>

неделя, 5 февруари 2017 г.

CK One Gold* / Calvin Klein EDT

Здравейте,

днес ще ви представя едно златно и изкушаващо ароматно съкровище на Calvin Klein - лимитираната унисекс тоалетна вода CK One Gold.


Това бижу беше лансирано в края на есента, като се оказа абсолютен бестселър - на много места е вече изчерпан, а благодарение на огромния интерес, марката ще направи повторно зареждане на аромата в края на идващото лято.
Мотото му е "Be brave. Stand out from the crowd. Everything you touch exudes gold.".

Какво е неустоимото в него?


Идва в зашеметяваща златна опаковка, а върху стъклото на самия прозрачен флакон сякаш се излива злато. Изглежда стилно, ярко и дори вкусно, все едно се стича позлатен шоколад.
В картонената кутия е включен и пулвелизатор, тъй като бутилката идва с капачка (типично за марката), а вие поставяте пулвелизатора.
Опаковката е наистина много красива и шик за моя вкус, с ярко послание. Най-хубавото е, че това ярко послание на опаковката се пренася и в аромата:


Започва сладко и свежо - много ярка сладка смокиня, която е великолепна. Не е захаросана, а свежа, но узряла и сочна. Нейната сладост се допълва от бергамот, който е киселинен, но и сладък. Добавяният в топ нотките градински чай завършва картината за една свежа, ярка и позитивна композиция.
В развитието му могат да се усетят много леки виолетки, които са леко пудрени, но сочността на смокинята не ги оставят да се развият напълно.
Прекрасен и ярък жасмин придава нежна и чувствена нотка - това е една от съставките, които усещам най-ярко, заедно със смокинята. Смесването им е превъзходно. Нежността допълва пачули, а ободряваща нотка нероли събужда.
За финал са е оставен плътния ветивер, даващ топлота и уют на аромата, а  дървесната половина в тази необичайна пирамида е дадена на специфичното гваяково дърво.

Започва свежо и сладко - сякаш лятото току-що е пристигнало на хоризонта, а завършва топло, дървесно и чувствено - като една лятна нощ под звездите.
Колкото и да е сочен и free spirit в началото, не се бъркайте - това е сериозен, силен и траен аромат.


Ако мога да използвам една дума, с която да го опиша, то тя ще бъде "модерен". Освен, че е унисекс и наистина мога да си го представя носен и върху двата пола, той е наистина модерен, шик и зареждащ.
Необичайната композциия трудно може да бъде пресъздадена и описана, а това е от ароматите, които не срещаш всеки ден - дори смесването между някои нотки е необичайно, но крайният вариант е пълен разкош за носа и душата!

Макар на доста места да е изчерпан, както вече казах, в някои обекти все още може да се намери, затова - потърсете го, струва си!
Освен атрактивната външност, цената му е страхотна - 50 мл. от аромата са 77 лв. Сега разбирате ли защо се харчи като топъл хляб?! Получавате истинско златно съкровище на добра цена!

Няма коментари:

Публикуване на коментар