>

вторник, 23 август 2016 г.

Alive! Whole Food Energizer / Мултивитамини / Nature's Way

Здравейте!

Едно от нещата, които не знаете за мен и все още не присъства блога като съдържани е, че съм фен на хранителните добавки. Смело мога да твърдя, че имам пълноценен и разнообразен хранителен режим и нямам неистова нужда от добавки. Въпреки това смятам, че всеки има нужда от допълнителен помощник за здравето си, а когато е като днешния, той става незаменим - време е да се почувствате Alive!


Alive! не са просто мултивитамини и минерали. Те са всичко, от което организма ви може да се нуждае в една таблетка. 1 грам здраве, който набавя всичко, ама всичко - като храна на таблетка, с над 100 съставки от изцяло натурален произход.
Освен дневна порция витамини и минерали, една таблетка съдържа оптимално дневно количество зеленчуци, плодове, зелени храни, гъби, аминокиселини, мастни киселини, антиоксиданти и дори храносмилателни ензими. Ако трябва да посоча най-добрата хранителна добавка на пазара - определено ще са Alive!. Те ме карат да се чувствам добре, много по-енергичен, здрав и жизнен. Това е добавка, с която може да усетите разлика след приема - за да обясня как, нека се спрем по-конкретно на съдържанието.


Съдържа основните 25 витамини и минерали, които може да срещнете в повечето добавки. Оптимални дневни количества и специфични форми, които се усвояват лесно и напълно от организма.
Единственият недостатък, който намирам е, че съдържат желязо, което аз избягвам. В Америка има същата формула с премахнато съдържание на желязо, трябва да проверя дали го има тук.

Специално подбрана свежа порция зеленчуци и плодове очаква организма ви - череша, кайсия, папая, слива, червена боровинка, черна боровинка, ягода, къпина,  портокал, грозде, ананас,  магданоз, къдраво зеле, спанак, пшеничен зародиш, брюкселско зеле, аспержи, броколи, карфиол, цвекло, моркови, цветно зеле и чесън са само част. Добавени са още акай бери и нар за допълнителна антиоксидантна защита.

Ако четете литература, посветена на здравословното хранене и как би трябвало да изглежда перфектната диета, задължително в нея ще присъства темата за гъбите. Те като специфично царство и вид, имат конкретни ползи, които не можете да си набавите от друга храна във вашата диета. В Alive! ще откриете рейши, шийтаке. кордицепс, хиратаке, майтаке, ямабушитаке, химематсутаке, каваратаке, чага, зу линг, агарикон, месима. За ползите от тях няма ми стигне мястото, за да ги опиша.

Зелените храни и водораслите последните години са все по-силно препоръчвани и приемани от все повече и повече хора, които искат да са здрави и в отлична форма. Спирулина, хлорела, живовляк, синьо-зелени водорасли, люцерна, зелен ечемик, глухарче, зелена пшеница, маточина, лимонова трева, коприва, магарешки трън  и кориандър са подбрани в Alive!, осигурявайки 18 аминокиселини - глутаминова киселина, левцин, аспарагинова киселина, аланин, аргинин, лизин, серин, валин, треонин, глицин, изолевцин, пролин, фенилаланин, тирозин, хистидин, метионин, триптофан, цистеин.



Това са само основните неща, които ще откриете в една таблетка  Alive!. Формулата съдържа още много благинки за тялото и специални комплекси, които да подпомогнат костите, стомашно-чревния тракт, енергийния баланс, очите, сърцето, имунната система и др. Глог, лутеин, бор, сибирски жен-шен, цитрусови биофлаваноиди, ленено семе, ресвератрол, CoQ10, и т.н. Съдържа включително дезоксирибонуклеиновата киселина от спирулина (ДНК), РНК, хлорофил, инотизол, ПАБА, хесперидин, рутин (витамин Р) и холин.
Любимите ми храносмилателни ензими папин и бромелин (прочетете за ползите от тях) също са включени, заедно с протеаза I и II , пептидаза, амилаза, лактаза, инвертаза, липаза, целулаза, алфа галактосидаза и бетаин HCI. Целият състав вижте тук

Друг основен плюс, който намирам е, че са подходящи за вегетарианци и вегани - не съдържат желатин и  млечни продукти. Без мая, захар, пшенични зърна, аромати, оцветители и консерванти.


Не звучи ли прекалено прекрасно? Още по-хубавото е, че за сметка на прекалено скъпите добавки на пазара, една доза от тази струва близо 0,70 ст. Една опаковка от витамините е около 21 лв. и в нея се съдържат 30 таблетки, достатъчни за едни месец. Дневната доза е една таблетка от 1 гр., която доставя всичко, което прочетохте по-горе.
Друг плюс е, че се усвояват само за 20 минути, приети по време или след хранене. Това може да потвърдите лесно, тъй като се чувствате по-свежи и имате прилив на енергия.
Опаковката е в картонена кутийка, а отделно капачката е запечатана с филм, както и отвора с лепенка, .т.е. максимална защита.

Както казах, за мен това е най-добрата добавка, която бихте могли да откриете, с всичко необходимо, че и в повече на организма. Достъпната цена и концентрираната формула със само натурални съставки е плюс, който оказва голямо влияние при избора в голямата пазарна конкуренция.
Може да ги намерите във всяка аптека и онлайн, а марката предлага и специални формули за мъже, жени, деца, течна и дори желирана версия на витамините.

Няма коментари:

Публикуване на коментар