>

петък, 3 май 2019 г.

Hugo Boss / Boss Bottled Infinite*

Здравейте,

Какво значи да бъдеш мъж днес? За мъжа на днешния ден, това значи той успешно да се реализира в кариерата, семейството и дори сред приятелите си. Мъжът да е партньор, баща, приятел, колега... Навигирайки между всички тези роли, той търси баланс, автентичността и връзка с природата, която сякаш Крис Хемсуърт открива в последното си рекламно видео за Boss, което меко казано ме плени...

Новото мъжко предложение от Hugo Boss тази пролет е Boss Bottled Infinite, алармиращ, че е време да подновим своята връзка с природата и да прегърнем безкрайните възможности, които ни предоставя свободата! Нека ви разкажа повече за него в днешния пост и как този аромат е сякаш връзката с вътрешното ни аз - на нас, мъжете.


Бягащ от лъскавата и неспящата същност на големия град, в който цари хаос, шум и безпорядък,  Крис Хемсуърт пристига на брега: ту слънчево, ту облачно време на свечеряване, огромни вълни в океана и.. малко сърф! Той се връща към автентичното си аз, разхождайки се бос и свободен по пясъка. Връща се към частния си живот, сам, далеч от всички, зареждайки се, за да се върне с пълни сили към всички онези роли в ежедневието, които са му присъщи...
Така изглежда краткият визуален разказ на кампанията зад уханието, който разказ всъщност е пресъздаден в Infinite и ароматно!

Зад масивна, луксозна и стъклена бутилка, се крие сякаш морска буря. Свежа и синя като океана течност, която се разлива по кожата ви и разкрива истинска картина на неограничената, необузданата свобода.


Водни, акватични нотки, които имат интензивен мъжествен дъх, ви заливат в първите секунди, в които Boss Bottled Infinite попада на кожата. Морската буря сякаш е около вас, а вие усещате вода, приятни нотки морска сол и дори водорасли. Истинско морско приключение, което напомня любимите одеколони на баща ми, навявайки ми усещането за автентичен мъж.
Бленд с ароматна лавандула оставя още по-силен barber, класически дух. Лека острота от лавандулата, етерична нотка и успокояващ, но мъжествен,  леко арогантен дъх извира от тези сини води в бутилката, в които са добавени още свеж градински чай и ароматерапевтичен стрък от розмарин. Класическо, чисто, елегантно и много мъжествено ухание!

Традиционната за Boss хрупкава ябълка се смесва с мандарина за още по-голяма свежест и crispy дух. Clean vibe отвсякъде, докато не се появи.. канела! Сладка и топла, тя отвява "вълните" в друга посока: сякаш цял ден слънцето е нагрявало повърхността на водата, която се е стоплила, а вие се потапяте в нея. С нотките подправки, канелата приятно затопля уханието и придава  fresh spicy същност, без да кара аромата да се превърне в поредния гурме, ориенталски парфюм, оставяйки уханието да бъде свежо и маскулинно, но и приятно spicy.
А и кой не обича ябълка и канела?! Добре, де, аз не обичам, но това не важи за ароматите, разбрах от тази парфюмна вода на Boss!

Идва любимата ми част в Boss Bottled Infinite.. маслиново дърво. Пищно, някак маслено, приятно зелено и богато като усещане, то придава на уханието много нестандартна нотка и го изкарва от рамката на просто свежото ухание. Дълбочина - това придава на парфюмната вода маслиновото дърво, заедно с шипка чувственост, благодарение на сандалово дърво.
Богат, дълбок и чувствен финал носи Infinite, най-вече благодарение на изключително интересната нотка на маслиновото дърво. Трябва да се усети на кожата, да види как се развива тази дълбочина и тази лека масленост.. ах!


Подходящ както за слънчеви и горещи дни, така и за по-хладни и облачни. В офиса, във фитнеса, на вечеря или на разходка - това е от мъжките аромати, подходящи за всеки повод, навсякъде и носени от всеки. Комерсиален е, но в добрия смисъл - качествено, лесно носимо ухание, което Boss винаги успяват да създадат. Ежедневен и лесно носим ароматен лукс, както го наричам аз.
Има добър интензитет, усеща се отчетливо и силно както по време на носене от вас, така и от другите, макар трайността му да не е от най-силните характеристики.
Boss Botled Infinite е първият аромат, в който е използвана т.нар. „диамант технология“, с помощта на която, връхните и сърдечните нотки имат много по-голяма трайност върху кожата, а ароматът не се променя с времето, затова и е наистина характерен като усещане по време на носене. Водните, clean нотки в началото сякаш биват изпити от кожата и сърцето на уханието излиза наяве и "залепва".

Елегантно, умно и класическо мъжко ухание, в което абсолютно се усеща запазената марка на мъжките аромати на Boss, както и една необичайна дълбочина, благодарение на маслиненото дърво - звездата в пирамидата за мен!  Уханието в бутилката напомня духа на 70тте, онзи дух на джентълменство и на автентичния мъж, търсещ себе си...Класа и стил, модернизирана за носене и от днешните мъже, независимо от възрастта им. Наистина ухание за всички, които искат глътка свобода и свежест, демонстрирайки стил.


Имате нужда само от Infinite, тениска и чифт дънки и сте готови за бягство, за връщането към природата и към същността.. дори обувките са излишни! Само това е нужно, за да се върнете към онова ваше вътрешно аз, което сякаш сте загубили сред много роли - на професионалист, на съпруг, на приятел, на баща, на съсед... Хармония със себе си и природата е напълно възможна! Нужни са само няколко пръски Infinite, който вече ще откриете в оторизираните парфюмерии за селективна парфюмерия у нас.
Boss Bottled Infinite се предлага в опаковки от 50 мл. (139 лв.) и 100 мл. (183 лв.).

Крис оставя зад себе си града, за да се върне сред природата и да прегърне безкрайните възможности, които му предоставя свободата. По пътя от градския живот към това да бъде себе си, той се отдава на нещата, които обича. Вълните се разбиват в брега, докато Крис ходи по пясъка с боси крака. Той се чувства презареден и свързан с природата, готов за новите предизвикателства, които го очакват... Бъдете и вие този Крис!

Няма коментари:

Публикуване на коментар