>

четвъртък, 9 февруари 2017 г.

Pick n Dazzle / February

Здравейте!

Днес ще ви покажа нещо много вълнуващо - първата ми абонаментна кутия изобщо. Избрах тя да е  на Pick n Dazzle, а по-долу ще разберете защо!

Не съм фен на този тип услуга, защото в повечето случаи за мен това са кутии с ненужно неперсонализирано съдържание. Елементът на изненада е хубав, да, но ако ще плащам за услуга, то нека е такава, която да ми е от полза и която да си струва на 100%. Е, Pick n Dazzle ми се стори точно такава и в следващите 6 месеца реших да опитам услугата.


Какво представлява? Козметична абонаментна кутия, която може да поръчате за 1, 3 или 6 месеца. Колкото по-голям е абонамента, толкова по-ниска е цената на кутията за месец.
Цената варира според трите вида кутия - Sleek (икономична), Dazzling (средния вариант ) и Premium (съдържаща луксозни продукти). Всяка кутия съдържа между 4 и 5 пълноразмерни продукта, а те са в зависимост ценовия клас продукти, които се съдържат във вида кутия. Тестерите в кутията са бонус за вас и не влизат в цената - спокойно,това не е от кутията, която ще е пълна само с тестери като други български прототипи. Проучих кутиите в България и за тази сметнах , че е единствената, която си заслужава!
Най-изгодно е поръчването за период от 6 месеци - цените на месец са 35 лв. за Sleek, 70 лв. за Dazzling и 100 лв. за Premium.
Освен всичко, кутията е напълно персонализирана според профила, който сте попълнили - много подробен, точен и дори те питат от какви продукти имаш нужда - всеки месец можеш да отбелязваш от какъв продукт имаш нужда и той ще се съдържа в кутията.
Кутията може да е изненада - да се изготви от системата и професионалист от екипа, който ще подбере продуктите внимателно и според вашия профил. Може и да е ръчно подбрана от вас самите - тоест, вие да решите какви продукти (и колко - според цената) да включва кутията.
Няма една и съща кутия, всеки получава абсолютна различна според нуждите си и инфото в профила му.

Доставката е напълно безплатна, а по всяко време може да се откажете от абонамента си и дори да върнете кутия (и ще си получите парите обратно). Това още повече мотивира при избора за абонамент.


Защо реших да поръчам кутията? Изглежда ми интересна, персонализирана е и ми се струва добър експеримент, особено за тестване на нови и напълно непознати за мен марки.
Аз избрах Sleek варианта, тъй като поръчвам тестово и цената ми се струва чудесна. А ето и най-после какво съдържа кутията ми този месец:


1. Скраб за тяло Kueshi / цена: 11 £  (≈ 25 лв.)
2. Околоочен крем Spa Energy / цена: 10 £ (≈ 23 лв.)
3. Масло против белези под формата на рол-он L'action / цена: 8.99 £ (≈ 21 лв.)
4. Спрей за тяло Mades Cosmetics / цена: ≈ 10 лв.
5. Мостри / 6 бр.


Същинската кутията идва в по-голяма кутия, която е фабрично запечатана. Дизайнът много ми харесва и според мен кутията е изпипана до съвършенство:



Сами може да видите, че продуктите вътре са за почти 80 лв., а цената на кутията е 35 лв.
И четирите продукта са пълноразмерни и според вкуса ми - имах нужда от ексфолиант, отбелязах го в профила и ето - имам си. Същото важи и за околоочния,
Нито една от марките не ми е позната и нямам търпение да ги опитам!

Маслото против белези ми е много интересно - съдържа единствено чисто шипково масло, обещава ефект след 3 седмици, без мазни след и удобно за апликация - само по минута на ден.


Околоочният няма да отварям все още, но ми направи впечатление, че е с много богат активен състав.

Спреят за тяло е OMG - от марката са прочели много добре профила ми, защото този аромат е точно за вкуса ми и е брутален. Леки цитруси (лайм) с много богат тропически дъх - ананас, папая, маракуя, киви... тропически рай!

Ексфолиантът ухае на дъвки "Турбо" от моето детство  - хипер брутално уникален аромат! Частичките са супер и вярвам, че ще ми хареса.


Определено ще ви държа в течение дали ми допадат продуктите, а ако подобен тип постове ви са интересни, в следващите месеци ще гледаме заедно какво съдържат кутиите ми всеки месец! Оставете ми коментар какво мислите за кутията.

3 коментара:

  1. В моята бяха сложили също продукт на Kueshi и точно от него съм очарована!!! Другите продукти още не съм отворила. Мисля, че това е уникална кутия точно защото са се съобразили от до с картата която попълних. Няма нещо от което да нямам нужда и да не ми свърши работа!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. абсолютно, именно това, че няма ненужни неща, знаеш, че ще ти харесат и са според нуждите/вкуса ти. Дори тестерчетата са според нуждите ми.

      Изтриване
    2. Да, а и после получих имейл в който споменават, че могат да ме насочат пак към продуктите които са ми харесали. Сериозно обмислям да мина на абонамент. Останах адски изненадана. Тези дни ще им пробвам и червилото, знам само, че гилзата му е адски красива! ♥

      Изтриване