>

четвъртък, 28 февруари 2019 г.

Kenzo / Flower by Kenzo Eau de Vie*


Здравейте,

В последния ден на най-късия, но и любовен месец, готови ли сте да се насладите на един нов любовен химн, чийто ароматни звуци ви омайват, омагьосват и карат чрез ритъма си да заобичате живота, посрещайки пролетта? Ах... Говоря ви за Flower by Kenzo Eau de Vie - една нова интерпретация на легендарния Flower by Kenzo с българска роза, която е като жива вода! Той е вибрираща пулсация, която запява и дава тон на любовта към живота, за да празнувате всеки момент. Ароматен музикален хит, който да споделите и да пеете в един по-хубав свят, в който макът от опаковката сякаш ви се усмихва...


Flower by Kenzo Eau de Vie е химн с уникален резонанс. Композиран от шест ръце, от майсторът парфюмерист Алберто Морияс и парфюмеристите Мари Саламан и Фабрис Пелегрин, ароматът е наситена, радостна и контрастираща цветна песен, която започва с три ритмични удара: джинджифил, портокалов цвят и зърна тонка. Припев на одата за живота, който да слушате отново и отново…

 Джинджифилът се усеща сочно и месесто, а пикантната му нотка е олекотена от портокаловия цвят в сърцето на Eau de Vie, който е като свеж, цветен бриз, не случайно наричан "цветето на щастието", подплатен с наситена база тонка. Това наистина е различна интепретация на Flower точно, заради зърната тонка, които придават изключителна дълбочина и сила на привидно флоралното ухание. От него струи елегантност, шик и френско майсторство.

Искрящите и тонизиращи нотки на джинджифил, както и есенция нероли дават тон, живителен и наелектризиращ, който отваря това ухание. Бляскава балада, където силният дъх на жизнерадостния портокалов цвят е гвоздеят на програмата, в перфектна хармония с българска роза – пъстрият и чувствен подпис на Flower by Kenzo. Без масленост и етеричност, розата е цветна, червена и красива, сякаш разцъфвайки сред поле от портокалови цветчета. Момичешки, невинни и цветни - като пролетта.

Силна и страстна, тази нова флорална интерпретация е обгърната от иконичния мускусен подпис, щипка абсолют тонка, както и мека ванилия. Пудрен, сладък, чувствен и изключително дълбок и пищен финал, който ви обгръща като с шал. Приятна топлина сред флоралните нотки, която може да те стопли! Искряш като слънце, топлещ на сянка, приятно кремообразен и без острота. Пудреност, ефирност, топлина, сладост.. ритъма на тази ароматна песен кара сърцето да бие по-силно, а вие - да се радвате на живота.

Вероятно ще е смело изказване, но това е вероятно най-любимата тонка, която съм усещал в ухание... многоизмерна, дълбока и елегантна, без да тежи и смесена превъзходно със свежи и флорални съставки. Пълен разкош за сетивата и сякаш песен... Хит!  


Независимо дали носен сутрин или вечер, преди работа или преди приятна вечеря, в хладно или топло, Flower by Kenzo Eau de Vie е елегантен, котюрен и изискан дамски аромат за онези дами, които харесват лекотата на цветните ухание, но и дълбочината на нотки като тонка и ванилия. Уютен за носене,  Eau de Vie е като песен, която искате да слушате отново и отново.. и за разлика от музиката, няма омръзване - поне при мен. Разтапя ме, кара краката ми да омекнат и да искам да се къпя в неговата топлина, искрящност и изисканост. Искам да съм като Flower by Kenzo Eau de Vie и да притежавам неговата енергия! Истинска песен, написана с парфюмни нотки, която ви говори, шепти, докосва, и ви кара да настръхнете, да я наизустите, запомните, обичате...

Давайте любов, пейте навсякъде, живейте си живота.. това е мотото на новия Flower by Kenzo Eau de Vie, идващ в иконичната опаковка на марката, украсена с емблематичния мак, който благоуханната и ярка течност сякаш кара да се усмихва в ритъма на една песен за живот, любов и радост... сякаш жива вода, която ви карате да цъфтите емоционално, докато го носите, зареждайки ви положително, карайки ви да се усмихвате и улавяйки щастието в една елегантна ароматна обвивка.. Обичам го.


Flower by Kenzo Eau de Vie ще откриете в парфюмерии Douglas и Beautyzone, предлагащ се в концентрация на eau de parfum légère в опаковки от 30 мл. (109 лв.) и 50 мл. (154 лв.).

Няма коментари:

Публикуване на коментар