>

четвъртък, 21 април 2016 г.

Dior Event / J'Adore Lumiere & Milky Dots Collection

Здравейте!

Миналия петък присъствах на събитие на Диор в магазин notosgalleries в София Ринг Мол. Заедно с колеги блогъри и журналисти се докоснахме до най-новия дамски аромат на марката J'Adore Lumiere , както й предстоящата им лятна грим колекция - Milky Dots.





Ще се опитам в снимки поне малко да пресъздам приятната атмосфера и да ви потопя в нея.



Прекрасният екип на марката и на магазина, както й специалния гост - топ гримьор и експерт на Диор - Крис, ни представиха всички новости около бранда и новата лятна грим колекция.




А ето го й  Крис, който се спря и ни разказа за всеки един продукт от Milky Dots колекцията.




Едно от нещата, които направиха най-силно впечатление на всички, беше Diorskin Nude Air Summer Glow Loose Powder - лимитирана пудра, която обаче е обогатена с блестящи частички. Интересното е, че пудрата може да се ползва върху цялото тяло, за да придаде ефект на летен блясък.
Dior Addict Milky Tint са 6 цвята "млечни" гланцове за устни с грижа, които омекотяват и хидратират устните, оставяйки млечен, т.е. мокър ефект на блясък върху устните.
Polka Dots палитри за очи (5-ци) и сет за нокти са чудесен летен щрих и определено интригуват цветово.



Нови цветове червила, бронзиращи пудри, флуидни сенки, очна линия и спирала са само част от лятната колекция, която ще е налична скоро и ще се предлага ексклузивно и само в магазина на notosgalleries в София Ринг Мол.
След официалната част, всички можеха да разгледат най-новите попълнения на Диор, в компанията на професионалните им гримьори.




Аз нямаше как да не се спра пред любимия ми Sauvage
Другата звезда на деня беше новия дамски аромат - J'Adore Lumiere, който блестеше буквално от целия магазин. Той е нова версия на популярния  J'Adore от 1999 година.
Изключително подходящ за сезона - връхни нотки цитруси - кървав портокал и лимон, но с приятен дъх на нероли. Много женствен в сърцевината щрих добавят розата и магнолията, а базисните нотки на сладост и чувственост доставят ванилията и сандаловото дърво.




Целият магазин беше декориран с декоративни бутилки пълни с аромата, които бяха повече от приятни за окото.



Лятната колекция "Milky Dots"на Диор съвсем скоро ще е налична в notosgalleries, затова ако сте си харесали нещо, то побързайте! Ако пък ви е интересно, може да надникнете и в поста на Temptalia, където ще видите снимки на всички продукти от колекцията и повече информация за тях!

Няма коментари:

Публикуване на коментар