>

петък, 24 ноември 2017 г.

Coach For Men*

Здравейте,

През есента винаги най-трудно избирам аромат, който да нося. Искам да носи хладна свежест, но освен това да загатва лека мистична, топла нотка - в унисон със сезона. Тази година той самият ме намери - Coach For Men.

Той се оказа не само мой на вид, но и на.. вкус! Ароматен!


Красива, масивна  бутилка, преливаща любимия ми черен цвят от силно наситен до пълна прозрачност. Носи кристална, чиста, мъжествена нотка.  Няма как да не минем и без запазените марки на марката - кожена плочка с абривиатура, висяща от гърлото на бутилката, както и емблемата на Coach - кон и каляска/карета. Пулвелизаторът пък символизира turn-lock механизма на затваряне на чантичките на марката. Модният стил на бранда е абсолютно пресъздаден в една бутилка - невероятно! Целият вид на Coach For Men крещи "мъж", а ароматната същност не прави изключение!


Започва искрящо свежо - сочна круша, която сякаш се излива от бутилката. Може да усетите соковете й, толкова е сочна. Комкуат допълнително освежава с лека киселинност и езкточичен, месест привкус. Сякаш се пръска при хрускането му! Мм!

Силна мъжествена нотка носят шепи бергамот - лека стипчивост, цитрусов привкус, силна свежест, но и студена, ледена острота. Долавя се и много приятен здравец, който допълва чудесно духа на целия аромат. Не е онова етерично ухание на здравец, което не понасям, а свеж, зелен и бодър, сякаш току-що набран букет здравец. Именно това са нотките, които според мен носят онзи отчетлив естествен мъжки привкус на Coach For Men.

Свежите нотки остават отчетливи до края, но биват затоплени от леката си хладност и аромата придобива spicy привкус - щипка кориандър перфектно допълва композицията, носещ лек привкус на подправки, но не отнемащ свежестта. Spicy привкуса се засилва и от кардамон, който не се развива отчетливо върху мен, но носи лека топлина със себе си и допълнително затопля.
Става един превъзходен микс от свежи нотки и подправки, който има собствен дух - бодър, силен, бунтар, свободолюбив, обичащ риска, носещ кожено яке и каращ мотор. За човек или за аромат говорих?! Самото ухаение не само визуално има кожа по себе си, но превъзходно я пресъздава и в аромата - носи страхотен кожен, S&M привкус! Кожата вътре още повече усилва модното послание на бутилката. Аромат на "готиния американски мъж" го нарича марката.

На финала си, Coach For Men развива плътен привкус на дървесина - мокра, сякаш току-що изсечена. Носи точно такъв привкус - представете си страшна буря, един току-що паднал клон с листата - дървесен, свеж и зелен, дори землист привкус. Дъждът е спрял, навсякъде има локви, паднали листа, дървета, все още е леко притъмняло, но на хоризонта се появява слънце, което се показва зад облаците. Носи точно горска свежест и онова ухание, което се усеща след буря - свежа, мокра и ободряваща нотка. Ветивер и чувствена нотка амбъргри са виновниците за това!


Много ми харесва носен в студено време, защото то засилва леката му хладна острота, но е подходящ и за по-топли дни, когато се усеща повече сочността на крушата, отколкото бергамот. В студено, ветровите и дори мокро време ми е любим - ободряващ, свеж и зареждащ! Кожата ми го преобразява по превъзходен начин!

За мен е превъзходен комплексен аромат, който е много добре балансиран - свеж и студен в началото, носи S&M кожен привкус, с подправки  по средата, носещ земен и дървесен привкус на финала.
Лесно носим е, около мен се хареса много и е подходящ както за по-млади, така и за по-възрастни господа, които искат да уловят и покажат свободолюбивия си дух в аромата, който носят. Ухае младежки - на свободя!

Силно препоръчвам за проба, а за предстоящите празници е аромат, на който спокойно може да заложите за подарък, заради лесната му носимост и харесваемост, според мен. Мисля, че улавя мъжкото чудесно в себе си, без да е типичен спортен аромат, нито пък да е тежко ухание. Чудесна пирамида и нотки, които работят в симбиоза и създават комплексно творение.

Ще намерите Coach For Men ексклузивно в Douglas/Beauty zone, като е и с доста приятна цена. Цената на 40 мл. е 70 лв., 60 мл. - 110 лв., а за 100 мл. - 150 лв. Идва в концентрация на тоалетна вода (12%), като на моята кожа има изключителна трайност. Марката предлага още део стик (36 лв.), душ-гел (44 лв.) и автършейв (48 лв.) с уханието на аромата.


Няма коментари:

Публикуване на коментар