>

събота, 13 октомври 2018 г.

Coach for Men Platinum / Eau de Parfum*

Здравейте!

Платина - "белият метал", който е един от най-редките и скъпоценни благородни метали на планетата. "Gold" who?! Добиваща се само на няколко места по целия свят, платината освен красив метал, е и сериозна инвестиционна единица, поради факта, че е може би най-редкият и тежък метал сред скъпоценните си събратя. Макар древен по същество (Древен Египет) и векове бъркан със среброто, този благороден метал се използва в направата от бижута едва от  2 века. Близо 60% по-тежък е от златото, като за добива му са нужни 3 пъти повече ресурси, в сравнение с الذهبالذهب. Красива, изящна и сивееща, платината е невероятен благороден метал!
Сега си го представете в аромат.. Да, в аромат! Днес ще ви разказа за Coach Platinum - едно платинено ухание! И на вид, и на аромат!


През есента на миналата година у нас се появи Coach for Men - първото мъжко ухание на модния бранд, за което вече съм ви разказвал в блога. Ухание, което нося с удоволствие и до днес. В края на това лято обаче, от Interparfums лансираха негово продължение - Coach Platinum. Изцяло нов, интензивен и нестандартен мъжки парфюм, който ви отвежда на пътешествие в САЩ, което свършва в Ню Йорк - там, където започва историята на марката през 1941 година!

Виждате въшния вид на флакона - платинен, огледален и сякаш скъпоценен. Красив, изчистен и металически дизайн, в духа на стандартните флакони на ароматите на марката. Този път - сякаш обгърнат в платина, като иконичните детайли на марката са налице: висяща кожена плочка, гравирана с името на бранда; пулверизатор във формата на закопчалките на чантите на бранда; кон карета, които гравирани на флакона. Стил, моден дух и.. усещане за Ню Йорк!

Да надникнем отвъд външния вид... Нужно е само един облак от Coach Platinum!


Черна ванилия. Сладка, захаросана и натъртваща. Без да е пудрена, усещаща се маскулинно и изключително наситено. Обгръща ви като в черен, сладък воал, наподобяващ истински плен, в който се усещат много интензивен дъх на масло от черен пипер, което я прави леко пикантна, още по-черна и нестандартна.  Приятно пикантно и с лек ориенлски дъх, маслото от черен пипер е интензивно и се комбинира превъзходно с черната, захаросована и десертна ванилия. С леки какаови и шоколадови нотки, vanilla-та завладява - вас, половинката, хората в обкръжението ви. Не остава незабелязана и пленява - както медът пленява мечките! Сладък, страстен и вкусен, с нотки карамелизирана кафява захар.
Силен гурме привкус лъха от Coach Platinum и ванилията е в центъра на това.. но тя не е сама. Обичате ли фламбиран ананас?

Сякаш карамелизиран в кафява захар, запечен и фламбиран, месестият ананас придава лека сочност, тропически дъх и още по-вкусен дух на платинения аромат. Овкусен с готварска ванилия и интензивен черен пипер за контраст, той носи карамелизирана, сладка, но и месеста нотка в уханието.

И тогава.. благородният метал се имплементира в парфюма. Кожа! Сандалово дърво! Пачули! Кашмеран!


Изкуствена, сива, с наситен метален аромат - така се усеща кожата. Интензивна, остра и много мъжка, прокрадвайки се зад сладките компоненти, с лек опушен привкус. Чудиш се метал ли е, кожа ли е - невероятна! Сякаш флакона оживява в пирамидата.
Сандалово дърво - сладникаво, но добавящо дървесни акорди, преплитащо се с ароматът на успеха - пачули, крият една мъжка, дълбока и целеустремена страна. Излъчват топлина и чувственост, в комбинация с кашмеран.

Натъртващо сладък, мрачен, металически, мъжествен и .. платинен. Това ли е?!

Вдишвате - дълбоко, с пълни гърди и.. усещате хлад. Смразяваша милувка на хвойна - ледена, прохладна и сякаш заледяваща. Нежна, едва доловима, но в пълен контраст със сладостта на Platinum. Усилваща металическия дъх, студенината и "сивкавостта" му, тя е глътка свеж и зимен горски въздух. Усещат се нотките на плодовете на хвойна, които наподобяват на вид малки боровинки - сякаш замръзнали в тъмна и ледена нощ в Сибир, а в далечината - храсти с градински чай. Едно замръзнало сърце, което се крие в същността на изгарящия ванилов, гурме и кожен дъх на Platinum. Нежно и потайно, ще стигнеш до това сърце  само ако прогледнеш отвъд очевидното...


Coach Platinum е за мъжете, които не се страхуват да са различни. Тежък, сладък и различен, той не е типичния свеж, цитрусов или пък дървесен аромат, който всеки може да носи. Богат, луксозен и доза балсамест, той ухае скъпо - също като благодорния метал, на който прилича! Ухае стилно, ухае кремообразно (ванилова торта с какаов крем), ухае остро (кожа като метал), ухае на мъж, ухае... нощно. За мен е подходящ носен вечер или пък в смразяваша зимна утрин. Интензивен и излъчващ неспирно, той се характеризира с изключителна трайност и сила  върху моята кожа само с две-три пръскания. Идеален за идващите студени дни, той ще ви топли като невидимо вълнено палто. Едно палто, по което хората около вас ще се лепят и ще питат какво е, искайки да го поносят. Като пчели по мед. Той не е аксесоар. Той е дреха.
 Гурме, сладък, разкошен, кожен и платинен... Като сладкарско бижу за мъже, което препоръчвам за "консумиране" в идващите хладни дни...

Ще откриете многофасетният парфюм Coach for Men Platinum ексклузивно в парфюмерии Douglas / Beautyzonе предлагащ се на цена от 125 лв. за 60 мл.  и 172 лв. за 100 мл.
Ако ви стане студено тази зима... стоплете се с него. Или стоплете любимия човек, който го заслужава! Една истинска и топла ароматна прегръдка!


Няма коментари:

Публикуване на коментар