>

петък, 2 септември 2016 г.

#THISISZADIG launch party / #ThisIsHer! and #ThisIsHim!

Здравейте!

Преди два дни в София се състоя премиерата за България на двата нови аромата на модния бранд Zadig & Voltaire. THIS IS HER! и THIS IS HIM! са двата аромата, които бранда лансира този септември. Вчера беше световната им премиера и те вече могат да се намерят на пазара.


В приятна и задушевна атмосфера, в компанията на медии и блогъри, вносителите от Нотос ни разказаха всичко около бранда, идеите зад ароматите и тяхните създатели.






Под музикалните изпълнения на специалния гост - Мирян от Х Фактор, приятна храна и напитки, чухме и видяхме най-интересните неща в историята на двете ароматни звезди и как са се родили те. Обиколка на разчупена, арт и шик изложба в PhotoSynthesis на Йоана Петрова беше кулминацията. Всичко под цветови код "черно и бяло", в рок/френски стил.
(Разбира се - плюс рок ангелчетата със слънчеви очила навсякъде около нас, които завладяха Инстаграм малко по-късно същата вечер. Не са ли супер сладурски?!)













Ако не познавате бранда, то задължително трябва да погледнете модните шедьоври, които прави. Задиг всъщност е герой в творба на Волтер - оттам и името. В двата аромата, марката не изневерява на модните си корени. THIS IS HER! превъплъщава кашмир, а THIS IS HIM! - кожа. Двата аромата пресъздават на ДНК-то на Zadig & Voltaire като бранд.


Три неща - рок, изкуство и Париж, са в основата на идеята за ароматите и в кръвта на марката. Единственото правило е, че няма правила. Те са "лесен лукс" - мото, което ги прави достъпни за всеки.
За първи за пазара се представят счупени бутилки. Допирайки мъжкия и дамския аромат, се образуват едно цяло, защото заедно са по-силни!


#ThisIsHer! е дървесен, флорален и гурме аромат. Балансирано сладък, с вкусни нотки и много семпло, женствено и Бохо стил излъчване. Леко пиперлив розов пипер и нежен жасмин са топ нотките, следвани от сърцевина от нещо рядко използвано в парфюмерията - кестен. Приятна сладост добавя ванилията, а подписът на марката е оставен за база и на двата аромата - сандалово дърво.


#ThisIsHim! е представител на ориенталско - дървесна категория. Рок, стилен, ярък и шик аромат, който аз и всички дами на масата обикнахме на секундата. Той е точно в мой стил и в стила на блога - черен и на визия, и на ухание. Има остро и силно рок ухание - черен пипер оставя топъл и парещ аромат, а горчив грейпфрут изостря още по-вече усещането, но му прибавя лека цитрусова нотка. В сърцето има тамян, който разпознах на секундата (и обожавам!) и стана тема на разговор веднага. Тамянът е балансиран със сладостта на добавената ванилия, а за базата отново е подписът на бранда - сандалово дърво.

Ароматите може да откриете вече в notosgalleries в София Ринг Мол, както и в Prettyshop и Sephora. Скоро очаквайте пост в блога с впечатления за #ThisIsHim!, разбира се!


Няма коментари:

Публикуване на коментар