>

понеделник, 15 август 2016 г.

Douglas Naturals Cleansing Foam*

Здравейте!

Продължаваме темата на месеца в блога с нещо за почитателите на натуралната козметика от любимата ми био линия - тази на Дъглас, а акцента днес ще е върху пяната за почистване на лице от нея.


Пяната  ми стана любима още при първо ползване. Саморазпенваща се, само натискате помпата и готово! Самата пяна не е пухкава и богата, по-скоро водна. Нанасяте, страхотния аромат на серията ви облива (повече за него тук), след което отмивате.
Измива много леко и нежно, затова я ползвам основно сутрин, за да премахне остатъци от нощната грижа. Вечер също се справя добре върху мен, но ако носите слънцезащита или по-тежък грим, то едно измиване няма да е достатъчно. Въпреки това, ако не носите нищо от споменатото, премахва прах, замърсявания и почиства добре порите. Тампонът с тоник след това остава чист, което говори, че си върши работата.
В последно време виждам все повече съвети и срещам/чета за все повече хора, които сутрин не измиват с почистващ продукт, а само с вода. Тази пяна е идеална за хора, които търсят не-стресиращо средство за измиване сутрин, тъй като премахва остатъците от нощната грижа, но в същото време не я усещате - толкова нежно измива.
Оставя чувството за почистена кожа, освежена и видимо по-чиста.
Като икономичност, една опаковка ми стигна за малко над месец ежедневно ползване.



Най-хубавото в нея е състава й.
Основна съставка на пяната е истински зелен чай - наистина се миете със зелен чай, който насища кожата ви с антиоксиданти и я избистря, премахва умората. Следват джинджифилова вода, която детоксикира и почиства порите, както и масло от арган, което хидратира, прониква в порите и разтваря нечистотиите. Напълно натурален и био сертифициран, доста кратък състав, без изкуствени пенители и никакви химикали. На това се дължи по-нежното му действие, което аз не смятам за минус, тъй като е изцяло натурален продукт и е фаворит за сутришно измиване.

Определено ще я подновя, а цената и е 19,90. Линията ще намерите в избрани обекти Дъглас, които може да видите отново тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар