>

събота, 8 юни 2019 г.

Dolce & Gabbana Light Blue Sun Pour Femme* & Pour Homme*

Здравейте,

Мисля няма година от началото на блога, в която всяко лято да не ви показвам летните изкушаващи лимитирани Light Blue ухания на Dolce & Gabbanа. Любима моя двойка, която всяко лято сякаш ми напомня, че топлият, морски и слънчев сезон е тук!
Тази също няма да пропусна да ви ги покажа, защото те са по-слънчеви, италиански и летни отвсякога! Нека ви пренеса на пътуване до Капри, за да преживеете един страстен романс с новите Light Blue Sun!


Dolce & Gabbana улавят същността на младата, целуната от слънцето страст с новите лимитирани издания Light Blue Sun, които изследват нова олфактивна територия: топла, чувствена, слънчева. Light Blue Sun двойката са вдъхновени от вълнуващo магичната лятна любов на пленителния остров Капри, стоплен от заслепяващото Средиземноморско слънце.
Виждаме го още на опаковките... Топлото слънце на Капри дава своя златен кехлибарен отенък на флаконите на новите аромати, а небесно сините кутии са украсени с рисунка на сияещо слънце в стила на традиционната за Капри и Средиземноморието керамика майолика. Красиви, изпипани и много летни - също като ароматите!


Light Blue Sun за нея е изключително интересно ухание, което започва с традиционните хрупкави зелени ябълки и стипчив италиански лимон. Въздушни, свежи и летни, те са като ефирна рокля на лимони, която прохладния вятър вее! Допълнителният морски озонов акорд оставя усещането, че сте на брега на океана и нищо друго няма значение - пълнота, спокойствие, свежест, лято...

Кожата на носителката на Light Blue Sun обаче е докоснато от слънцето на Капри. Истински неочакван обрат - в свежата, сочна и цитрусова композиция започва да се усеща млечна, кремообразна нотка кокос. Щедра количество кокосова вода в Light Blue Sun променя момичето Light Blue такова, каквото го познавам. По-страстно, с по-тъмна и целуната от слънцето кожа, то е готово за летни страсти! Кремообразният кокос наистина преобразява и допълва чудесно духа на уханието, улавяйки точно летния загар в тази лятна композиция!

Оригиналното Light Blue сърце от чувствен жасмин и женствена бяла роза, сега е наситено с екзотично франджипани, напомнящо опияняващата композиция на изстискан на слънце плодов нектар и усилващ целунатия от слънце ефект. С меки нотки почти като на слънцезащита, кокосовата вода и франджипаните контрастират със стипчивите лимони и хрупкавите зелени ябълки.

Ароматно кедрово дърво е стоплено с кехлибар и Бурбонска ванилия, която носи лека пудреност, нетрадиционна за Light Blue ухание, а на финала, върху кожата остава хипнотизираща диря от бели мускуси, които провокират желание за пристрастяваща лятна любов.

Light Blue Sun за нея е наистина интересно лимитирано предложение, което не е традиционното ухание за Light Blue, но което улавя лятната страст, летния загар и лятната любов в бутилка. Една кремообразна свежест с нотки на слънчев загар и щипка сладост!


Light Blue Sun за него е друга история!
Емблематичният дървесен и подправъчен аромат Light Blue Pour Homme сега е преоткрит с пръски свежест и облян в топлината на италианското слънце.

Охлаждащ коктейл от италиански бергамот и замръзнал горчив грейпфрут е подсилен с остротата на джинджър и морската свежест на озонов акорд. Приятно свеж, нагарчащ, цитрусов, морски, но и меко пикантен, благодарение на джинджифила, той е истинско морско ухание за господата! Слагате го и сякаш сте на плажа, облечени по шорти, navy тениска, слънчеви очила и шапка, докато вълните се разбиват в камъните, а бризът кара oversized тениската ви да се вее!

Докато ароматът се развива към интензивното си, средиземноморско и мъжествено сърце, топлината на кедрово дърво и кипарис напомнят на силата на слънцето в неговия обеден пик, а ароматен розмарин и освежаваща кокосова вода охлаждат композицията. Сякаш коктейл на плажа, но оставащ все така леден и освежаващ, маркиран с горчивия фреш от грейпсфурт! Близък до оригиналния Light Blue, но по-кремообразен и някак слънчасал след цял ден на слънце.

Дъбов мъх и чувствени бели мускуси доминират в базата, докато земен ветивер и ванилия пресъздават неустоимото усещане за солена, целуната от слънцето кожа, без сладостта, която Pour Femme има. Земен, сериозен, мъжки финал, сякаш напомнящ края на един слънчев ден на плажа! Кожата е докосната от слънчевите лъчи, които вече почти са изчезнали от хоризонта, летният бриз се усилва, а на вас ви става приятно хладно! И все така ви се пие кокосов коктейл, сякаш сте на Хавай и ви идва да си сложите един от техните гердани покрай току-що запаления плажен огън! "Алоха!"


Лятна наслада са и двата Light Blue Sun от Dolce & Gabbana! За поредна година съм очарован и нямам търпение за морската си почивка, за да ги нося по цял ден! Свежи, летни и напечени от слънцето на Капри, те са по-кремообразни и целунати от слънцето версии, които улавят прохладната свежест, летния бриз, сочните плодове растящи из крайбрежието на Амалфи и слънчевия загар по кожата!  Слънцевлюбване, слънцеусещане, слънцебягство и слънцецелувка - това са те!

Ще откриете и двата летни Light Blue Sun аромата на Dolce & Gabbana в обектите на Douglas / Beautyzone, онлайн в тяхния сайт (тук и тук) и в останалите оторизирани физически магазини и бутици, които предлагат марката у нас.
Дамският Light Blue Sun ще откриете в разфасовки от 50 мл. (145 лв.) и 100 мл. (192 лв.),а мъжкият  - 75 мл. (133 лв.) и 125 мл. (184 лв.). И двата са в концентрация на тоалетна вода (EDT).

Няма коментари:

Публикуване на коментар