>

понеделник, 5 март 2018 г.

Hugo Boss / Hugo Urban Journey*

Здравейте,

Your time is now! Да, правилно чухте - вашето време е сега! Понякога прекалено вгледани в миналото или бъдещето, ние забравяме за настоящето. За сега, за днес, за момента. ТОЙ е тук да ни напомни това... Той е млад, нестандартен, той е като пътешествие... Hugo Urban Journey - една ново лимитирано ароматно предложение, което е на нашия пазар от вече месец!


Каква е философията на аромата и кампанията?! Тя се базира на статистическите данни, че 78% от поколението на милениалите избират да похарчат парите си за интересни преживявания (почивка, пътуване, събитие....), вместо за вещи. Hugo Boss улавят това в един аромат, който насърчава живота за момента, който се живее на пълни обороти и носителят му, който взима и изживява всяка предоставена възможност за интересно преживяване.
Не само това, но кампанията насърчава младите хора да изследват града си - да опознаят нови места, да вникнат зад фасадата, да го погледнат с друго око. Защо?! Защото не е нужно да си околосветски пътешественик - в модерното и забързано ежедневие, градския пътешественик е новото модерно явление. Човек, който вижда в града си възможностите за това и ги използва на макс. Търсач на преживявания, нови места и емоции. Един градски изследовател.. а като човек, който се занимава с градска среда, знаех, че това е аромат, който искам!

Първото нещо, което трябва да ви накара да усетите цялата тази градска енергия, е опаковката. Признавам, още преди да бях усетил аромата, от снимки знаех, че тази опаковка е една на милион. Такава, която искам да притежавам на всяка цена. Бутилка, която крещи различен, крещи urban и крещи мъж.
Тя е релефна, напомнящата настилка или стена, която бихте могли да видите из градската среда. Сякаш минавате покрай някоя кокетна улица, докосвате фасадата на стара,  разпадаща се софийска къща и усещате нейния релеф. Легендарната бутилка на марката, напомняща класическа бутилка за вода, която истинският пътешественик трябва да има винаги със себе си, този път -  сякаш с фасада от бетон. Има пясъчен, грапав релеф, който е много задоволяващо да усещате по пръстите си. Готино е както за очите, така и за сетивата и сензорите по пръстите. Изобщо впечатлен съм от тази бутилка! Зверски яка, модерна, младежка и градска е! Мога просто да стоя и да си я галя! Толкова е готина!


Зад тази бетонна, пясъчна фасада се крие едно свежо и модерна ухание. Не е типичен спортен и свеж аромат, а един микс, който обикнах от първо пръскане и на блотер, и на кожа!

Започва приятно цитрусово, с лека зелена нотка, много свежо, въздушно и леко. Това се дължи на хималайското цвете моринга - специално растение, което е върха на тази ароматна пирадима. Леко цитрусов, много свеж, бял и енергичен!
В контраст с тази ефирна свежест се намесва черен чай - много наситен и много ароматен. Сякаш държите в шепата си от листенца такъв чай или се намирате в такъв магазин - много е ароматен, много! Някак естествено, няма грам химична нотка, усеща се превъзходно и автентично. Силен, много наситен, леко тръпчив и чаен привкус. Толкова е силен чаят, че нямам нужда от кафе - сякаш само усещайки уханието, в мен се "влива" доза кофеин. Усеща се силно, ароматно и много източно.

Свежите нотки на хималайското цвете омекотяват и го олекотяват, придавайки свеж привкус на едно сериозно ароматно ухаение. Ако харесват черен чай като мен, то ще го обикнете - буквално улавя неговия аромат, имам чувството, че мога да отпия от бутилката. Толкова е ароматен, приятен и невероятно наситен.
Определено това е съставката, която най-добре откроява и различава уханието. Превръща го в специален и много любопитен, правейки го различен от типичните свежи, спортни, ежедневни мъжки аромати. Пак ви казвам - сякаш влизате в магазин за чай! Толкова ароматен и наситен привкус носи черният чай тук. Tea love-рът в мен подскача от радост!

И тук идва любима част - в пирамидата изниква превъзходна дървесина. Дърво Гаяк е именно виновника за това! Носи много мъжки, маскулинен дух, но няма онзи сух привкус на дървесина. Усеща се така, сякаш току-що сте отсекли дървото и влажността на въздуха е висока. Запазва силния дъх на дървесина, но не е сух и натъртващ. Много плавно се впуска  в композицията, много меко, но с изключително силен мъжки привкус. Сякаш пиете черен чай на пикник в гората или в дървена вила навътре в нея.
Отчетлива е нотката на дървесина, аха-аха-аха да измести ароматния черен чай, но не успява - поне на моята кожа. Чаят просто "превзема хоризонта" и превръща уханието в кофеинова бомба, от която ви идва да отпиете - толкова е автентично уханието на черен чай.


Приключенски, свеж, много ароматен и мъжки - това е Hugo Urban Journey. Енергичен, зарежда със сили - нямате нужда от сутрешно кафе, защото ароматният черен чай ще събуди сетивата ви. Кара ви да се авантюристично настроени, да искате да излезете навън, да се разходите, да изследвате нови хоризонти. Аромат на града - улавя го, иска да го изследвате, дърпа ви навън, дърпа ви да се размърдате. Не е спокоен аромат, а много енергичен и такъв, зареждащ със сили. Модерен, енергичен и превъзходен за носене от хора с младежки и приключенски дух. Сякаш сте Индиана Джоунс в града...

От бутилката, през идеята и до ароматната композиция - за мен едно превъзходно и нетипично ухание за Hugo Boss, което е идеално за ежедневието, в забързаното ежедневие и във всеки делничен ден, без значение от сезона, вашето настроение или времето навън. Кара ви да се впуснете в реалността с пълна пара, зарежда ви, дава ви сили. Има своя енергия, която носи. Нали знаете?! В природата енергията не се губи, а се преобразува в друга форма. Hugo Urban Journey е идеален представител на това - той просто я вкарва във вас. Аромат на модерния градски пътешественик....

Ще откриете в оторизираните обекти и вериги за селективна козметика и парфюмерия у нас, като се предлага в опаковки от 75 мл. (115 лв.) и 125 мл. (155 лв.). Дори да не е от типа аромати, които харесвате, отидете и вижте/усетете бутилката! Заслужава си! И ако така и така отидете да видите бутилката, задължително го и усетете - черният чай е магичен, автентичен и много ароматен в това ухание. Заслужава си!

Та, така.. Поуката: не чакайте следващата почивка, концерт, събитие... възползвайте се от вашата градска среда и открийте нови хоризонти! Вашето време е сега - не вчера или утре, а сега. Изживейте го! Hugo Urban Journey и кампанията зад него е тук да ви присети за тази житейска философия, а ако го притежавате - и да ви дава нужните сили всеки ден да я следвате! Вашето време е сега! ТВОЕТО време е сега!

Няма коментари:

Публикуване на коментар