>

петък, 6 май 2016 г.

Old Spice Deodorant Stick / Lagoon

Здравейте!

Вече сме месец май, времето се стопли (нищо, че вали през ден) и след последния клип на Жани, която сподели няколко думи за "прекрасните аромати", носещи се в градски транспорт през топлите дни, аз се досетих, че все още не съм писал за най-доброто средство против изпотяване и неприятни миризми, което познавам!

Old Spice - стане ли дума за мъже и део продукти, няма второ мнение, защото за мен това е марката! Вече съм писал за няколко тяхни неща, но що се отнася до део продуктите - те са ми фаворит.
Техните неща имат много силни, наситени аромати и разнообразие от тях, според вкуса ви. Днес ще ви покажа стик продукт с аромат Lagoon, като него ще споделя малко по-късно.
Освен силни аромати, които са трайни и наистина цял ден носят свежест, блокирайки лошите миризми, тези продукти при мен неутрализират изпотяването и го свеждат до минимум. Най-големият плюс в случая, ако сте фенове на изчистената козметика - в стик версиите няма алуминий, както й дразнещи съставки.


Както и да е.. Твърдите продукти идват в две разновидности - гел и стик. Лично аз предпочитам стиковете, тъй като не трябва да чакате да изсъхнат много и са по-лесни за употреба. Текстурата им е твърда, нанасят се лесно и попиват за секунди - не ми се е налагало да чакам повече от 10-20 секунди, преди да се облека. Оставят страшно силен аромат, който остава до края на деня и не спира да се усеща нито за миг. Не дават мокър ефект, не оставят петна и не ме карат да се потя допълнително (случвало ми се е с такива продукти). Определено ако сутринта пропусна да сложа от стика, веднага се забелязва, тъй като потенето е на лице. Ако го използвам, с ръка на сърцето мога да кажа, че то или напълно липсва, или ако го има в зверски жеги е минимално.
Няма неприятна миризма, а само свежо усещане от силните аромати на марката - с течение на деня, самия аромат става по-лек, но не изчезва. Независимо от условията, няма неприятни миризми и прекомерно потене.


 Lagoon  беше последния, който купих. Той е син, прозрачен стик, със силен аква аромат. Водни нотки, без излишна сладост,  дават стилно и морско мъжко усещане. Доста е универсален, спортен аромат бих казал, но една идея по-стилен - няма излишни примеси, а само приятните водни нотки, даващи точно това морско усещане... Много ми харесва.


Съставът е необичаен, не знам кое точно е "нещото", но определено действа повече от добре!
Освен всичко, често подобни продукти дразнят зоната подмишниците ми - появяват ми се пъпчици, обриви и е много неприятно. С нещата на Old Spice , независимо какви са, нямам такива проблеми и определено няма дразнещи деликатната кожа там състави.


Цената на стиковете е 4-5 лв., като според мен, както ви стана ясно, са най-доброто, което аз съм откривал и което наистина работи. Ако искате да сте свеж наистина цял ден, а не да слушате само обещания - пробвайте ги!
Освен всичко, марката лансира нова серия против изпотяване, която ми е повече от любопитна - "Odor Blocker", така че определено за в бъдеще ще знам какво да търся и пробвам.

2 коментара:

  1. Ще се пробва!Не знаех че нямат алуминий в състава, още по-добре.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Специално в стиковете няма (иначе при някои продукти има).

      Изтриване