>

четвъртък, 13 юни 2019 г.

Lush Rose Jam Shower Gel* & Ro's Argan Body Conditioner*

Здравейте,

„Лудост е да мразиш всички рози, защото си се убол на една от тях" се казваше в "Малкият принц". И наистина е така! Не е ли прекрасно да виждате красивите и женствени растения, които със стоплящото се време, цъфтят, греят и красят улиците, къщите и дамските сърца?
Червени, розови или жълти, богатите храсти с тях са невероятна гледка из малките софийски улички! За Розовата долина да не говорим!

Започнах с този красив цитат от Екзюпери, тъй като винаги съм имал едно на ум с розите. Не само, защото имат бодли, ами и защото техният етеричен аромат в моите представи не съдържа и частичка от невероятната, зелена и цветна уханна страна, които съдържат цъфтящите цветове! Нежни, крехки, ефирни, красиви.. истинско проявление на женствеността.

Оказа се обаче, че една роза е като създадена за мен. Растяща съвсем наблизо до границата с България, турската роза се оказа магично растение с още по-магичен аромат! Роза, която се съдържа във всички ръчно направени и натурални козметични продукти с роза, които предлагат любимците ми от Lush! Нека ви разкажа за душ-гела Rose Jam и балсамът за тяло Ro's Argan: едно прекрасно дуо, което под душа ви пренася в майските слънчеви и докоснати от росата сутрин поля, пълни с красиви и млади рози!

Знаете ли, че Lush са едни от най-големите изкупвачи на розово масло в света?  А знаете ли, че техният розов аромат не може да се обърка?! Той е толкова особен, различен и истински вкусен!  Както казват самите хора зад Lush Cocmetics: "Ако мислиш, че нашият аромат мирише като всички останали розови аромати на пазара - помисли отново. Това не е розата на баба ти!"Цветущо и крилато се обръщат от Lush, това наистина не е розата на бабите ни!

Rose Jam е ухание на розово сладко. Сладникаво, каращо те да ти потекат лигите, но и улавящо магията на турската роза, която съдържа. Почти локумено, подобно на турски лакомства, тази красива и женствена роза се преплита с топли ванилови нотки, лимонова свежест и най-любимото ми: сок от годжи бери. Приятно стипчив и киселинен, сокът на този суперплод обогатява сладкия, десертен мирис на Rose Jam уханието на Lush! Абсолютен розов, леко ориенталски, плодов и гурме разкош, който ти идва да си намажеш на палачинката, пържената филийка или мекицата за закуска!
Но не това им е целта. Продуктите с това ухание са истинска наслада под душа и в грижата за кожата. Днес ще разкажа именно за два, които вече правят лятото ми по-хубаво: душ-гел и балсам за тяло, както вече казах!


Rose Jam душ-гелът идва в стандартните опаковки за марката, които са удобни под душа. В not virgin рециклираната пластмасова опаковка се крие истинско червено изкушение! Толкова обичан от хората по целите свят, че от коледна лимитка - вече е постоянна част от асортимента на Lush.

Червена и точеща се като истинско сладко, текстурата на душ-гела съдържа пленителния аромат на сладко от рози и сок от годжи бери, които са като "черешката на тортата" в банята! Истински десерт за кожата, който освен, че почиства кожата, съдържа различни масла и запарки!

Розово масло, получено от брани едно по едно листенца на рози, растящи в Сенир, Турция, върховно ароматизира цялата и баня и кожата, докато масло от сицилиански лимон действа почистващо, пресен сок от годжи бери има мощни антиоксидантните свойства, допълнени с инфузии от ванилия и кипарис. Глицерин омекотява и хидратира кожата, а чисто арганово масло подхранва мощно, докато млечна киселина деликатно обновява кожата.

Влизате под душа и.. сякаш се къпете със сладко от рози! Измивайки деликатно и парфюмирайки кожата с изкусителния аромат на турска роза и лакомства, тя се чувства чиста, мека и обгрижена, а вашите сетива - доволни от това сладко преживяване. Пухкавата, богата и върховна пяна, която душ-гелът образува, обгръща цялото тяло, докато вие се наслаждавате на уханието на млади рози, годжи-бери и лимон.
Резултатът, както казах, е доволна, чиста кожа и истинска мисловна разходка из полята в Сенир, Турция, пълни с тази специална роза!

Приключението и разходката по турските земи не свършват дотук...

Балсам като за коса, но за тяло. Възможно ли е?! Да!
На кого му е достатъчно само измиване с това розово сладко, ако може да се омаже с него след това?!


Ro's Argan на Lush е балсам за тяло, който работи на принципа на балсамите за коса.. само че за тяло! Нанасящ се след измиване и върху мокра кожа, той подхранва, омекотява и хидратира кожата, след което се изплаква, оставяйки кожата обгрижена и парфюмирана с върховния аромат на сладко от турски рози.

Като истински балсам, Ro's Argan е богат на върховни масла! Бадемово масло, олио от бразилски ядки, какаово масло, масло от купуаку и масло от шеа мощно подхранват и омекотяват кожата, а както подсказва и името - маслото от арган, наричано "течно злато" и пълно с витамини, също е ключов елемент във формулата със своите ценни свойства.
Изворна вода, глицерин, антиоксидантен сок от годжи бери и розово масло са също част от изкусителната формула на балсама.

С богатаta си и маслена текстура, нанесена върху мократа кожа след измиване с Rose Jam душ-гела, той всъщност се чувства лек като перце. Нанася се гладко, равномерно и лесно върху  мократа кожа, плъзгайки се и стапяйки се като олио - всичко това за секунди. Толкова е лесна апликацията, без нужда от мазане и чакане на нещо да попива. Нанасяте и изплаквате! Но!
След измиване с вода, истинските му подхранващи свойства започват да се усещат!
Луксозен и много богат, балсамът оставя деликатен маслен филм върху тялото, който омекотява, подхранва и защитава. Кожата се усеща обгърната от грижа, мощно подхранена и хидратирана, а на вас не ви се налага да слагате лосион за тяло или да чакате той да попие. Излизате от душа, подсушавате и воала! Готови сте да продължите с деня си, а кожата е обгърната в масла и великолепен аромат на розово сладко, който кара околните да искат да ви хапнат като снакс! 

Много харесвам Ro's Argan, защото е бърз и лесен начин да доставите грижа на кожата, когато нямате време за това. Всички ни е домързявало да сложим лосион за тяло след къпане, нали?!
Особено лятото, когато не обичам да се мажа много, но пък страдам от проблемна суха кожа и трябва ежедневно да се грижа за нея, този балсам се превърна в must have, защото е бърз, лесен и ефективен начин да подхраня и хидратирам кожата още под душа.

Освен това грижата за кожата на тялото през лятото не бива да се пренебрегва, тъй като жаркото слънце изпържва естествените мазнини по кожата, затова усещането Ro's Argan да ги възвърне е много приятно! 

Без мазане, без чакане да попие, без мазен филм или тежест, този розов балсам, ухаещ на конфитюр от рози и плодови сокове е идеален и вече любим мой помощник под душа, когато нямам време, но не искам да пропускам грижата! Или когато просто искам да ухая великолепно! Или както е напоследък - помощник всеки ден! Пристрастяващ е.


Rose Jam душ-гелът и Ro's Argan балсамът за тяло са два възхитителни продукта, които доставят истинска наслада под душа! Богати на пресни съставки, с умопомрачителен аромат на турски лакомства и с върховни формули без консерванти, които не са тествани върху животни, те са истинска лятна наслада, която ви отвежда мислено в поля с рози!

Като розова градина под душа, пълна с млади, турски рози, които са наслада за сетивата! 
Ще откриете розовите глезотии Rose Jam душ-гела (30,95 лв. - 250 гр.) и Ro's Argan балсама за тяло (43, 75 лв. - 225 гр.) в обектите на Lush в The Mall и Сердика Център, както и онлайн в техния сайт. Колекцията съдържа още ароматен спрей за тяло за още по-интензивен аромат, масло за тяло, сапун, шампоан и други.  

„Вместо да се ядосвам, че розата има шипове, аз се радвам на това, че наред с шиповете расте и роза.“ - Жозеф Жубер
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар