>

неделя, 3 май 2020 г.

L'Occitane en Provence Invigorating Face and Eye Mask*

Здравейте,

Представете си, че сте в Прованс. Краят на лятото е. Времето е топло, обедното слънце все още напича силно, а свежата местна стока краси щандовете на различни локални френски производители. Плодове, зеленчуци, билки, лакомства... и буркани със сладко, напомнящо че есента идва.
Сякаш сред щандовете обаче се крие нещо, което не е точно сладко. Какво ли е?!

 Не, наистина апетитното съдържание на тази стъклена опаковка, подобна на тези на провансалските сладка, продаващи се по техните пазари, е прекалено изкушаващо! В него откриваме прясно намачкан пъпеш, който сякаш е объркан с домашен сметанов сладолед, за да се получи най-вкусното и приятно ухаещо лятно лакомство, което да ни разхлади! Така ухае и се усеща текстурата на новата 3-в-1 ободряваща маска с пъпеш за лице и очи на L'Occitane. Истинско провансалско удоволствие за всяко сетиво!


Кремообразна, с текстура подобна на сорбе, тя се стапя върху кожата, разкривайки магичното ухание на пъпеш. Иска ти се да я пробваш и на вкус! Формулирана с прясно намачкан и зрял в Прованс пъпеш, тя е богата на антиоксиданти, витамини и минерали, оставяйки усещането за сияйна, ободрена и енергизирана кожа, върху която няма следи от умора. Толкова свежа, че от марката предупреждават да очакваме сериозно освежаване! И то наистино е такова! Свежест, сияние и естествена красота, които тази апетитна маска разкрива върху лицето.

Освен свеж и ръчнобран пъпеш, в изкусителната й сорбе текстура са включени множество активни компоненти, които преобразяват кожата. Кофеин действа ободряващо и дрениращо, есцин, добит от конски кестен, подобрява кръвообращението и потокът на свежа кръв към кожата, намалявайки тъмните кръгове и подпухванията, а чиста форма на вит. С избистря, освежава и дава сияйност. Глицерин овлажнява и привлича влагата от въздуха в кожата, а слънчогледово масло подхранва и тушира сухотата, давайки плътност и известна кремообразност на сорбе текстурата, създадена от намачканият вкусен пъпеш от Прованс. Истинска плодова феерия за лице, богата на ободряващи агенти, които да преобразят сивкавия тен на лицето и уморената, със следи от недоспиване околоочна зона.


Как да я използвате правилно? Като за начало не посягайте към нея с лъжица и не бъдете лакомни. И тя като вкусните летни десерти се препоръчва "консумирана" прясно изстудена от хладилника (може да я поставите за 10 минути там преди употреба), след което се нанася на чиста кожа. Обещавам - след 5 минути лицето и околочоната зона са като нови! Отмивате я с хладка вода след краткия престой с нея и.. кой е това в огледалото?! "Бионсе, Бионсе, Бионсе?", както би казала Тифани Полард може би! Ободрени, енергизирани, избистрени, освежени, хидратирани до пръскане и без следа от умора околоочна зона и кожа на лицето. Хладната сорбе текстура снема умората и оставя кожата сияеща като след процедура. Технически - glowing like a goddes!

Линиите от дехидратация са запълнение, а усещането за сухота се заменя с plump чувство, сякаш кожата ще се пръсне от влага. Дрениращият й ефект намалява торбичките под околоочната зона и я освежава мигновено, хидратирайки и облекчавайки вида на тъмните кръгове. Комплексът е оставен сияещ, тенът е изравнен и кожата се чувства свежа, без следи от умора.. или карантина. Тя е ревитализирана, хидратирана, освежена и сияеща! Като нова, ама наистина, а вие се наслаждавате на хладната текстура и върховният аромат на пъпеш, който носи лято в душата и повдига духа.


Подходяща за всеки тип кожа и възраст, която има нужда от освежаване и здравословен блясък, маската препоръчвам с две ръце да опитате в предстоящия сезон, защото е истинско лятно изкушение в буркан, което не просто изглежда и ухае апетитно, а е питателно за кожата и я преобразява само след едно ползване, благодарение на витаминния й състав! Независимо дали използвана сутрин, като събуждащо средство или преди грим, вечер, след тежък ден и умора, или просто докато си лежите на дивана, след слънчеви бани или преди важно събитие, това пъпешово сорбе за лице и очи ще направи деня и кожата ви по-хубави.

3 в 1 маската с пъпеш на L'Occitane ще откриете в бутика на марката на Витошка, в BeautyLab на Шишман и поръчана по телефона (0879 54 54 06 / 0888493545) или мейл (loccitane.vitoshka@skindistrict.eu  / beautylab.bulgaria@gmail.com) предвид пандемията с Covid-19 и нуждата от само неотложни излизания.
Цената на огромният буркан от 75 мл. е 55 лв.,а удоволствието от маската - гарантирано, според мен!

3 коментара:

  1. Тази или маската с йогурт на Корес да си взема първо? Няма как и двете наведнъж :-). А след тези изкушаващи ревюта съм в дилема

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Зависи! Маската на Корес е по-плътна, по-комфортна и оставя кожата като в пашкул! Тази е лека, сорбе-like и охлажда, освежава, избистря, дава блясък и изпълва с влага, но няма успокояващото чуство и комфорт, което маската с йогурт дава на сухата кожа, както и не е толкова подхранваща (маската на Корес съдържа множество растителни олиа).
      Ако търсите освежавана, хидратация и блясък - тази на Локситан, но ако търсите И подхранване, туширане на сухотата и успокояване, препоръчвмам тази на Корес.

      Изтриване
  2. Благодаря за отговора! Взех си маската на Корес и днес я пробвах - разкошна е. Кожата ми е след интензивни пилинги и микронийдълинг, и ми се отрази чудесно.
    Следващият месец - Локситан.
    И вече обмислям серумът с йогурт на Корес.
    Благодаря още веднъж!

    ОтговорИзтриване