>

вторник, 18 юни 2019 г.

Decléor Cica-Botanic Balm*

Здравейте,

"Let your skin heal itself, naturally."

Мултифункционален продукт, осигуряващ моментален комфорт и облекчение, ухаещ на евкалипт и формулиран изцяло с натурални съставки - как ви звучи?!
Днес искам да ви разкажа за един зелен "герой", който е идеален за летния сезон и за цялото семействo, способен да се справи бързо и ефикасно с проблемите вкъщи, на плажа, в парка и където още се сетите! Черпещ силата си от натуралните етерични масла, представям ви Cica-Botanic балсама на Decléor.


Както гласи името му - Cica, което не идва от центела, а от cicatriser (на фр. - лекувам), това е възстановяващ мултифункционален балсам, подходящ за използване от главата до петите, който подхранва много сухи участъци, омекотява, възстановява, защитава и спомага заздравяването на кожата по естествен път. Успокояващ раздразнената кожа и връщащ комфорта, той е подходящ за всякакви ситуации и сценарии, независимо дали използван вурху лицето, тялото или дори крайниците.

Балсамът на Decléor идва в масивно, тежко и ярко зелено стъклено бурканче, което съдържа възхитителната му формула. Има ярко жълта текстура, която наподобява твърдо масло и която се стапя моментално при допир с топлината на кожата, ухаейки възхитително на евкалипт и мента - приятно свеж, зелен и хладен етеричен аромат.

Cica-Botanic балсамът е истинска природна грижа, богата на масло от макадамия, пчелен восък, слънчогледово масло, масло от карите и масло от жожоба, която тушира сухите зони, овлажнява и защитава кожата, докато специална смес етерични масла се бори с раздразнението, пречиства, успокоява, приятно охлажда, връща комфорта и заздравява. Концентрираните етерични масла с фармацевтично качество от евкалипт, здравец, розмарин, кипарис, черен пипер и ниаули ще се погрижат както за тялото, така и за духа ви, отпускайки ви, но и действайки противовъзпалително и успокояващо. Екстракт от морков и витамин Е пък има богат антиоксиданен ефект и поддържат кожата в красив вид.
 Това е - истински природен микс! Какво прави той?

Балсамът идва с шпатулка
Както казах вече, балсамът е подходящ за всякакви ситуации Раздразване на кожата, силна сухота и кожни зони, които имат нужда от мощно подхранване, опъваща и усещаща дискомфорт кожа са само част от случаите, в които приложението му ще е полезно.
Аз обичам да го нанасям върху най-сухите зони вечер - лакти, колена и дори пети, за да се събудя с мека и подхранена кожа. Твърдата текстура се стапя до подхранващ маслен воал, от които кожата "пие" и си набавя нужните липиди - като от истинска пищна грижа. Разбира се, той може да се ползва и върху лицето (без околоочната зона), ръцете и по-големи участъци от кожата, ако имате много сухи участъци или загрубяла кожа.
Отвъд способността му да се бори със сухотата обаче, успокояващите му и връщащи комфорта свойства са ми любими! При ухапвания от насекоми, следствие стоенето вечер в парка, зачервена и сърбяща кожа, следствие на някакъв дразнител от околната среда или при кожни раздразнения (напр. след бръснене, протъркване на кожата, лек обрив), той наистина прави чудеса! Етерични масла в него охлаждат, успокояват, тушират сърбежа и дискомфорта и спомагат по-бързото възстановяване на кожата. Това му харесвам, че не само облекчава и връща комфорта, но и спомага по-бързо проблема да мине, когато той, разбира се, не е сериозен, а нещо дребно.

Независимо дали използван върху зачервяването следствие на бръснене, възпалената кожа на нослето по време на настинка, ухапването от комар или просто сухият, загрубял участък на крака, който не искате да виждате в сезона на откритие крачета,  Cica-Botanic балсамът ще успокои, подхрани, защити, възстанови, пречисти и спомогне за по-бързото възстановяване на кожата, връщайки комфорта! Идеален малък помощник за тоалетката вкъщи.. или раницата за разходка в парка със семейството... или куфарът за морската почивка!


Ще откриете Cica-Botanic Balm в парфюмерии Douglas/Bautyzone и онлайн в техния сайт. Опаковка от балсама, която идва във внушителните 50 мл.,  струва 74 лв.
Cica линията съдържа още масло за тяло, съдържащо уникална комбинация от 9 растителни масла, които намаляват размера на съществуващите стрии и предотвратяват появата на нови.

Няма коментари:

Публикуване на коментар