>

неделя, 4 септември 2016 г.

The Scottish Fine Soaps Company / Au Lait Body Milk

Здравейте!

Лукс на достъпна цена е нещо напълно възможно. Като качества и визия, в днешното ревю ще ви покаже нещо такова. Au Lait е най-продаваната колекция на шотландският бранд The Scottish Fine Soaps Company. Тя е обогатена с истинско мляко и печели клиенти не просто с качествено, но и с опаковки и луксозно излъчване. Днес ще ви споделя за млякото (буквално) за тяло от серията.


Нещото, заради което реших да го взема, признавам, е опаковката. Винтидж, класическа стъклена бутилка за мляко. Напомня ми класическото американско кино, американската мечта и млекарят, който оставя млякото пред вратата на жителите в квартала - идилия! Масивна, луксозна и просто тотално попадение.. на вид. Откъм употреба, това е малък минус - има отвор без дозатор и се налага да изсипвате лосиона буквално. Защо това не се оказа проблем - текстурата. Хора, мляко - да, мляко.  Приятно течна, въздушна и лека. Точи се от стъклената  бутилката, а върху кожата се стопява и придобива почти воден вид. Споменавайки това, идва най-важното в това мляко - усещането и действието му върху кожата.
Нанася се за секунди - течната текстура се топи буквално и кожата я изпива. Докато масажирате образува лек бял филм, който изчезва моментално. Щом втриете в кожата си, млякото вече е напълно попило - на секундата! Кожата остава мека и много гладка, като коприна. В същото време няма тежко усещане, лепкав или мазен филм. Кожата изпива продукта и не  чувствате нищо върху нея, освен мекота и сатенен завършек.
Това прави млякото абсолютен must-have за лятото или през другите сезони след сутрешен душ, тъй като не е нужно да изчаквате да попие. Заради това не е подходящо за суха и много суха кожа, според мен . То е леко и въздушно, и за по-суха кожа е добре да се вземе богатата му версия в буркан.


Друго предимство е аромата - изключително наситен и много траен. Това е страшно добър ароматизиращ продукт - уханието остава по кожата през целия ден след нанасяне. Ако го използвам нанесен на дланите, дори след няколко измивания на ръцете, той остава и се усеща.
Остава по дрехите и по завивките - цялото ми легло мирише на него.
Ухае на.. познайте?! Мляко! Нежен, чист, луксозен и семпъл аромат, но... с едно НО. Нанесен на кожата, ароматът се променя. Той става една идея по-сладък и наситен. Това е минусът, който не ми допадна, тъй като е една идея по-сладък от това, което харесвам. На какво се дължи това? Освен истинско мляко, в него са вложени и масла от бадем и какао.


Като заключение мога да препоръчвам и като визия, и като качества, Идеален, заедно с цялата серия, за бюджетен подарък или ако искате да поглезите себе си, но на достъпна цена. Млякото струва около 14-15 лв., а за цената си предоставя истинско усещане за винтидж лукс. Задължително погледнете и другите продукти от серията, които са изчистени, стилни и луксозни на достъпна цена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар