>

понеделник, 4 февруари 2019 г.

Burberry "Her" Eau de Parfum*

Здравейте,

Февруари е. Когато си мисля за месеца на любовта, то си мисля за света пречупен през розови очила, любов и оптимизъм, които ме зареждат. А какво по-хубаво, ако всички те са уловени в един аромат?

Създаден да подчертае младежкия дух и инспириран от Лондон, улавяйки свободолюбивостта на лондончанките по сърце и духа на Великобритания, представям ви "Her" на Burberry, дело на Франсис Куркджиян. Един аромат, който ви слага розовите очила, пренасяйки ви в един по-жизнерадостен, положителен и красив свят!


Ягодки. Представете си онези детски бонбони, които ухаят на червения плод, изкушавайки ви да ги хапнете веднага! Е, точно така започва композицията на "Her": със сладки, някак dry, без сочна нотка и усещащи се много бонбонени ягодки. Захаросани и по някак детски невинни, те са пудрени, но и леки, оставяйки усещането за лек плодов деликатес, без да тежат. Добавените виолетки в пирамидата усилват бонбоненото усещане и ви карат да се чувствате така, сякаш току-що сте изсмукали бонбонче "Виолетка", носещо силен дъх на ягоди!
Шепи с намачкани пресни малини, смесени с ягодите, усилват плодовата инфузия, а усещането е сякаш правите домашен пълномаслен сладолед! Плодов разкош от малки и вкусни червени плодове, които ухаят сладко, плодово и невинно, предизвикващи душевен оргазъм, готови да смесите с млякото! Това и се случва в "Her"! Смесвайки ги с гурме ванилия, Куркджиян превръща плодовия микс в една кремообразна и пудрена смес, ухаеща на пищен сметанов десерт, който ви идва да хапвате с лъжичка! Приятно сладък, много розов, вкусен и наситено сметанов, ухаещ на свободолюбие! Млечен и пухкав като розов облак, приличащ на захарен памук, който се шляе из лондонското небе в слънчев ден.

Това е и първият гурме аромат на Burberry с британски туист в него, а луксозната му опаковка, която е първата с новото лого на марката, създадена в деликатен бебешко, млечно розов и почти nude цвят, улавя настроението, което той оставя. "Her" ухае розово и като истински млечен десерт за сетивата! Ванилия, плодове и.. още нещо!


Измежду червените дребни плодчета и сладката, кремообразна ванилия се прокрадва лека сочност и приятно кисела нотка на касис, който с леко стипчивата си страна омекотява бонбонения дъх на червените плодове, а флорален акорд от току-що набрани жасминови цветчета придава елегантно и изтънчено усещане на така младежкия и пудрен микс. Макар бонбонен, млечен и гурме, в "Her" се усеща изключителна елегантост, софистицираност и британска аристократична жилка, сякаш на млада принцеса, която се бунтува срещу традициите.


Изключително топлина, комфорт и душевно щастие се усещат в развитието на "Her" - сякаш сте пред Биг Бен, навън е слънчево, но духа студен ветрец и това ухание ви топли като кашмирен пуловер, но и улавяйки слънчевото и красиво време в себе си, пречупвайки го през розови очила. Това, разбира се, се дължи на пудрен, "сух" мускус, който е изключителен красив и женствен, в комбинация с топла, почти карамелена амбра и мека дървесина. Напомняйки нежен кашмеран, тези топли нотки ви обгръщат в меките си любовни прегръдки. Секси и с лек намек на флирт, превръщайки бонбонените ягодки в ягодово шампанско, готово да отпиете с любимия човек пред Биг Бен след като сте хапнали сметанов сладолед.

Сметана, мляко, бонбони, плодове, ванилия и.. щипка изисканост. Това е парфюмът "Her" - нежно, красиво и изтънчено розово ухание. Приятно сладко и много кремообразно, почти като пухкав сметанов десерт, в който сте нарязали пресни плодчета, които усещате почти захаросано, без традиционната плодова сочност. С детска невинност и зряла елегантност, той слага розовите очила и ви пренася в по-хубав свят, карайки ви да се чувствате добре, щастливи и усмихвайки ви. Макар авантюристично настроен, той започва като сметанов и пухкав десерт, превръщайки се в топъл кашмирен пуловер, в който сте облечени, докато пиете пенливо ягодово вино.


"Her" се характеризира с изключителна трайност върху моята кожа, като притежава добър интензитет и сериозен шлейф. Чудесен розов ароматен аксесоар е за дами, които искат да демонстрират изтънчен, свободолюбив и младежки дух, независимо от възрастта си, макар определено уханието да лежи най-добре на млади и жизнерадостни хора.
Момичешки, розов и кремообразен, идеален аксесоар за дамите за предстоящи празник на любовта, а за господата е чудесна идея за подарък за любимата, който е лесно харесваем и в същото време специален, отличавайки се и забелязвайки се от другите! С този аромат със сигурност ще получавате въпроси какъв парфюм носите - не оставя другите безразлични към оптимизма и приятните емоции, които излъчва!

Ще откриете "Her" на Burberry в магазините за селективна парфюмерия и козметика у нас, като цената за 50 мл. е 176 лв. (и 242 лв. за 100 мл.).

Няма коментари:

Публикуване на коментар