>

понеделник, 1 януари 2018 г.

L'Occitane Ultra Light Body Cream

Здравейте,

Винаги първият пост за годината в блога е специален! Днешният не преви изключение!
В първия ден на 2018 г. избрах да ви покажа може би най-интересния продукт за тяло, който се намира на нашия пазар. Един нов превъзходен хидратант с необичайна текстура...

Когато видях, че този продукт се появи на нашия пазар, веднага го грабнах!
Серията с масло от карите (шеа) е любимата ми на Локситан! Ако до края на живота ми мога да пазарувам само от една тяхна линия, определено ще е тя! Продуктите за тяло са върха и до един се разбират с екземата ми!
Познавам техния богат крем за тяло с 25% масло от шеа, който е невероятно маслен и богат хидратант, идеален за много суха кожа. Когато обаче видях, че тук се появи новият лек крем за тяло с 5% масло от карите, веднага си го взех! Текстурата му, обаче... тя е one of a kind!


Идва в пластмасов буркан с метална капачка. Вдигайки го в магазина им, обаче, той се оказа лек като перце! Казах си - "Ама това да не е тестер или отворен продукт? Защо е толкова лек?" Тогава консултантката им ми показа текстурата... О, мили Боже!

Ако крем за тяло и един облак в небето имаха дете - то този крем щеше да е това дете!
Представете си нещо средно между меко сирене, сняг, маршмелоу, разбити белтъци на облаци, сметанов сладолед и крем за тяло! Е, ще се получи именно лекия крем с масло от карите!
Това е най, най, най-уникалната текстура! Хора, обожавам я, пълнен разкош е! Много въздушна, fluffy, гъста и стои точно като сметанов сладолед. Трябва да бръкнете и с леко загребващо движение да "откъснете" от текстурата, която се усеща като пандишпан - наподобява сметанов сладолед, който вътре има въздушни балончета, а самият крем остава като на леки бучици, държейки се като "Рикота", моментално стапяйки се върху кожата като сметана. Не мога да ви опиша какъв разкош е употребата и усещането на този крем, просто не мога!


Невероятната му въздушна текстура просто сте стапя при масажиране в кожата, като се усеща сякаш мажете филийка с "Рикота". Не оставя бял филм, попива изцяло и оставя кожата мека като облаче! На пръв поглед леката, въздушна и аеро текстура, всъщност е сериозна грижа, която успява да тушира сухотата. Усеща се маслена, много подхранващо и хидратиращо!
Кожата след него е мека, гладка, подхранена и приятно ароматизирана за следващото денонощие!


Да, ароматът е великолепен и изключително траен - нанесен вечер след душ, сутрин все още се усеща наситено! Уханието на линията с карите също ми е най-любимото на марката - млечно, десертно, сладко, но ухаещо на чистота, на светлина. Въпреки десертната си сладост (на сметанов пълномаслен сладолед с нотки ядки), носи чиста, млечна нотка ! Много добре е балансиран, не случайно ми е любим. Обожавам да ухая на него, а ако имаше парфюм с този аромат, щях да купя литри!


В кремът освен добавените 5% масло от шеа, се съдържат също растителни масла, восъци и глицерин. Макар съдържанието на толкова масла, той попива бързо, като оставя кожата като кадифе, а вие може да се облечете малко след нанасянето му! Няма неприятен филм, няма тежко усещане - само копринено мека и гладка кожа. Тя е хидратирана, подхранена и сухотата е туширана! Какво повече да искам! А, да - кремът се разбира чудесно с екземата ми! Е, перфектен хидратант - това ще кажа!

Лекият крем за тяло ще намерите в магазините на Локситан, като цената за едно бурканче от 200 мл. е 63 лв. За мен това е продукт за тяло за ценители на приятното усещане, приятните текстури и усещане за комфорт, грижа за себе си и глезенето. Идеален както като ежедневен хидратант, така и за моментите, в които искате да се поглезите с такъв уникален продукт!
Ако обичате да глезите стомахчетата си със сладолед за хапване, така и този сладолед за тяло ще поглези вас, сетивата и кожата ви! Невероятно усещане!


Няма коментари:

Публикуване на коментар