>

сряда, 1 февруари 2017 г.

iWhite Instant Teeth Whitening Line*

Привет,

помните ли, че точно преди година ви разказах за избелвашите шини на iWhite и накрая на поста си пожелах в България да дойдат и останалите продукти на марката?! Е, желанието ми се сбъдна и днес ще ви разкажа за новите попълнения и ще ви покажа резултатите, които постигнах с тях и шините.


Започвам с пастата за зъби, която избелва повърхностно и в дълбочина, предотвратява оцветяване, атакува появили се петна, възстановявайки емайла и естественото сияние на зъбите.


Иновацията в пастата се дължи на три комплексна формула:
-PAP е иновативна избелваща съставка, която е безвредна за емайла, действа предимно върху оцветявания и премахва петна и натрупвания. Също потиска растежа на бактериите.
-Микро-почистващи кристал полират и премахват повърхностните оцветявания.
-Полифосфатни частици имат директен избелващ ефект, защитавайки зъбите от натрупване на нови петна и плака.

Пастата идва в картонена опаковка, в типичните цветове за марката - ярко ментово зелено и лилаво. Страшно харесвам опаковките им, не мислите ли, че са много готини и някак "клинично-естетични"? (каква дума само)
Пастата се намира в 75 мл. запечатана тубичка. Има бял цвят, ухае на стандартна паста за зъби, но леко цитрусово. Има кисело-сладък вкус, с лек, почти недоловим ментов дъх. Вкусът й е много приятен, за първи път срещам подобен и много ми допада.

Разпенва се добре, измива зъбите чудесно, а след изплакване те изглеждат по-сияйни и наистина добре почистени. Определено има видим оптически ефект, който обаче е на друго ниво при следващия продукт.

Избелващата вода за уста идва в масивна 500 м. тубичка. Тя е с моментален избелващ ефект след първото използване, а при ежедневна употреба, действа дълбоко почистващо и трайно избелващо.


Водата за уста работи отново чрез комплекс от три активни съставки:
-Син коварин образува ултра тънък филм върху зъбите, който пречупва лъчите светлина и прави усмивката ви сияещо бяла.
-Хексаметафосфат е най-новото чудо срещу плака - отстранява образувала се, предотвратявайки натрупването на нова. Зъболекарят ми много хареса действието на тази съставка и след като му показах тази вода и че я съдържа, вече я препоръчва на пациенти.
-Отново иновативната избелваща съставка PAP

Водата е без алкохол и с много висока концентрация на активни съставки (например, хексаметафосфат е челната съставка). Това налага малкото ограничение 30 мин. след употреба на водата да не ядете или пиете течности.

Самата вода има ярко син цвят, а "текстурата" и е малко необикновена. Водата трябва да се разклати добре, за да се смесят активните съставки, а в устата тя се усеща като течност-гел  -  по-гъста от която и да е вода за уста, която съм използвал.
Има отново сладко-кисел цитрусов вкус, малко по-ментова е от пастата, но с лека "зъболекарска" нотка. Вече казах, че не съдържа алкохол, но въпреки това е леко люта.

Можете да забележите леката гъстота, нали?

Ефектът - OMG! - хора, всяко нещо, което написах е вярно - усмивката ви просто грее и изглежда буквално като след процедура. Наистина моментален ефект, който обаче си има трайност - след първото по-сериозно хапване и натрупване на плака, той изчезва. Според мен това се дължи на синия коварин. При дългосрочна употреба наистина прави зъбите по-бели, ще видите и на снимките по-долу.
Зъболекарят ми много я хареса - това е от водите, които не просто обещават ефект, а имат достатъчно концентрирани активни съставки, за да го постигнат.

Усмивката ви е по-сияйна, видимо по-бяла, а при наличие на жълтеникави петна - те наистина избледняват. Според мен определено по-голямото чудо е водата за уста, а пастата е допълващия продукт, който подготвя и почиства зъбите за действието на водата.


Цените им са.. смешни. Знаейки цените на прехвалени марки, водата и пастата на iWhite струват между 12 - 14 лв. всяка. Водата при ежедневна употреба два пъти на ден стига за малко повече от месец, а пастата - те ще ви стигне поне за три-четири месеца. Ще откриете в аптеките.

Резултатите... ще ви покажа резултатите от 30 дни употреба на пастата и водата + 5 дни от избелващите шини. Реших да направя пълен курс с трите продукти, за да видя пълен ефект. Благодарение на пастата и водата, някои петна и оцветявания паднаха, което всъщност донесе по-големия избелващ ефект , но въпреки това реших да направя пълния курс, заедно с шините (последно преди година използвах същите шини и ефекта още е траен). Това е и резултата ми след:


Сами може да забележите, че ефекта е естествен и натурален и дори така изглежда рекламата на марката.

Подробна информация за шините може да прочетете в предния ми пост за тях тук, а ако последвате този линк, може да участвате за спечелването на един комплект шини за пълен курс.


1 коментар: