ще реши проблема!

Бляскавият лосион за тяло с черешов цвят е следващата стъпка в бюти ритуала! За да задържите уханието на цъфтящи череши по-дълго, той ще парфюмира нежно кожата и не само това...


Богат на глицерин и овлажняващи масла от карите, слънчоглед и гроздови семки, той е пищна грижа за тяло, чиято лека текстура попива и се абсорбира от кожата бързо, но която омекотява, хидратира и подхранва кожата на тялото, предпазвайки я от засушаване. Антиоксидантен витамин Е, екстракт от розмарин и екстракт от черешов цвят от Люберон пък "зареждат" батериите на кожата, а тя е оставена мека, подхранена, парфюмирана и... блестяща!

Бляскавият лосион е богат на хиляди малки блестящи частички - изключително нежни и красиви, брокатът в тях е много мек, обгръщайки кожата в приятен блясък. Сякаш сте нанесли кремообразен хайлайтър по цялото тяло и при всеки досег със светлина, то сияе по изключително естествен и красив начин. Никога не съм бил фен на блестящите лосиони, защото не харесвам вулгарния и агресивен блясък, а тук той е толкова мек, ефективен и буквално давайки здравословно сияние на цялото тяло, че този лосион от години е единствения подобен продукт, който харесвам и продължавам да купувам!

Лек и нежен, този лосион ще осигури оптимална грижа за кожата, обгръщайки я в приятен аромат и ефирен блясък, който ще накара кожата да сияе! За сезона на откритите деколте, ръце и крака е повече от прекрасен, защото кожата е като от корица, щом е в досег с пролетното слънце, бивайки и копринено мека на пипане. Дори нанесен и преди да се мушнете под завивките вечер, той ще ви накара да се почуствате специални и блестящи, а на сутринта ще е събудите сякаш под прозореца ви цъфтят череши! Обожавам!

Комбинацията от душ-гела за тяло и вана, и бляскавият лосион за тяло от серията "Черешов цвят" са превъзходно пролетно попадение, което улавя уханието на цъфтящите черешови дръвчетата в Прованс с френска шик грижа, която омекотява и кара кожата да заблести!

Душ-гелът (29 лв.) и бляскавият лосион (47 лв.) са едва два продукта от серията с това ухание, съдържаща още тоалетна вода, сапун, крем за ръце, балсам за устни... , които ще откриете в двата бутика на L'Occitane en Provence в София (на бул. Витошка и в Serdika Center ), както и онлaйн в техния сайт. Съвсем скоро ще бъде лансирана и лимитирана черешова колекция, а аз нямам търпение да видя какво са ни подготвили от L'Occitane тази година в чест на обичания от всички аромат на черешов цвят!

Няма коментари:

Публикуване на коментар