>

неделя, 12 юни 2016 г.

Ebelin / Кърпи за лице

Здравейте!

Днес не знам дали точно ще пиша ревю.. по-скоро ще ви покажа един козметичен "консуматив", който смятам за абсолютно незаменим и нужен на всеки.

Често говорим за правилно почистване на лице, как то е най-важното и т.н. Но много често забравяме една малка, но много важна подробност - с какво подсушаваме лицето си след измиване. Най-често използваното средство - кърпа/хавлия е и най-"добрия" източник за развъждане на бактерии. Някой от вас ще кажат - ама аз използвам различни за лицето/тялото, например? Да, но това понякога не е достатъчно. Бактериите, микробите и замърсяванията са навсякъде и използването на хавлия/кърпа могат единствено да помогнат да ги разнесете по лицето си (особено за хората, страдащи от акне).

Преди доста време открих решението, поне за мен - еднократните кърпи, създадени за тази цел, по-специално тези на марката на "Дм" - Ебелин.


За разлика от кухненската хартия или други подобни средства, които хората използват, тези са създадени специално за тази цел. Подсушаването на лицето се превръща в лесен и бърз трик само с няколко докосвания/потупвания/

Кърпите са направени от 100% целулоза, 6 пластови, избелвани без хлор и са подходящи за път, за вкъщи и при спортуване. Могат да се използват дори при бебета, тъй като почистват много нежно и внимателно.

На пръв поглед са малко твърди, но при допир с мокрото лице се усещат меко и изпиват водата на момента. Остават твърди, независимо колко мокри сте, не се накъсват и остават в състоянието си. Няколкото слоя и формата успяват да попият водата, бивайки неагресивни към кожата. Толкова силно и добре абсорбиращи са, че след попиване на лицето можете да избършете дори ръцете си в тях.
За едно измиване е нужна една кърпа, а в един комплект има 30 (често пускат и с няколко гратис). Лично на мен един пакет ми стига за две седмици - една сутрин и една вечер, затова винаги купувам много наведнъж и се зареждам за седмици наред.


Цената на един комплект няма нужда дори от коментар, тъй като е 2 лв. и стотинки. Тази цена ви дава абсолютно хигиенично почистване всеки ден, без да се притеснявате от бактерии или негативни последици върху кожата ви. Независимо дали сте микроб фрийкове или просто искате хигиенично почистване, което е важно за всяка една кожа, тези кърпи са страхотни в съотношение цена-качество!
За мен са life-changing  и must-have продукт!

8 коментара:

  1. Винаги попивам водата от лицето ми с кухненско руло и всеки път се ядосвам когато се разкъса, така че със сигурност ще ги пробвам. Мерси ,че сподели :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. да, това им е голямо предимство, че са супер устойчиви и няма тази опасност :) ще чакам отзиви!

      Изтриване
    2. Задължително ще пиша, стига да ги намеря :(
      Вече 3 ДМ-а обиколих и резултатът е нулев :(

      Изтриване
    3. Много гадно, наистина често ги няма и е много дразнещо!

      Изтриване
  2. Ух, хич не се замислям за хавлиите, а е толкова логично, че разнасят бактерии...Зарибена съм! Ще го пробвам тези кърпи задължително :)

    ОтговорИзтриване
  3. Аз сега виждам този пост и започвам да се чудя - виждала ли съм тези кърпи тук?!?! Утре задължително ще мина през ДМ!! <3
    Ето защо трябвало да се РЕ-споделят постове! Винаги се случва да изпуснеш нещо! Мерсииии

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ха! Да!
      Дано ги откриеш, няма толкова готин и полезен продукт просто!

      Изтриване