>

понеделник, 12 декември 2016 г.

Lush Santa's Belly / Shower Jelly*

Привет,

Празниците  идват... което значи коледно настроение в банята ми! Е, едно от любимите ми неща тази година е коремчето на Дядо Коледа... казахте си: "Какво?!". Обяснявам - това е просто името на празничното душ-желе на Лъш.


Да - коремчето на Дядо Коледа! Такава е и формата му - червен корем с черен колан, обсипан с блясък. Формата му, макар да си мислих друго, се оказа удобна и не се наложи да го режа.
Прави обилна червена пяна, оставя кожата на тялото чиста, мека и ухаеща. На какво ухае?!

Вино и ябълки! Да, истинска коледна комбинация - сок от ябълка, свежа и празнична с истинско вино вътре. Ухае на празници, на коледно настроение, уют и на желание да си пред камината с любими хора. Ябълката не е карамелизирана, а свежа и сочна, а в аромата на вино липсва спиртна нотка - много свеж и интересен аромат.


Приятният аромат не е всичко - то ще насити кожата ви с полезни нещица. Освен прясно изстискан сок от ябълка и вино, в желето се съдържат екстракти от нероли, роза, бергамот, грозде, куркума и рапица.

Знаете мненията ми за желетата на марката, любими и незаменими за душ са (още постове вижте тук, тук и тук). Santa's Belly ще намерите в магазините на марката в София и онлайн, а цената на желето е 10, 90 лв.


1 коментар: