>

петък, 31 март 2017 г.

Gucci Guilty Absolute Launch / Event

Здравейте,

Днес ще ви потопя в атмосферата на събитието на Гучи от миналата седмица, за което вече ви споделих.


Както сте разбрали, то беше по повод лансирането на Gucci Guilty Absolute  в България. В компанията на екипа на бранда, всички присъстващи чухме вдъхновяващата история зад аромата. Мога да кажа, че това е от онези истории, които си заслужават... и може би, защото я почуствах близка!


Gucci Guilty Absolute е ароматния резултат от революцията, случила се в Гучи. Най-големият успех идва от това, че бранда достига до съвсем нов таргет за луксозен бранд  - демографска група, наречена millenials. Това представляват хората, родени от 90-тте до средата на първото десетилетие на 2000-та година. Сами разбирате какъв успех е луксозен бранд да достигне подобна публика - не просто заради ценовия клас, а изискванията, които младите имаме към всичко и постоянно променящите ни се желания.


Идеята зад аромата е мъжът да се грижи за себе си точно толкова, колкото жената до него и да не се притеснява от това. Нещо, което е характерно за модерния мъж, който полага все повече грижи за себе си. Не е нужно да казвам, че напълно подкрепям тази идеология, нали?! Един мъж трябва да полага грижите, от които чувства, че има нужда, без да се притеснява от това. Gucci, като символизираща лукса марка, без да се притесняват дават ароматното проявление на тази житейска идеология.


Guilty Absolute е накратко дърво, облечено в кожа "Гучи". Стилен, шик и с неповторим дъх на лукс. Но... за него - скоро в отделен пост. Да не давам spoiler-и!


Не мога да не каже кажа и колко бях впечатлен от разказа на трейнъра на марката - поднасянето на историята беше в унисон с духа и идеологията на аромата. А за една история е най-важно поднасянето, според мен!
By the way, вече съм ви казвал, но като феминист се радвам винаги, когато виждам  толкова вдъхновяващи и успели жени като нея и мениджъра на бранда, които само с думи успяха да предадат усещането за аромата. "Who run the world? Girls!"


Не е срамно мъжът да получава толкова грижа, колкото и жената до него - живеем в свят и време, в което това се превръща в необходимост.. и забавление. Това го доказват и домакините на събитието - The Barber Shop.


Те са носители на barber духа в България, локализирайки го на място, в което няма да получите просто грижа, а ще прекарате времето си пълноценно. С безплатно питие, игра на джаги,  видео игри, гледане/обсъждане на мач с приятели и каквото още се сетите, The Barber Shop са чудесна илюстрация как трябва да изглежда подобно място в сферите на услугите за мъже. Хубаво е и ние господата да знаем, че съществува такова бюти място за нас!


От екипа на салона пък ни демонстрираха, казано на чист български, pamper routine за мъже live... Признавам, чак на мен ми се прииска да седна на стола... изглеждаше отпускащо, а аз определено имам нужда от релакс!



И така... с приятна компания, напитки и една чудесно поднесена история, успяхме да си кажем "Здравей!" с Gucci Guilty Absolute. А какво се случи, след като се опознахме - скоро в блога!

Photo credit: Gucci Bulgaria

Няма коментари:

Публикуване на коментар